هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
راهی هست که من بتونم سیوهامو که تو اکانت دیگس،انتقال بدم به یه اکانت دیگه؟
موقع بازی حتما باید لاگ اوت کنم و باهمون اکانتی که سیو دارم وارد شم میخوام همه سیو هامو بیارم رو اکانت اصلیم

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

اره ميتوني سيو هاتو بريزي رو فلش و بعد به اون يكي اكانتت منتقل كني

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
موقع بازی حتما باید لاگ اوت کنم و باهمون اکانتی که سیو دارم وارد شم میخوام همه سیو هامو بیارم رو اکانت اصلیم

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

- - -ویرایش - - -

این سوراخه که بغل سوراخ هدفونه چیه ؟ نوشته EXT?

فك كنم براي شارژ كردن دسته از اين پايه ها كه دو تا دسترو با هم شارچ ميكنه

فقط محض اطلاع بود.از ای صفحه لمسی دسته چطور میشه استفاده کرد چطور روشن میشه؟
اصلا روشن نمیشه! یعنی نوری نداره!!!
خودش همیشه فعاله به بازیش بستگی داره که چطور استفاده بشه! مثلا در کیلزون باید لمس کنی اما در اینفاموس باید هم لمس کنی هم یکم فشارش بدی تا به صورت دکمه در بیاد! بازی تا بازی متفاوت هست

دوستان دو تا سوال:
جایی رو تو کرج یا تهران (ترجیحا کرج) سراغ دارید که بازی دست دو بفروشه؟می شه پخ کنید
بعد این بازی هایی که الان عرضه شدن مثل inf و killzone یا بازی های دیگه یه چند وقت دیگه (مثلا یه سال دیگه) تو بازار پیدا می شن؟
ممنون

آخرین ویرایش:
يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟ :(((((

دوست عزیز خواهشن ادب رو رعایت کنید سوال پرسیدن ایرادی نداره! خیلی ها خیلی چیز ها رو نمیدونن؟ دلیل نمیشه که...

يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟ :(((((

مثلا خود شما از اولش همه چبو بلد بودي؟
بيچاره نميدونه داره سوال ميكنه اگه ميتوني ج بده اگه نميتوني حداقل مسخره نكن بزار دوستان ديگه جواب بدن سوالش رو

- - -ویرایش - - -

من تنها مشکلم با سونی اینه که توی آپدیت جدید خاصیت تم پذیری رو اضافه نمیکنه . نه تم داینامیک میشه گذاشت نه هم پس زمینه .

اره خدايي اينش خيلي بده تم حالا هيچي كاش ميشد يه عكس انداخت,بك گراندش

درود
شما فکر میکنی هر کی PS4 میخره حتماً باید فقط و فقط گیمر حرفه ای باشه.
عزیز من با PS4 خیلی کارای دیگه میشه کرد.
بعدش خدا ننشسته که ببینه کی PS4 نداره براش پرت کنه، مایه میخواد عزیز.
SONY XPERIA Z2

سلام به همگی. از امروز یک دفعه وقتی دستگاهو روشن کردم روشن شد ورفت روی اسلیپ و تلوزیونه من تیریدی دیسپله ی سونی هستش وتاقبل از امروز وقتی دستگاهو روشن میکردم تلوزیون رو هم روشن میکرد اما از امروز روشن میشه نو سیگنال میزنه خاموش میشه و دستگاه هم اسلیپ و باید یک باره دیگه دستگاه رو روشن کنم و تلوزیون هم جدا اشکال از کجاست ممنون میشم که دوستان راهنمایی کنند

از کدوم قسمت میشه بتا رو بازی کرد؟

بعضی بازی ها مثل بتلفیلد هارد لاین میتونی از سایت خودش ثبت نام کنی و کد رو برات email کنند بعد تو داخل ps4 وارد کنی
بازی های demo هم مثل ufc و fifa 14 رو میتونی از play station store رایگان دانلود کنی

- - -ویرایش - - -

به نظر من سونی باید برا اپدیت های بعدیش این کار ها رو بکنه :
تغییر چراغ دسته
خاموش کردن چراغ دسته
قابلیت عوض کردن تم و بک گراند
قابلیت هارد اکسترنال
پخش mp3
همین کار ها رو بکنه دیگه ps4 کامل کامل میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن