هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون دوستان
يه موضوع ديگه. دكمه هاي R1 و L1 دسته ي من هنوز هيچي نشده به قيژ قيژ افتادند. كلا شايد 6 ساعت هم با دستگاه بازي نكرده باشم.
مال شما هم اينجوري شده؟
اگه منظورتون اینه که صدا میده , طبیعی هست .
بخاطر نو بودن هست . کم کم برطرف میشه

دوستان من ی x360 دارم مدل الایت فک میکنین چن میخرن ازم؟
اینجا که جاش نیست . برید تو بخش 360 بپرسید
اینجا مربوط به PS4 هست

ممنون دوستان
يه موضوع ديگه. دكمه هاي R1 و L1 دسته ي من هنوز هيچي نشده به قيژ قيژ افتادند. كلا شايد 6 ساعت هم با دستگاه بازي نكرده باشم.
مال شما هم اينجوري شده؟
اله من این طوری بود...
بعد از 6ماه درست شد...هرچی بیشتر بازی کنی زودتر درست میشه....

ممنون دوستان
مال شما هم اينجوري شده؟

مال منم اینطوری بود کم کم داره کم میشه
بازی شاتینگ بکن پشت سر هم r2 بزن:دی

دوستان لطفاً ج بدید در ضمن دسته هاشم نو هست چن میخرن ازم هم هست xbox360رو؟؟مدل الایتً ۵ سال کارکرده منظورم از دسته ی نو سالم هست اطفاً ج بدید میخوام ps4 بخرم

آقای عزیز اینجا جاش نیست
برو تو بخش 360 بپرس
منظورم اینه میشه یه اسپیکر رو با فیش به دستگیره وصل کرد که صدارو از اسپیکر گرفت؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دستگیره یعنی کنترلر ( دسته ) ؟؟
تا حالا امتحان نکردم
فکر کنم فقط بشه بهش هدست زد . همونیکه تو جعبه PS4 هست .
برای اسپیکر امتحان نکردم ببینم صدا میده یا نه

آخرین ویرایش:
حجم آپدیت های PS4 چقدره؟ هر چند وقت نیاز به آپدیت داره؟ شنیدم خودش بدون اجازه آپدیت دانلود میکنه، این راسته؟ حجم آپدیت بازی هاش چقدره؟ من میخوام یه کنسول جدید بگیرم و دارم درباره PS4 و Xbox One تحقیق میکنم.

حجم آپدیت های PS4 چقدره؟ هر چند وقت نیاز به آپدیت داره؟ شنیدم خودش بدون اجازه آپدیت دانلود میکنه، این راسته؟ حجم آپدیت بازی هاش چقدره؟ من میخوام یه کنسول جدید بگیرم و دارم درباره PS4 و Xbox One تحقیق میکنم.
سلام!حجم آپدیت ها متغیره
میتونی آپدیت خودکارو تغییر بدی.
حجم آپدیت بازی هم با توجه به بازی متفاوته!
بدون تردید...کنسول سونی بهتره؛من خودم یه مدت بین این دو دستگاه مردد بودم ولی وقتی هردوشو تو فروشگاه تست کردم برتری‌ کنسول چراغ آبی رو حس کردم

سلام دوستان عزیز.

قصد خرید PS4 دارم و چندتا سوال برام پیش اومده. شاید سوال های من براتون تکراری باشه ولی پاسخ شما کمک زیادی به من میکنه.

1- ساخت چه اکانتی رو برای PSN پیشنهاد میکنید؟ UK یا US؟ چرا؟ کدومشون عملکرد بهتری دارن؟ البته با توجه به شرایطی که تو ایران هست پیشنهاد بدید.

