هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

تنها راه شناختن دسته اصل برد توشیبا داخلش هست که دسته رو باید باز کنی ببینی من دسته های اورجینال خودم فقط با پی اس تری شارژ میشن ولی های کپی دارم که با کامپیوتر هم شارژ میشه

• Like
Reactions: silent ops
درود دوستان این قطعه دسته من خراب شده حسابی پوست پوست شده این جنسش از چیه چی باید جاش بزارم؟سپاس

View attachment 272493

درود
یجور فوم چسبیه
تا حالا جایی ندیدم
میتونی از یکتکه تویوب یا چیزهایی شبیه اون استفاده کنی

درود دوستان فلش ۶۴ گیگ گرفتم برای انتقال بازی به ps3 ...فلشو که وصل میکنم به ps3انگار نه انگار اصلا نمیشناسه فلشو...فرمت فلشو با لبتاپ با نرم افزار تبدیل کردم به فت۳۲ بازم ps3 نمیشناسه!! ممنون میشم راهنمایی کنید
پ ن:داخل ما کامپیوتر از طریق راست کلیک فرمت گزینه fat32 نبود برای همین از نرم افزار استفاده کردم

درود دوستان فلش ۶۴ گیگ گرفتم برای انتقال بازی به ps3 ...فلشو که وصل میکنم به ps3انگار نه انگار اصلا نمیشناسه فلشو...فرمت فلشو با لبتاپ با نرم افزار تبدیل کردم به فت۳۲ بازم ps3 نمیشناسه!! ممنون میشم راهنمایی کنید
پ ن:داخل ما کامپیوتر از طریق راست کلیک فرمت گزینه fat32 نبود برای همین از نرم افزار استفاده کردم
سلام. اگر مودم دارید چرا از FTP و کابل LAN برای انتقال بازی استفاده نمیکنید؟

• Like
Reactions: Adidas95
ممنون این روش آموزشش در سایت هست؟

فقط دقت کنید هم کامپیوتر و هم PS3 با کابل LAN به مودم وصل باشند. اتصال اینترنت رو که برقرار کردید بعدش لازم نیست تست کانکشن بزنید مستقیم برید IP رو یادداشت کنید، توی System Information هم IP هست.

اگر وب من دارید دیگه لازم نیست برید توی تنظیمات مولتی من، برید سراع کامپیوتر و کارهای اونجا رو انجام بدید

• Like
Reactions: Adidas95

فقط دقت کنید هم کامپیوتر و هم PS3 با کابل LAN به مودم وصل باشند. اتصال اینترنت رو که برقرار کردید بعدش لازم نیست تست کانکشن بزنید مستقیم برید IP رو یادداشت کنید، توی System Information هم IP هست.

اگر وب من دارید دیگه لازم نیست برید توی تنظیمات مولتی من، برید سراع کامپیوتر و کارهای اونجا رو انجام بدید
بسیار عالی سپاس فراوان👏👏👏

• Like
Reactions: Democracy
با سلام دسته ps3 من خراب شد دوتا دسته رفتم خریدم ولی سنسور حرکتی شون کار نمیکنه یعنی هوی رین یا کیل زون نمیتونم رد کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
با سلام
به احتمال زیاد فیک هستند

سلام دوستان
من یک پلی ۳ اسلیم دارم ک با HDMI وصلش کردم ب تی وی
الان یه مدتیه ک مشکل پرش تصویر داره...ینی بعد یه ربع بازی یا گاهی نیم ساعت بازی کردن تصویر پرش های برفکی مانند میزنه و می‌ره..گاهی پرش هاش زیاد میشه ک مجبور میشم کلا دستگاه رو خاموش کنم و گاهی هم هر نیم ساعت یه پرش میندازه
با کابل خودش زیاد پرش مینداخت حتی توی xmb ولی کابل نو ک گذاشتم یکم کمتر شد پرش تصویرش..
مشکل از چی می‌تونه باشه؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام من PS3 کپی خور دارم
از طریق بلوتوث دسته PS4 بهش وصل میکنم تو منو دستگاه دسته کار می‌کنه ولی وقتی وارد بازی میشم هیچ کدوم از دکمه های دسته کار نمیکنن.
کسی اگه اطلاعاتی داره در این مورد میشه راهنمایی کنه ممنونم

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or