هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوست گرامی Gamesaction ، احتمالأ بالای 99.8 دهم درصد پرسشم به این تاپیک مربوط نمیشه اما دیدم محل سکونت زدید شیراز ، میخواستم بدونم کجا میتونم احتمالأ بازی دست دوم گیر بیارم برای خرید و یا تعویض ، در شهر گل و بلبل :D
بابات پاسخ احتمالی پیشاپیش سپاس گزارم .

چند ساعت طول میکشه تا شارژش خالی بشه؟! دسته ی سالم باید 4 تا 5 ساعت شارژ نگه داره.

چرا جو میدی عزیزم؟! :دی کی گفته جعبه ها و کنسول ها جدا وارد میشن؟! بیا من 100 مدل کنسول بهت نشون بدم که کاملآ آکبند هستن و شماره سریال روی کنسول با جعبه یکیه! کی گفته کنسول و جعبه به صورت جداگانه میاد؟!

خیلی خوب میشه وقتی که یاد بگیریم اطلاعات ما در حدی نیست که ندونسته چیزی رو تکذیب کنیم...وقتی کسی ادعایی می کنه 90% یه چیزی می دونه، ولی شما که تکذیب می کنی اصلا به این موضوع فکر کرده بودی تا حالا؟ بله سریال یکیه، ولی فکر می کنی چرا پلمپ نیستن دستگاها؟ فکر کردی سونی پی اس 4 رو با یه چسب نواری یا یه برچسب ساختگی میده دست مشتری؟ :)) برچسب سونی رو نمیشه در اورد باید با تیزی چیزی بریدش تو بورو توپ خونه ببین یه دستگاه این برچسبو داره؟ اگه برچسب داشته باشه هم فیکه! شما که تهرانی دیگه، یه سر بورو توپ خونه، بپرس از 4-5 تا از فروشنده ها بپرس، از این 5 نفر 4 تاشون میگن که کنسول و لوازم و جعبه جدا هستن خودشون میذارن تو کارتوناشون...همش قاچاق وارد میشه این چیزا تو ایران، نه تنها پی اس، بلکه بسیاری از گوشیا و لوازم الکترونیکی دیگه. کافیه بپرسید از فروشنده ها، جون مادرشونو قسم بخورید راستشو بگن بی شک همینو میگن بهتون همه چیز جدا میاد واسه همین احتمال دستبرد توی لوازم وجود داره. فکر کردی لفظ "لوازم اصلی" یا "لوازم اوریجینال" که توی بازار موبایل و پی اس و ... هست واسه چیه؟ عزیز من واسه اینه که جدا جدا میان اینا یا فروشنده ها دستبرد میزنن به کالا.

نمبدونم بعضي از دوستان چون خودشون ريجن ١ دارن دوس دارن بقيه هم همون ريجن رو بگيرن. دوست عزيز ريجن هاي ٢ اروپا بنده ديدم هم خرابي نداشته هم به نظر يكم پيچ و مهره هاش سفته. الان شما بعضي از ريجن هاي يك رو كه فشار بدي يه كم قژ قژ ميكنه چون خوب چفت نشده... ولي ريجن ٢ چون سفارش اروپاس تو دبي هم به وفور يافت ميشه و مسافت كمي تا ايران طي ميكنه تا اينكه از چين بياد... واسطه ريجن ١ چين هست و واسطه ريجن ٢ دبي...

این حرف ها رو یک مشت مغازه دار سودجو می زنن ملت هم که ماشاللا هرچی بهشون بگن درجا باور میکنند.

