MR.MARIO
کاربر سایت
تنها راه شناختن دسته اصل برد توشیبا داخلش هست که دسته رو باید باز کنی ببینی من دسته های اورجینال خودم فقط با پی اس تری شارژ میشن ولی های کپی دارم که با کامپیوتر هم شارژ میشه
درود دوستان این قطعه دسته من خراب شده حسابی پوست پوست شده این جنسش از چیه چی باید جاش بزارم؟سپاس
View attachment 272493
با خود کنسول شارژ کن وقتی چشمک زدنش هم تموم بشه یعنی فول شدهسلام روش های شارژ کردن دسته ps3 را می گویید؟
سلام. اگر مودم دارید چرا از FTP و کابل LAN برای انتقال بازی استفاده نمیکنید؟درود دوستان فلش ۶۴ گیگ گرفتم برای انتقال بازی به ps3 ...فلشو که وصل میکنم به ps3انگار نه انگار اصلا نمیشناسه فلشو...فرمت فلشو با لبتاپ با نرم افزار تبدیل کردم به فت۳۲ بازم ps3 نمیشناسه!! ممنون میشم راهنمایی کنید
پ ن:داخل ما کامپیوتر از طریق راست کلیک فرمت گزینه fat32 نبود برای همین از نرم افزار استفاده کردم
ممنون این روش آموزشش در سایت هست؟سلام. اگر مودم دارید چرا از FTP و کابل LAN برای انتقال بازی استفاده نمیکنید؟
ممنون این روش آموزشش در سایت هست؟
بسیار عالی سپاس فراوان
فقط دقت کنید هم کامپیوتر و هم PS3 با کابل LAN به مودم وصل باشند. اتصال اینترنت رو که برقرار کردید بعدش لازم نیست تست کانکشن بزنید مستقیم برید IP رو یادداشت کنید، توی System Information هم IP هست.
اگر وب من دارید دیگه لازم نیست برید توی تنظیمات مولتی من، برید سراع کامپیوتر و کارهای اونجا رو انجام بدید
با سلامبا سلام دسته ps3 من خراب شد دوتا دسته رفتم خریدم ولی سنسور حرکتی شون کار نمیکنه یعنی هوی رین یا کیل زون نمیتونم رد کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم