مطمئنی؟! O.o چندین بار شنیدم که یه سریا گفتن با اینه ریجن اکانتشون با DLC یکی نیست ولی دارن دانلودش میکنن! خوب شد خودمم فهمیدم!بله باید یکی باشه !!!
برای اینکه بتونین از DLC یه بازی استفاده کنین حتماً باید ریجن اکانتی که DLC داره با ریجن بازی یکی باشه, پس سعی کنین بازی که خریداری میکنین با ریجن اکانتتون یکی باشه
به خاطر کیفیت بازی روو پلتفرم های مختلف هست که متاشون با هم فرق داره. به طور مثال بازی روو PS4 بازدهی بهتری داره و بهتر رندر میشه، خب طبیعتا متاش بالاتره و برعکس میبینی مثلا روو کنسول XOne باگ داره که خب متاش میاد پایین.سلام
دوستان میخواستم بدونم چرا متای پلتفرم های مختلف با هم در یک بازی مشترک فرق میکنه ؟
مثلا من دیدم در سایت metacritic متای بازی watch dogs برای ps4 یه چیز شده و برای xone و pc هم یه چیز دیگه
چرا این متا ها در پلتفرم های مختلف فرق میکنند با اینکه بازی مشترکه ؟
مطمئنی؟! O.o چندین بار شنیدم که یه سریا گفتن با اینه ریجن اکانتشون با DLC یکی نیست ولی دارن دانلودش میکنن! خوب شد خودمم فهمیدم!
به خاطر کیفیت بازی روو پلتفرم های مختلف هست که متاشون با هم فرق داره. به طور مثال بازی روو PS4 بازدهی بهتری داره و بهتر رندر میشه، خب طبیعتا متاش بالاتره و برعکس میبینی مثلا روو کنسول XOne باگ داره که خب متاش میاد پایین.
به حاطر باگه که متاها در پلتفرم های مختلف فرق میکنه؟ یا به خاطر رندر شدن بهتر و چیزای دیگس ؟
سلام؛سلام اساتید.
من خیلی پیگیر مشکلات PS4 نبودم، فقط شنیده بودم یه سری مشکلات تو یه سری ریجن ها بود.
حالا من میخوام کنسول بگیرم، چه ریجنی بگیرم؟
سلام اساتید.
من خیلی پیگیر مشکلات PS4 نبودم، فقط شنیده بودم یه سری مشکلات تو یه سری ریجن ها بود.
حالا من میخوام کنسول بگیرم، چه ریجنی بگیرم؟
بله میشه . مشکلی نیستدوستان یه سوال شنیدم میگن کد نک که ریجن 2 اروپای باید رو اکانت ریجن 2 زده بشه وگرنه نمیشه حالا من میگم میشه اکانت ریجن دو بسازی بعد کد بزنی بازی رو دانلود کنی بعد با اکانت ریجن یک نک بازی کنی به طوری که اکانت اصلی دستگاه ریجن یک باشه ؟
برخی بازی ها اختصاصی برای پلاس مجانی میشن.اونا رو باید پلاس داشت ولی برخی کلن Free To Play هستن و نیاز به پلاس هم نداری....دوستان من اگه بخام بازی رایگان از پلی استیشن استور دان کنم باید اشتراک پلاس داشته باشم؟
برای بازیهای Free 2 Play و MMO هایی مثل FF و TES Online که شارج ماهانه دارن لازم نیست اما برای بقیه بازیا لازم هست.سلام
من میخوام یکی بخرم.این پلاس برای بازی انلاین برای همه بازی ها اجباریه؟مثلا اگه یک بازی مجانی انلاین بگیری(از این free2play ها مولتی پلیر انلاین) بازم پلاس میخواد بازی کردنش؟
بعد اگه بازی همراهش نگیرم چیزی هستش بشه مجانی باشه گرفت بازی کرد تا پول بقیه اقلامش جور بشه؟
پلاس ماهی چند تومن میوفته برای ما؟