عزیز من ریجن ها هیچ فرقی ندارن، اصلا اگه ریجن 1 1500 بود، ریجن 3 1300، عقل حکم می کنه سراغ ریجن 3 بری. اینا هیچ فرقی با همدیگه ندارن، همه توی یک کارخونه تولید میشن...والسلام!
در ضمن الان ملت آمریکا که یکی از پیشرفته ترین کشور های دنیاس دارن با دستگاه های نا مطمئن که صدای قیژ فیژ میدنو پیچشون شله!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی میکنن؟! یعنی آمریکاییه میگه ریجن اروپا واسم بیارید؟ :))

پول الکی میده کسی که اروپا میگیره، اوایل مشتری ها رو با عرض معذرت خر می کردن با همین حرفا، ولی الان یکم کار اومده دست ملت توپ خونه که بری شاید از 10 تا مغازه یدونشونم ریجن 2 اروپا نداشته باشه چون مسخرست الکی 100 تومن بیشتر بدی به خاطر تفاوت قیمت پوند و دلار!

همه اینا چرته، هیچ فرقی ندارن ریجنا، نه تو کانکت شدن به پی اس ان، نه تو گیمینگ، نه تو خرابی، هیچ فرقی ندارن! هر ریجنی عشفتون کشید بگیرید من پیشنهادم ارزون ترس، ریجن 2 ژاپن ارزون تر بود ولی به خاطر مسئله دایره ضرب در نگرفتم فقط اگه این مسئله وجود نداشت قطعا ریجن ژاپن می گرفتم چون ارزون تره و هیچ فرقیم نداره با بقیه.

آخرین ویرایش:
درود دوست گرامی Gamesaction ، احتمالأ بالای 99.8 دهم درصد پرسشم به این تاپیک مربوط نمیشه اما دیدم محل سکونت زدید شیراز ، میخواستم بدونم کجا میتونم احتمالأ بازی دست دوم گیر بیارم برای خرید و یا تعویض ، در شهر گل و بلبل :D

گشتم نبود نگرد نیست . از پاساژ صدف تا داریوش تا مشیر غربی تا زیتون بگیر تعویض که اصلا نیست . بازی دست دوم هم کاری ندارن بازیت چیه کلا 100-110 تومن ازت میخرن . بازی نو هم که 220-250 میندازن بهت . من 7 نسلم شیرازیه ولی این شیراز نیست . یه ده و روستای بزرگه با یه مشت ادم مهاجر که هیچی حالیشون نیست . شما یه P.M بده اگه خواستی تا یه کاری بهت بگم بکنی 100 بار روزی دعام کنی :دی

راستی اینفیموس خودم دارم لیمیتد ادیشن میخوام بفروشم دست دوم خواستی در خدمتم

آخرین ویرایش:
يعني بعضي وقتا ميخوام عين مهران مديري نگاه كنم تو دوربين بعدش داد بزنم : خدايااااا كنسول رو چرا به نابلداش ميدي ؟ :(((((

ببخشید شما سازنده پی اس 4 هستی؟ والا من که 10 ساله تو کار گیمینگ هستم واسم سوال بود این تاچ پد اصلا به چه درد می خوره هر کاری می کردیم رفلکس نشون نمی داد فکر کردم خرابه حتی، بعد داشتم تایپ می کردم فهمیدم مشکلی نداره و این که خیلی محدوده کاربردش...الان مثلا من نابلدم؟!

نگو شهر شيراز بگو روستاي شيراز :|
شما تعويض رو بيخيال شو
برا خريد بازي دست دو مشير غربي و داريوش خوبه پاساژ زيتون هم هست كه ممكنه يه ماه غيبش بزنه :|
بازي رو ازت ٩٠-١٠٠ تومن بر ميدارن ( واچ داگز منو ١١٠ ميخواست برداره )
بازي دست دو هم زياد ميفروشن مثلا نك دست دو ميدن ١٤٥ تو داريوش
دوستم اينفيمس رو ٤ روز پيش خريد ٢٣٠ تومن كلا من به نظرم تو همين بازي سنتر معاوضه و خريد كن :)
كاره ديگه داشتي پخ كن

