هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان شما كابل hdmi تو جعبه تون چي بود؟ مگه نبايد سوني باشه؟
كابل hdmi من يه جوريه. احساس مي كنم كيفيت لازمو نداره. امكان داره عوضش كرده باشن؟

بله امکان داره. چون دستگاه هایی که ما میگیریم از ایرانقاچاقی وارد میشن در واقع هیچ کدوم اک نبیتن. جعبه ها جدا میان، کنسولا جدا، سیما و دسته ها هم جدا بعد خود فررشنده ها میذارن تو جعبه.
احتمال این مه قطعات اصلیشو برداشته باشن وجود داره خلاصه.
من دو تا پی اس 4 ریجن یک گرفتم اچ دی ام ای جفتشون یکی بود ولی خب احتمال این که عوضش کرده باشن وجود داره

- - -ویرایش - - -

کسی پاسخ ما رو نمیده ؟
ر
یجن 2 اروپا داریم و ژاپن. فرقشون همون برعکس بودم عملکرد X و O در منوهاست. قیمتشونم به خاطر تفاوت ارزش پوند و دلار متفاوته.

- - -ویرایش - - -

من کلا پیشنهادم ریجن 1 هست چون ارزون تره و اون مشکل دایره و ضربدر رو نداره...جو بد الکی دادن در مورد ریجن یک.
2014 بگیر از همه معقول تره خریدش ریجن 1

کنترلرش چرا اینجوریه ؟؟؟
کنترلر خیلی خوش دست شده و انگشت آدم از روش لیز نمیخوره و دیگه دست عرق هم نمیکنه ولی چیزی که رو اعصابه اینه که زود شارژ خالی میکنه خیلی زودتر از PS3.
ماله من اینجوریه یا مشکل همگانیه؟

سلام من میخوام بازیه اینفیموس رو اپدیت کنم ولی نمیدونم چه جوری لطفا کمکم کنید تا اپدیتش کنم ( ps4 به اینترنت وصله و آخرین ورژن هم روش نصبه )

کنترلرش چرا اینجوریه ؟؟؟
کنترلر خیلی خوش دست شده و انگشت آدم از روش لیز نمیخوره و دیگه دست عرق هم نمیکنه ولی چیزی که رو اعصابه اینه که زود شارژ خالی میکنه خیلی زودتر از PS3.
ماله من اینجوریه یا مشکل همگانیه؟
چند ساعت طول میکشه تا شارژش خالی بشه؟! دسته ی سالم باید 4 تا 5 ساعت شارژ نگه داره.
بله امکان داره. چون دستگاه هایی که ما میگیریم از ایرانقاچاقی وارد میشن در واقع هیچ کدوم اک نبیتن. جعبه ها جدا میان، کنسولا جدا، سیما و دسته ها هم جدا بعد خود فررشنده ها میذارن تو جعبه.
من دو تا پی اس 4 ریجن یک گرفتم اچ دی ام ای جفتشون یکی بود ولی خب احتمال این که عوضش کرده باشن وجود داره
چرا جو میدی عزیزم؟! :دی کی گفته جعبه ها و کنسول ها جدا وارد میشن؟! بیا من 100 مدل کنسول بهت نشون بدم که کاملآ آکبند هستن و شماره سریال روی کنسول با جعبه یکیه! کی گفته کنسول و جعبه به صورت جداگانه میاد؟!

- - -ویرایش - - -

ر
یجن 2 اروپا داریم و ژاپن. فرقشون همون برعکس بودم عملکرد X و O در منوهاست. قیمتشونم به خاطر تفاوت ارزش پوند و دلار متفاوته.

- - -ویرایش - - -

من کلا پیشنهادم ریجن 1 هست چون ارزون تره و اون مشکل دایره و ضربدر رو نداره...جو بد الکی دادن در مورد ریجن یک.
2014 بگیر از همه معقول تره خریدش ریجن 1

نمبدونم بعضي از دوستان چون خودشون ريجن ١ دارن دوس دارن بقيه هم همون ريجن رو بگيرن. دوست عزيز ريجن هاي ٢ اروپا بنده ديدم هم خرابي نداشته هم به نظر يكم پيچ و مهره هاش سفته. الان شما بعضي از ريجن هاي يك رو كه فشار بدي يه كم قژ قژ ميكنه چون خوب چفت نشده... ولي ريجن ٢ چون سفارش اروپاس تو دبي هم به وفور يافت ميشه و مسافت كمي تا ايران طي ميكنه تا اينكه از چين بياد... واسطه ريجن ١ چين هست و واسطه ريجن ٢ دبي...

