سلام دوستان
راهی هست که من بتونم سیوهامو که تو اکانت دیگس،انتقال بدم به یه اکانت دیگه؟
موقع بازی حتما باید لاگ اوت کنم و باهمون اکانتی که سیو دارم وارد شم میخوام همه سیو هامو بیارم رو اکانت اصلیم
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام دوستان
موقع بازی حتما باید لاگ اوت کنم و باهمون اکانتی که سیو دارم وارد شم میخوام همه سیو هامو بیارم رو اکانت اصلیم
سلام دوستان
سلام دوستان
این سوراخه که بغل سوراخ هدفونه چیه ؟ نوشته EXT?
من سعی این کارو کردم ولی نتیجه نگرفتماره ميتوني سيو هاتو بريزي رو فلش و بعد به اون يكي اكانتت منتقل كني
- - -ویرایش - - -
اره ميتوني سيو هاتو بريزي رو فلش و بعد به اون يكي اكانتت منتقل كني
اصلا روشن نمیشه! یعنی نوری نداره!!!فقط محض اطلاع بود.از ای صفحه لمسی دسته چطور میشه استفاده کرد چطور روشن میشه؟
این سوراخه که بغل سوراخ هدفونه چیه ؟ نوشته EXT?
عزیز ار کجا 51 هست ؟
شما برو از لندن پینگ بگیر
- - -ویرایش - - -
چرا نشه ؟
خوب بتا دادن که بازی کنیم دیگهرایگان هم هست
يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟فقط محض اطلاع بود.از ای صفحه لمسی دسته چطور میشه استفاده کرد چطور روشن میشه؟
يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟(((
يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟(((
من تنها مشکلم با سونی اینه که توی آپدیت جدید خاصیت تم پذیری رو اضافه نمیکنه . نه تم داینامیک میشه گذاشت نه هم پس زمینه .
دروديعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟(((
از کدوم قسمت میشه بتا رو بازی کرد؟