خیلی خوب میشه وقتی که یاد بگیریم اطلاعات ما در حدی نیست که ندونسته چیزی رو تکذیب کنیم...وقتی کسی ادعایی می کنه 90% یه چیزی می دونه، ولی شما که تکذیب می کنی اصلا به این موضوع فکر کرده بودی تا حالا؟ بله سریال یکیه، ولی فکر می کنی چرا پلمپ نیستن دستگاها؟ فکر کردی سونی پی اس 4 رو با یه چسب نواری یا یه برچسب ساختگی میده دست مشتری؟ :)) برچسب سونی رو نمیشه در اورد باید با تیزی چیزی بریدش تو بورو توپ خونه ببین یه دستگاه این برچسبو داره؟ اگه برچسب داشته باشه هم فیکه! شما که تهرانی دیگه، یه سر بورو توپ خونه، بپرس از 4-5 تا از فروشنده ها بپرس، از این 5 نفر 4 تاشون میگن که کنسول و لوازم و جعبه جدا هستن خودشون میذارن تو کارتوناشون...همش قاچاق وارد میشه این چیزا تو ایران، نه تنها پی اس، بلکه بسیاری از گوشیا و لوازم الکترونیکی دیگه. کافیه بپرسید از فروشنده ها، جون مادرشونو قسم بخورید راستشو بگن بی شک همینو میگن بهتون همه چیز جدا میاد واسه همین احتمال دستبرد توی لوازم وجود داره. فکر کردی لفظ "لوازم اصلی" یا "لوازم اوریجینال" که توی بازار موبایل و پی اس و ... هست واسه چیه؟ عزیز من واسه اینه که جدا جدا میان اینا یا فروشنده ها دستبرد میزنن به کالا.
این رو تو قسمت نظرات یکی از سایتهای فروش کنسول و بازی دیدم:
سلام . من بابت یکی نبودن سریال جعبه و کنسول با فروشگاه تماس گرفتم و یه جورایی دست به سر شدم و آخرش گفتن باز اگه مشکلی بود بگین . الان با کنسول مشکلی ندارم ولی از کجا میتونم مطمئن بشم که کنسول آک هست و قبلا استفاده یا تعمیر نشده ؟ الان یه راهی واسه من نشون بدین تا از خریدم مطمئن بشم . اگه جعبه مطابق با کنسول من مونده اونجا جعبه رو بفرستین چون اینو هیچکی ازم نمیخره اینجوری . حتی الامکان نمیخام کنسول رو پس بفرستم پس یه راهی واسه اطمینان خاطر من بگین لطفا . کنسول آک خریدم یه کنسول دیگه تو یه جعبه دیگه گذاشته شده فرستاده شده به من . --------------------------------------------------------------------------> پاسخ آن سایت: شما دارید اشتباه میکنید. اولا که همانطور که در صفحه اصلی سایت هم نوشته ایم ، جهت ارتباط و بیان سئوالاتتان از قسمت "تماس با ما" در پایین صفحه استفاده نمایید. دوما این پیغام قبلی شما است :"الان چک کردم سریال جعبه و کنسول یکی نیست . جعبه : 4-484-705-01 کنسول : 4-484-792-01" در صورتیکه اعدادی که شما از روی جعبه خوانده اید ، اعداد چاپی هستند و اگر کمی به امر چاپ آشنا باشید میدانید که متنهای چاپی روی همه جعبه ها یکسان است در صورتیکه سریال دستگاه ها منحصر بفرد و بصورت یک برچسب پرینت شده روی جعبه زده میشوند. سریال دستگاه شما روی جعبه زیر دو بارکد و در دو خط نوشته شده است و باید بشکل زیر باشد(مثال از روی یک دستگاه دیگر): P-27452235-C و S01-5745605-I و روی دستگاه هم پشت سر و در ادامه هم زیر یک بارکد نوشته شده است 5745605-27452235-03 همانطور که میبینید اعداد وسط دو عبارت بالا ، پشت سر هم روی برچسب دستگاه بعنوان سریال چاپ شده اند و اگر دستگاه دیگری را مشاهده کنید ، خواهید دید که این اعداد متفاوت است. ( در ضمن نوع نوشتن سریال در دستگاه های ریجن های مختلف متفاوت است )

من نمی‌دونم حق با کدومشونه، فقط خواستم اطلاع رسانی کرده باشم.