دوستان یه چیز عجیب و البته خیلی خوب و جالب. نمیدونم شما قبلا کشفش کردید یا نه. خب همونطور که هممون میدونم فعلا قابلیت pause کردن دانلود آپدیت و این چیزا وجود نداره و مجبوریم یا کانکشن رو قطع کنیم یا کلا روی دانلود دکمه آپشن و بزنیم و پاکش کنیم. الان میخواستم یه بازی دانلود کنم یادم افتاد یه آپدیت دارم انجام میدم اما آپدیته برام زیاد مهم نبود و در نتیجه زدم پاکش کردم تا از لیستم بره بیرون و بتونم اون بازی رو با حداکثر سرعتم دانلود کنم. وقتی بازی رو دانلود کردم بعدش گفتم بذار حالا اون آپدیت هم دانلود کنم. رفتم تو بازیه که آپدیتش مجددا بیاد و این اتفاق هم خب افتاد و دانلودش اومد. اما در کمال تعجب دیدم دانلودم از همونجایی که پاکش کرده بودم اومد!!! من پاکش کرده بودم!! پاک! اصلا دیگه وجود خارجی نداشت! جالب بود برام! وقتی فایله دوباره افتاد تو لیست دانلودم، از همونجا که "پاکش" کرده بودم اومد!!! خب درسته وقتی کانکشن رو قطع کنی دانلود هم قطع میشه و با وصل شدن دوباره، دانلود از همونجایی که بود شروع میشه، اما من زده بودم پاکش کرده بودم کلا!! همینطوریه یا این عجیبه؟

سلام
دوستان عزیز امروز قصد خرید کنسول رو دارم اما بین ریجن 1 و ریجن 2 اروپا شک دارم ممنون میشم اگه بگید کدوم رو بگیرم از نظر خرابی و بقیه موارد کدوم ریجن رو بگیرم ؟
و اینکه فرقی نداره بازی برا کدوم ریجن باشه فقط برای Dlc اینا ریجن مهم هست و در اجرا فرقی نداره ؟
و در اخر اگه ممکن هست یکی یک جای معتبر برای خرید معرفی کنه

باو من نميدومم چرا انقد حساسيد آخه توليداي 2014 خرابي ندارن بريد بخريد ديگه رجيون 2 بگير
نه فرقي نداره كدام رجيون باشه
جاي معتبر هم برو پشت شهرداري پاساژ فك كنم لباف البته مطمئن نيستم يه پاساژ دو طبقس يه عالمه مغازه هست طبقه پايين رو به رو آخرين مغازه اسمش اميده اون خوبه

- - -ویرایش - - -

سلام من میخوام بازیه اینفیموس رو اپدیت کنم ولی نمیدونم چه جوری لطفا کمکم کنید تا اپدیتش کنم ( ps4 به اینترنت وصله و آخرین ورژن هم روش نصبه )

شما اول چك كن ببين كه از تو ستينگ بعد سيستم نبك آپديت اتومات رو برداشتي يا نه اگر برداشتي زماني كه ديسك رو داخل دستگاه بزاري پيغامي مبني بر اينكه آيا مايليد بازيرو قبل از آپديت شدن بازي كنيد شما بزنيد no و بزاريد كه آپديت بشه اگرم تيك روش هست كه به صورت اتومات آپديت و نصب ميكنه شايد خودش قبلا آپديت كرده و شما اطلاع نداريد

موفق باشيد

سلام . عزیز شما دیسک بازی رو که داخل دستگاه قرار بدی و شروع به نصب و بازی کنی خودش اتوماتیک اپدیت میشه . اپدیتش هم حجمش زیاد نیست . لازم نیست کاره خاصی بکنی . اگه هم منظورت DLC و ایناس باید بری به STORE بعدش گزینه اخری Redeem code رو بزنی و کدی که روی دفترچه بازی هست رو وارد کنی تا دانلود شروع بشه .

