هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای بازیهای Free 2 Play و MMO هایی مثل FF و TES Online که شارج ماهانه دارن لازم نیست اما برای بقیه بازیا لازم هست.
اگر پلاس بخری که میتونی مثلا بازیهای ماهانه پلاس رو ( مجانی ) دانلود کنی و تا داری بازی کنی اما بازیه مجانیه خاصی تو استور نیست که اصلا قابل توجه باشه. بهتره باهاش 1 بازی بخری .
سالی 50 دلار.

ممنون.یه دو خط دیگه هم ویرایش کرده بودم مطلب اضافه کردم اینقدر سریع پاسخ دادین به ویرایش من نرسید.

ممنون.یه دو خط دیگه هم ویرایش کرده بودم مطلب اضافه کردم اینقدر سریع پاسخ دادین به ویرایش من نرسید.
بعد این بازی هایی که برای پلاس مجانی میشه به ریجن هم ربطی داره؟یعنی مثلا فلان بازی مجانی میگن شده برای اکانت امریکاس یا کلا جهانیه؟
من یکی اکلانت قبلا روی ps3 ساختم ولی یادم نیست کشور را کجا گذاشته بودم.از کجا میشه این را بفهمم؟
امریکا و اروپا ممکنه بعضی موقها متفاوت باشه بازیهای پلاسشون یا کشورهای دیگه . بستگی داره ... میتونه جهانی باشه میتونه متفاوت باشه .
باید بری توی account manager psn از طریقه وب اونجا که وارد شد تبه account یه قسمت address داره که پایینه پایین زده COUNTRY/REGION

آقا من از وقتی آپدیت کردم دستگام داغون شده قشنگ :|
الان خواستم بازی کنم ، میزنم بره تو بازی ولی میرو توش بازی بالا نمیاد!
بعد خاموشش ام میکنم دو تا بوغ میزنه بعد طول میکشه تا خاموش بشه!
یه بارم همینطوری خود به خود خاموش شد !
دستگاهم 2014ه رجین 1

دستگاهم 2014ه رجین 1
نباید آپدیت میکردی. آپدیت 1.72 با بعضی کنسول ها مشکل داره. صفحات قبل رو اگر میخوندی چندبار خودم گفتم که ترجیحا اپدیت نکنید تا ببینیم سونی بیانیه ای چیزی میده یا نه ولی خیلیا گوش نکردن.

فعلا کاری از دستت بر نمیاد. باید منتظر بمونی تا سونی اپدیت جدید بده. اگر با اون اپدیت کنسول درست بشه که هیچی، اگر نشه کنسولت مشکل سخت افزاری پیدا کرده و مستقیما باید بندازیش سطل زباله. امیدوارم ضرر نخوری فقط.

فعلا شما کنسول رو یه پارچه سفید بکش روش تا آپدیت بعدی ( 2-3ماه) دیگه بشین یه قول دو قول بازی کن تا آپدیت بعدی بیاد...

من میگم عقده ای بازی در نیارید همون اول پاشید برید بخرید بزارید 2 یا 3 سری ساخته شه بعد که کامل از فیـ_ـلتر رد شد برید از این آشغالا بخرید( این لفظ "آشغال" از اونجایی سرچشمه میگیره که پدر بنده از طفولیت بنده به این چیزا که برام میخریدن از روی شوخی میگفتن آشغال و الان حدود 2 دهه گذشته ولی هنوز این لفظ به کار میره :|)
خلاصه مزاحم یه قول دو قولت نمیشم D:

دستگاهم 2014ه رجین 1

شما مطمعن هستی که اپدیت رو مخصوص ریجن کنسولت دانلود کردی ؟
من پیشنهاد میکنم کنسول رو دوباره از سیف مود و قسمت reinstall system software اپدیت کنی و یه rebuild database هم انجام بدی . یادت باشه اپدیت باید ریجن کنسولت هماهنگ باشه

دستگاهم 2014ه رجین 1
اپدیت مربوط به ریجنت رو دانلود کردی ؟؟؟؟
اگر نکردی حتما باید مربوط به ریجنه خودت باشه اپدیت ....

