هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آرمان این درسته؟ :d
کنسوله ps4 نهایتا 60 فریم بر ثانیه رندر میکنه ( از این نظر درسته ) .... قضیه اون 120hz توی tv مربوط به frame rate نمیشه. چون پردازش فریم Internal هست و قضیه 120hz مربوط به Refresh RAte هست. یعنی هر fps که پردازش میشه tv اونا رو دوبرابر میکنه 60x2=120 که این صرفا باعث smooth تر شدن و کمتر شدن ghosting effect ها میشه .
خیلی زیاد توی فیملهای bluray تاثیر داره . قشنگ tv 60hz رو بزاری بقله 120 یا 240 میبینی که کلا transition ها خیلی smooth تر هست. مخصوصا صحنه های اکشن و شلوغ که movement توش زیاده ...
اگر 3d هم میخوای بازی کنی که tv های 3d همه 120hz به بالا هستن .
اما باید نگاه کنی ببینی response time چقدره . بعضی tv ها و مانیتورها های بالای 120 تا 240 مقداری input lag بالا دارن که میتونه برای online gaming خوشایند نباشه ×_× البته همه شون Gaming mode دارن ...

شرمنده کلی english توی نوشته چپوندم ×_×

دوستان این صدای روشن کردن اول کنسول طبیعی هست دو دستگاه ریجن 1و 2 دارم این صدای اول رو دارن! تق زدن اول:d
سوال دوممن یه LEDTV SONY دارم محصول 2014 هم هست وقتی که مشخصات HDMI رو میزنم مینویسه 12B این منظورش چی هست؟

میاد
امسال Destiny داریم و Evolve که جفتشون کلا برای multi ساخته شدن . Evolve که فوق القعاده عالی هست .
به جز اینا هم HArdLine هست و COD ×_× و البته Far Cry هم جالب هست بخش چند نفرش.

Evolveجالب بود
به جز بازی های اول شخص چیزی نمیاد؟!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

ممنون عزیز. فقط این که ریجن 2 اروپا یا ریجن 2 ژاپن؟

کلا خرابی های ریجن 2 ( ژاپن و uk ) از ریجن 1 خیلی کمتر بوده
فقط میدونی که دکمه ی تایید و کنسل در ریجن 2 ژاپن فرق داره

- - -ویرایش - - -

دوستان این صدای روشن کردن اول کنسول طبیعی هست دو دستگاه ریجن 1و 2 دارم این صدای اول رو دارن! تق زدن اول:d
سوال دوممن یه LEDTV SONY دارم محصول 2014 هم هست وقتی که مشخصات HDMI رو میزنم مینویسه 12B این منظورش چی هست؟

این قدر حساس نباشید بازی تون رو بکنید :|
طبیعی هست

Evolveجالب بود
به جز بازی های اول شخص چیزی نمیاد؟!

The last of us هست که مولتیش خیلی خوبه ... GTA هم هست که مولتیش بد نیست ( نظر شخصی ) . AC هم مولتی داره . چیزه دیگه تو ذهنم نیست
اما بدون شک به نظرم توی مولتیها امسال Evolve و Destiny از همه قابل توجه ترن .

The last of us هست که مولتیش خیلی خوبه ... GTA هم هست که مولتیش بد نیست ( نظر شخصی ) . AC هم مولتی داره . چیزه دیگه تو ذهنم نیست
اما بدون شک به نظرم توی مولتیها امسال Evolve و Destiny از همه قابل توجه ترن .

ممنونم ! در کل دمت گرم چند وقت نت نداشتم الان تازه E3 رو گرفتم جالب بودن.مخصوصا Gta :-*

سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
1- دوستان ریجن دو چند تا داریم ریجن دو اروپا و ریجن دو ژاپن ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟
2- در ضمن سایت فروشگاهی معتبری سراغ ندارید که ps4 رو بشه ازش خریداری کرد ( اگه امکانش هست برام آدرسش رو پ.خ کنید )
3 در ضمن سایت دیگه ای سراغ ندارید که بشه بازیهای ps4 رو کرایه و تعویض کرد با قیمت مناسب ؟

سلام
1- دوستان ریجن دو چند تا داریم ریجن دو اروپا و ریجن دو ژاپن ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟
2- در ضمن سایت فروشگاهی معتبری سراغ ندارید که ps4 رو بشه ازش خریداری کرد ( اگه امکانش هست برام آدرسش رو پ.خ کنید )
3 در ضمن سایت دیگه ای سراغ ندارید که بشه بازیهای ps4 رو کرایه و تعویض کرد با قیمت مناسب ؟
سايت اينترنتي بخري بعد از 24 ساعت بايد يه پارچه سفيد بكشي روش و بزاري تو جعبش يا حالا بندازي تو سطل آشغال يا اينكه ازت آلمينيومش رو ميخرن ولي بايد اوراقش كنن تا آلمينيومش در بياد! بازي هم فقط مغازه بايد بخري... اگه شهرستاني كه هنوز جا نيفتاده، فعلا دورش رو خط بكش و منتظر باش تا جا بيوفته... تجربه دارم كه ميگم ;)

سلام
1. کله کشورهای اروپایی میشه ریجن 2 . تعداد کشورها رو بشمری میشه تعداده چندتایی که ریجن 2 داریم D:
japan هم هست بله که توجه داشته باشید دکمه تایید فقط در منو دایره هست.

1. کله کشورهای اروپایی میشه ریجن 2 . تعداد کشورها رو بشمری میشه تعداده چندتایی که ریجن 2 داریم D:
japan هم هست بله که توجه داشته باشید دکمه تایید فقط در منو دایره هست.
من الان میخوام ریجن 2 بگیرم فرقی میکنه که ماله کدوم کشور باشه ؟ ریجن دو ها رو هر کشوری میزنه ؟ یعنی مثلا ریجن دو ساخت ژاپن ریجن 2 ساخت اروپا و غیره ... میشه توضیح بدید ؟

سايت اينترنتي بخري بعد از 24 ساعت بايد يه پارچه سفيد بكشي روش و بزاري تو جعبش يا حالا بندازي تو سطل آشغال يا اينكه ازت آلمينيومش رو ميخرن ولي بايد اوراقش كنن تا آلمينيومش در بياد! بازي هم فقط مغازه بايد بخري... اگه شهرستاني كه هنوز جا نيفتاده، فعلا دورش رو خط بكش و منتظر باش تا جا بيوفته... تجربه دارم كه ميگم ;)

چرا جو ميدى؟ كي گفته اگه از سايت اينترنتى بخرى كار به لباس سفيدو اين حرفا ميكشه؟؟؟!!!!!سايت داريم تا سايت شما از يه معتبرش بخر هيچى نميشه

من الان میخوام ریجن 2 بگیرم فرقی میکنه که ماله کدوم کشور باشه ؟ ریجن دو ها رو هر کشوری میزنه ؟ یعنی مثلا ریجن دو ساخت ژاپن ریجن 2 ساخت اروپا و غیره ... میشه توضیح بدید ؟

اره کل قاره اروپا میشه ریجن 2 اروپا و ژاپن میشه ریجن 2 ژاپن . دیگ ریجن 2 نداریم بغیر از اینا . از نظر ساخت هم همه ساخت چین هستن اونم کارخونه FOX .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or