هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان به نظرتون ارزش xbox 360 با ps3 برابر هست؟
نمیخوام مقایسه کنم خواستم نظرتون رو بپرسم که به نظرتون برای تنوع 360 ام رو با ps3 عوض کنم؟
دقبقا منم مثل شما بودم 360 رو دادم ps3 بگیرم خب میدونی راستش قدرت 360 بهتره یا میشه گفت پورت بازی ها رو 360 بهتره ممکنه توبازی هایی که تو 360 بدون افت فریم بازی میکردی تو ps3 یکم افت فریم و پرش تصویر بگیری اما خب من به خاطر انحصاریا ps3 گرفتم و راضیم

• Like
Reactions: Bizhanl
دقبقا منم مثل شما بودم 360 رو دادم ps3 بگیرم خب میدونی راستش قدرت 360 بهتره یا میشه گفت پورت بازی ها رو 360 بهتره ممکنه توبازی هایی که تو 360 بدون افت فریم بازی میکردی تو ps3 یکم افت فریم و پرش تصویر بگیری اما خب من به خاطر انحصاریا ps3 گرفتم و راضیم
من آخه ps4 دارم گفتم ی ps3 هم بگیرم چون ک رو ps4 پلاس میسازم گفتم برای 3 هم بزارم چون بازی رایگان میده

اشتراک ps now روی ps3 چه کاربردی داره؟

والا من کنسولم کپیخوره ولی فرقش با psnow در ps4 در اینه که بازی های ps3 داخلش بیشتره و به صورت استریمی نیست یعنی بعد دانلود میتونید افلاین بازی کنید

دوستان سلام وعرض ادب دو تا بازی دارم که یکیش تازگیا ارور ۸۰۰۱۰۵۱۴ میده روش هیچ خط و خشی نیست ویکی هم که از یکی از دوستان تو انجمن خریدم حتی یبارم باز نکرد کنسول حالا نمیدونم چیکار کنم ایا باید دوباره ورژن رو به کارخونه تیدیل کنم؟یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟

• Like
دوستان با اجرای بازی resident evil zero روی ps3 مشکل دارم کنسولم کپی خور اسلیم هست و آخرین کاستوم فریمور رو هم نصب کردم وقتی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میاد و وارد بازی نمیشه دکمه های دسته هم دیگه عمل نمیکنه و خود دستگاه هم خاموش نمیشه باید از برق بکشم مشکل از چیه؟ قبلا تو بازی می رفت ولی یه جای بازی هنگ کرد و این مشکل از اون به بعد ایجاد شد دموی اول بازی رو نشون میده ولی نمی تونه واردش بشه

• Like
دوستان با اجرای بازی resident evil zero روی ps3 مشکل دارم کنسولم کپی خور اسلیم هست و آخرین کاستوم فریمور رو هم نصب کردم وقتی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میاد و وارد بازی نمیشه دکمه های دسته هم دیگه عمل نمیکنه و خود دستگاه هم خاموش نمیشه باید از برق بکشم مشکل از چیه؟ قبلا تو بازی می رفت ولی یه جای بازی هنگ کرد و این مشکل از اون به بعد ایجاد شد دموی اول بازی رو نشون میده ولی نمی تونه واردش بشه
دوست عزیز بازی رو از کجا دانلود کردید ؟ من خودم قبلا این بازی رو نسخه بکاپ دیسک که ریجن 3 یا ژاپن هست دانلود کردم از سایت downloadgameps3 ریختم رو دستگاه که همین شکلی میشد اخرشم فهمیدم کلا این نسخه مشکل داره و درست دامپ نشده رو همه دستگاها همین شکلیه شما بیخیال این شو یا باید بری با کامپیوتر یا کنسول دیگه ای بازیش کنی یا برو شماره 1 ریمیک رو بازی کن و به احتمال قوی بتونی نسخه دیجیتالی بازی رو دانلود کنی و بریزی یعنی نسخه ای که از روی نسخه psn بازی دامپ شده و نه نسخه دیسکش زبانشم انگلیسیه نسخه psn هک دستگاهت cfw هست یا hen؟البته اینم بگم اونی که من دانلود کردم از همون اول تا میرفتم توش صفحه سیاه میشد و کار نمیکرد و باید از برق میکشیدم دستگاه رو جوری نبود که یه مدت کار کنه بعد اینطوری شه