2- برای دانلود کردن DLC بازیها حتمن باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه؟

3- با توجه به اینکه دانلود با PS4 امکان pause و resume نداره، دوستان چه راه حلی برای دانلود محتوای حجیم دارند؟

4- بنده اینترنت مخابرات 1Mb دارم. برای بازی آنلاین به مشکل برنمیخورم؟

5- برای بازی آنلاین فقط داشتن اشتراک پلاس کافیه؟

6- الان camera به درد چه بازی هایی میخوره؟ آیا ارزش خریدن داره؟ برای سرگرمی دسته جمعی و خانوادگی مناسبه؟

7- آیا نیازی به خرید Vertical Stand هست؟ تو خنک کنندگی تأثیری داره؟

فعلن همین سوال ها رو دارم. ممنون از پاسخگویی شما.

سلام دوستان عزیز.

قصد خرید PS4 دارم و چندتا سوال برام پیش اومده. شاید سوال های من براتون تکراری باشه ولی پاسخ شما کمک زیادی به من میکنه.

1- ساخت چه اکانتی رو برای PSN پیشنهاد میکنید؟ UK یا US؟ چرا؟ کدومشون عملکرد بهتری دارن؟ البته با توجه به شرایطی که تو ایران هست پیشنهاد بدید.

3- با توجه به اینکه دانلود با PS4 امکان pause و resume نداره، دوستان چه راه حلی برای دانلود محتوای حجیم دارند؟

6- الان camera به درد چه بازی هایی میخوره؟ آیا ارزش خریدن داره؟ برای سرگرمی دسته جمعی و خانوادگی مناسبه؟

سلام؛

1.فرقی نمیکنه. به دلخواه شماست. هیچکدوم نسبت به هم برتری ای ندارن.
2. بله.
3. شما میتونی از ساعات رایگان سرویست استفاده کنی. دیگه آپدیت هرچقدر هم که حجیم باشه بیشتر از 8-9 ساعت طول نمیکشه. البته بستگی به سرعت شبانه ی شما هم داره.
4. بازی انلاین اصلا ربطی به سرعت نداره. شما باید پینگ زیر 100 داشته باشی حداقل!
5. بله.
6. فعلا بازی انچنانی نیومده که با کمرا کار کنه و همه انگشت به دهن بمونن. اما یه سریا دوست دارن پک کامل بگیرن. خریدش واجب نیست.
7. خیر اصلا اجباری نیست و تاثیری توو خنک کنندگی نداره. شما اگر دمای اتاقت مناسب باشه کنسولت توو همون حالت افقی هم خنک میشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز.

1. بنده US رو پیشنهاد میدم چون هم بازی ها معمولا reigon all هستن و هم قیمت دلار کمتره پس هزینه اکانت US هم برای ما کمتر و بصرفه تره .
2. شما برای یافتن پاسخ این سوال و خیلی سوالات دیگتون اینجا رو مطالعه کنید
3.خاموش کردن مودم البته ممکنه بعد از چند بار ارور بده و از اول دانلود کنه
4. شما اگه پینگتون با سرور بین الملل ریزه 200-300 باشه و سرعت اپلود و دانلود هم خوب باشه مثلا 100 کیلوبایت بر ثانیه و Request timed out هم نداشته باشید مشکلی نیست .
5. بله با یه اینترنت خوب
6. والا کاربردش خیلی الان شاخ نیست . یه just dance فقط بدرد میخوره .
7. بله اگه بخواید ایستاده بزارید کنسول رو باید حتما تهیه کنید . اونم باید استانداردش رو تهیه کنید که جا برای عبور هوا داشته باشه .

2. خیر.

بله باید یکی باشه !!!
برای اینکه بتونین از DLC یه بازی استفاده کنین حتماً باید ریجن اکانتی که DLC داره با ریجن بازی یکی باشه, پس سعی کنین بازی که خریداری میکنین با ریجن اکانتتون یکی باشه

سلام
دوستان میخواستم بدونم چرا متای پلتفرم های مختلف با هم در یک بازی مشترک فرق میکنه ؟
مثلا من دیدم در سایت metacritic متای بازی watch dogs برای ps4 یه چیز شده و برای xone و pc هم یه چیز دیگه
چرا این متا ها در پلتفرم های مختلف فرق میکنند با اینکه بازی مشترکه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or