اول اینکه میتونی گزینه Rebuild DAtabase رو امتحان کنی .
بازی هم بد نیست دوباره نصب کنی فریمور رو .

اگر نشد
1. فریمور اخری رو اگر بخوای میتونی reinstallation کن . باید بریزی توی USB و از طریقه Safe mode گزینه reinstallation رو بزنی البته همه چیزه روی کنسول رو به طوره کامل پاک میکنه .
از save game هات backup بگیر.
2. دستگاه رو format کامل کنی

اگر میخوای برای فریمور بعدی وایسا.

سلام دوستان؛
هنوز هم PS Plus دوره آزمایشی وجود داره؟
چند روزه و باید چجوری فعالش کرد؟
هنوز mercenary kings برای دانلود موجوده؟
فکر نمیکنم
یه دونه هست که فکر کنم نیاز به credit card داره ×_× البته اگر اشتباه میکنم که دوستان راهنمایی کنن.
اگر دنباله انلاین بازی کردن و بازیهای پلاس هستی بهتره همون 3 ماه یا 1 سال رو یک راست بخری
نه نیستش. این ماه Pixle Junk Ultimate Shooter هست و Trine II .

دوستان کسی هست که در مورد ارور CE-30002-5 اطلاع داشته باشه ؟
وقتی میخوام آپدیت ها رو install کنم این ارور میاد .
توی فروم های خارجی پیشنهاد کردن که بازی رو باید پاک و دوباره نصب کم بعد دوباره آپدیت کنم .
راه دیگه ای هم هست ؟

توی فروم های خارجی پیشنهاد کردن که بازی رو باید پاک و دوباره نصب کم بعد دوباره آپدیت کنم .
راه دیگه ای هم هست ؟

اره عزیز برا فیفای منم همین مشکل بوجود اومد بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد بزار آپدیت شه درست میشه

راه دیگه ای هم هست ؟
فکر نکنم راه حل خاصه دیگه باشه .
من قبلا سره Ghosts این مشکل رو داشتم .
بازی رو پاک کردم . بعد دوباره disk گذاشتم و نصبیدمش بعد که بازی رو کلیک کردم گفت میخوای بدون اپدیت ادامه بدی زدم no بعد نصب کرد اپدیت رو بدونه error.
قبلش اپدیت رو پاک کردم دوباره دانلود کردم و rebuild هم کردم تاثیری نداشت.

سلام دوستان؛
هنوز هم PS Plus دوره آزمایشی وجود داره؟
چند روزه و باید چجوری فعالش کرد؟
هنوز mercenary kings برای دانلود موجوده؟

من شنیدم اکانت ژاپن 14 روز رایگان داره و نیاز به کردیت کارت اینام نداره حالا نمیدونم چقدر این حرف درسته یه امتحان بکن

ببخشید دوستان من 3 تا سوال دارم

1- من اگه از طریق خود دستگاه یعنی از بخش software update کنسول اقدام به آپدیت کنم و از طریق فلش آپدیت نکنم آپدیت مخصوص به خود ریجن و کنسول اتوماتیک دانلود و نصب میشه ؟ یعنی این کسایی که میگید بعد از آپدیت 1.72 به مشکل برخوردند از طریق فلش فایل آپدیت رو نصب کردند ؟!

2- شرمنده این سوال تکراریه
کلا چند تا ریجن داریم ؟ به نظرتون کدوم ریجن رو بگیرم بهتره ؟

3- من اگه بخوام بازی های ps4 رو آپدیت کنم باید از کجا افدام کنم ؟ مثلا من الان میخوام آخرین پچ یا آپدیت رو برای بازی watch dogs یا kill zone shadow fall بگیرم باید چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or