من میخوام PS4 بخرم...
بازی ها جدید و درجه 1 این کنسول وقتی میان قیمتشون چقدره؟
مثلا" وقتی آنچارتد4 بیاد (با فرض ثابت ماندن نرخ ارز ) قیمتش چقدره؟؟.... بعد از یه مدت که افت کرد قیمتش به چقدر میرسه؟
GTA V چطور؟

الآن بازی هایی درجه یک قدیمی تر مثل INFAMOUS چقدره قیمتشون؟

من میخوام PS4 بخرم...
مثلا" وقتی آنچارتد4 بیاد (با فرض ثابت ماندن نرخ ارز ) قیمتش چقدره؟؟.... بعد از یه مدت که افت کرد قیمتش به چقدر میرسه؟
GTA V چطور؟

میانگین قیمت بازی ها با این محاسبه میشه:((بازی با کمترین قیمت 150 و بیشترین((فعلا))250.))
150+250

2
میشه 200 تومن
قیمت بازی ها هم بسته به کیفیت،محبوبیت،گرافیک،گیم پلی قیمت گزاری میشن.همون بازی وقتی یکم قدیمی بشه حدود 50 تا 60 تومن کم میشه قیمتش.​

نیازی به نت نداره .
میری توی setting .

برای کپی کردن:
بعد USB هم متصل کرده باش
گزینه Application Saved Data Management رو میزنی . بعد گزینه اول Saved Data in System Storage رو میزنی و بعد هم میزنی Copy to USB Storage Device . بعد انتخاب میکنی و کپی میکنه.

برای پایک کردن Delete

اون قسمتی که عکسه + داره نیاز به نت داره چون به Online Storage وصل میشه. که Saved Data in Online Storage هست. باید plus داشته باشی برای اون.

قسمت Saved Data on USB Storage devices هم از روی USB میخونه save ها رو و میشه copy کرد به دستگاه

میدونم آرمان جان
منم همین کارو میکنم ولی میگه کانکت نیستی !
راستی ورزن کنسول 1.52 بود که اینفیموس رو انداختم شد 1.60 !!
میگم نکنه این قابلیت تو 1.70 اضافه شده؟

من میخوام PS4 بخرم...
GTA V چطور؟

درجه 1 سایتا قیمت 250 اینا میگن بعد 1 - 2 ماه میشه 200 -190 اینا Infamous هم الان 195 هستش بازی کارکرده هم میشه 140 الی 180 اینا خرید فروش کرد البته بستگی به بازیش داره...

میدونم آرمان جان
منم همین کارو میکنم ولی میگه کانکت نیستی !
راستی ورزن کنسول 1.52 بود که اینفیموس رو انداختم شد 1.60 !!
میگم نکنه این قابلیت تو 1.70 اضافه شده؟

شما باید فلشت رو فرمت کنی به FAT32 .
ربطی نداره به اپدیت اگه گزینه انتقالش هست ولی خب کلا یه اپدیت بزن به 1.7

دوستان یه چیز عجیب و البته خیلی خوب و جالب. نمیدونم شما قبلا کشفش کردید یا نه. خب همونطور که هممون میدونم فعلا قابلیت pause کردن دانلود آپدیت و این چیزا وجود نداره و مجبوریم یا کانکشن رو قطع کنیم یا کلا روی دانلود دکمه آپشن و بزنیم و پاکش کنیم. الان میخواستم یه بازی دانلود کنم یادم افتاد یه آپدیت دارم انجام میدم اما آپدیته برام زیاد مهم نبود و در نتیجه زدم پاکش کردم تا از لیستم بره بیرون و بتونم اون بازی رو با حداکثر سرعتم دانلود کنم. وقتی بازی رو دانلود کردم بعدش گفتم بذار حالا اون آپدیت هم دانلود کنم. رفتم تو بازیه که آپدیتش مجددا بیاد و این اتفاق هم خب افتاد و دانلودش اومد. اما در کمال تعجب دیدم دانلودم از همونجایی که پاکش کرده بودم اومد!!! من پاکش کرده بودم!! پاک! اصلا دیگه وجود خارجی نداشت! جالب بود برام! وقتی فایله دوباره افتاد تو لیست دانلودم، از همونجا که "پاکش" کرده بودم اومد!!! خب درسته وقتی کانکشن رو قطع کنی دانلود هم قطع میشه و با وصل شدن دوباره، دانلود از همونجایی که بود شروع میشه، اما من زده بودم پاکش کرده بودم کلا!! همینطوریه یا این عجیبه؟
خسته نباشی تازه فهمیدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or