آخرین ویرایش:
  • Like
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من یه دسته ps3 داشتم گیجی دکمه داشت بردمش تعمیرش کردم همه چیز خوب بود ولی انالوگاش اون واکنش پذیری سابق رو نداشتن مثلا قبل از تعمیر من mgs 4 بازی میکردم یه مقدار که انالوگ رو به سمتی حرکت میدادم شروع به اروم راه رفتن یا خزیدن میکرد ولی الان که تعمیرش کردم این طوری نیست یا اروم نمیره انگار که انالوگ رو تا ته بردم یا بگیر نگیر داره فکر کنم مربوط به جنس پده جایگزینش باشه الان یه دسته دیگه خریدم که اونم گیجی دکمه داره جایی میشناسید که بتونه جوری تعمیرش کنه که این طوری نشه اصلا میشه جوری تعمیرش کرد اینطوری نشه یا نه ؟ ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من یه دسته ps3 داشتم گیجی دکمه داشت بردمش تعمیرش کردم همه چیز خوب بود ولی انالوگاش اون واکنش پذیری سابق رو نداشتن مثلا قبل از تعمیر من mgs 4 بازی میکردم یه مقدار که انالوگ رو به سمتی حرکت میدادم شروع به اروم راه رفتن یا خزیدن میکرد ولی الان که تعمیرش کردم این طوری نیست یا اروم نمیره انگار که انالوگ رو تا ته بردم یا بگیر نگیر داره فکر کنم مربوط به جنس پده جایگزینش باشه الان یه دسته دیگه خریدم که اونم گیجی دکمه داره جایی میشناسید که بتونه جوری تعمیرش کنه که این طوری نشه اصلا میشه جوری تعمیرش کرد اینطوری نشه یا نه ؟ ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید
سلام
تعمیرش بسیار راحته تو youtbe میتونی اموزشش رو ببینی . کلا یه قسمت از دسته هست که یه تیکه لاستیک رو میزاری و مشکل حل میشه .

• Like
Reactions: Aperture
سلام
تعمیرش بسیار راحته تو youtbe میتونی اموزشش رو ببینی . کلا یه قسمت از دسته هست که یه تیکه لاستیک رو میزاری و مشکل حل میشه .
تعمیرش راحت یا سخت من نه وقت و حوصلش رو دارم نه جراتشو سوالمم این بود که دفعه قبل که تعمیر کردم یکی از دسته ها رو واکنش پذیری انالوگا به دلیلی که من نمیدونم چیه کمتر شده جایی رو میشناسید که بتونه برام تعمیرشون کنه بدون این که واکنش پذیری انالوگا کم بشه ؟

تعمیرش راحت یا سخت من نه وقت و حوصلش رو دارم نه جراتشو سوالمم این بود که دفعه قبل که تعمیر کردم یکی از دسته ها رو واکنش پذیری انالوگا به دلیلی که من نمیدونم چیه کمتر شده جایی رو میشناسید که بتونه برام تعمیرشون کنه بدون این که واکنش پذیری انالوگا کم بشه ؟
متاسفانه جایی رو نمیشناسم.

• Like
Reactions: Aperture
استاد اگر تهرانی ببر بشت شهرداری متروی امام خمینی تعمیر کار زیاده اونجا
خودم نوشتم که بردم پشت شهرداری تعمیر کردم یکی از دسته ها رو ولی واکنش پذیزی انالوگاش اومده پایین الانم میخوام دسته دومم رو بدم تعمیر ولی اگه بشه میخوام جوری تعمیر شه که واکنش پذیری انالوگا کم نشه برای بعضی از بازی ها مثل mgs بهتره که حساسیت انالوگا بالا باشن یک الی دو هفته دیگه میبرمش تعمیر دسته رو اگه کسی راهکاری داد که هیچ اگر نه میدم همون تعمیر کار قبلی درستش کنه

سلام دوستان. یه سوال فنی
چند وقته دستگاه به نت وصل هست ولی به psn وصل نمیشه. هم با adsl هم نت گوشی تست کردم. نمیشه هیچ جوره. یا ارور timed out میده یا ارور کد 80710D23
.
راه کار چی هست؟ کسی برخورد کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or