هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما باید فلشت رو فرمت کنی به FAT32 .
ربطی نداره به اپدیت اگه گزینه انتقالش هست ولی خب کلا یه اپدیت بزن به 1.7

میدونم دوست عزیز
دیگه خودمون PS3 رو ترکونده بودیم !
اصلا نمیدونم چرا کپی نمیکنه
راهی نیست که بفهمم فلش وصل شده به کنسول یا نه؟

دوستان من کنسولم به نت وصله ولی به psn مصل نمیتونم بشم, خواستم بتل رو اپدیت کنم,طبق روش ps3 رفتم تو بازی تا اپدیتش بیاد,ولی چیزی نمیاد! به دلیله اینه ک به psn متصل نیستم یا مشکل داره چیزی؟ چون تو ps3 فقط به نت ک وصل بودی تو بازی میرفتی اگه آپ داشت میومد...

میدونم دوست عزیز
دیگه خودمون PS3 رو ترکونده بودیم !
اصلا نمیدونم چرا کپی نمیکنه
راهی نیست که بفهمم فلش وصل شده به کنسول یا نه؟

من هم همین مشکل را بعضی از فلش مموریها داشتم که با کنسول سازگاری نداشت ولی با کامپیوتر بی مشکل بود

توی یه تاپیک دیگه طرز ست کردن dns مودم با کنسول و یکی از بچه ها نوشته بود هرچی گشتم پیداش نکردم... لطفا اگه کسی میدونه یه توضیحی بده که چجوری dns مودمو ست کنیم ؟!

دوستان چرا فقط تروفی ها رو باید آنلاین دید! نت که قطع میشه تروفی ها رو نشون نمیده؟ راهی هست که در حالت آفلاین هم بشه تروفی دید؟
همین طوریه فقط تو حالت انلاین سینک میکنه میتونی ببینی
نه راهی نیست واسه افلاین

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوستان چراوروقت میخوام ب پی اس ان وصل بشم دوبار باید رمز و ایمیل وارد کنم نمیش ب طور اتوماتیک ت حافظش سیو بش؟حداکثر چقد با کنسول میش بازی کرد؟

سلام دوستان
راهی هست که من بتونم سیوهامو که تو اکانت دیگس،انتقال بدم به یه اکانت دیگه؟
موقع بازی حتما باید لاگ اوت کنم و باهمون اکانتی که سیو دارم وارد شم میخوام همه سیو هامو بیارم رو اکانت اصلیم

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دوستان چراوروقت میخوام ب پی اس ان وصل بشم دوبار باید رمز و ایمیل وارد کنم نمیش ب طور اتوماتیک ت حافظش سیو بش؟حداکثر چقد با کنسول میش بازی کرد؟
حالت اتوماتیک رو فعال کن! فرقی نداره چند ساعت از دستگاه استفاده میکنی اما هرچقدر زمان استفاده کمتر باشه برای خود دستگاه بهتره!بلخره pc نیست! زیاد بازی کردن دیگه فوقش6 ساعته! آنلاین هم بزاری روش بشه 10 ساعت! رکورد که نمیخای بزنی 24 ساعته بازی کنی؟!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or