آقا من نفهميدم كه چطو هست :|
رو جعبه كنسول من قسمت اون ٢ تا باركد زده : P-27452234-B و SO1-5748411-G بعد روي باركد دستگاه زده : 27452234-5748411 اين يكي هست رو جعبه زده : cuh 1000A روي كنسول هم زده cuh 1000A بعد رو جعبه زده 01-345-486-4 ولي روي كنسول زده : 01-792-484-4 اين يعني فرق داره ايا برا همه اين طوري هست ؟ :(

اره ميتوني سيو هاتو بريزي رو فلش و بعد به اون يكي اكانتت منتقل كني

وقتی میریزم رو فلش بعد با اکانت دیگه ساین این میشم میخوام سیوهارو کپی کنم میزنه هیچ دیتایی وجود نداره
ولی تو همون اکنتی که ازش سیو کپی کردم،،سیوهارو تو فلش میاره

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

کسی نمیدونست مشکل من چطوری حل میشه؟
این تنظمیات مربوط به این قضیا باید توی خود tv باشه اونجا رو چک کن
یه قسمت هم هست تیک بزنی ببین تاثیری داره یا نه [System] > [Enable HDMI Device Link]
بد نیست یک بار rebuild database انجام بدی . میتونه کمک کنه در صورت مواجه شدن با باگ .

آقا چرا تو هر قسمت منو میخوای بری و یا میخوای سیوارو کپی کنی ، ارور کانکت نبودن به اینترنت رو میده؟
شما اکانتت رو به psn وصل کردی یک بار ؟
حواست باشه guest log in اینا نری ...
بد تیست یک بار 4 رو به نت وصل کنید
کلا بیشتر امکاناته دستگاه فقط به صورت انلاین کار میکنه
برای بخش save هم همین الان من رفتم نتم رو قطع کردم راحت وارد بخشه save میشه. اگر امکانش هست متی که مینوسه رو عکس بگیر بزار. شاید اشتباه میخونی اشکال کار از جای دیگس .

اره ميتوني سيو هاتو بريزي رو فلش و بعد به اون يكي اكانتت منتقل كني

وقتی میریزم رو فلش بعد با اکانت دیگه ساین این میشم میخوام سیوهارو کپی کنم میزنه هیچ دیتایی وجود نداره
ولی تو همون اکنتی که ازش سیو کپی کردم،،سیوهارو تو فلش میاره

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
دوست عزیز Ps4 قابلیت آنتقال save ها از یک اکانت به یک اکانت دیگه رو نداره . این رو خودم تست کردم قبلا خبر دادم
هر save برای همون اکانت هست و روی اکانت دیگه اصلا کار نمیکنه.

ببخشید شما سازنده پی اس 4 هستی؟ والا من که 10 ساله تو کار گیمینگ هستم واسم سوال بود این تاچ پد اصلا به چه درد می خوره هر کاری می کردیم رفلکس نشون نمی داد فکر کردم خرابه حتی، بعد داشتم تایپ می کردم فهمیدم مشکلی نداره و این که خیلی محدوده کاربردش...الان مثلا من نابلدم؟!
D:
Relax
این touchpad بستگی به سازنده داره که چطوری استفاده کرده باشن ! توی killzone که استفاده خیلی داشت اما توی بازیهای دیگه مثل bf و tm و watch dogs آینا صرفا جهت انتقال به منو مپ و zoom اینا استفاده شده بود. احتمالا در اینده سازنده ها بهره بیشتری ببرن ! به هر حال استفاده ازش دل بخواهی هست بر حسب اینکه سازنده میخواد چی کار کنه.

این تنظمیات مربوط به این قضیا باید توی خود tv باشه اونجا رو چک کن
یه قسمت هم هست تیک بزنی ببین تاثیری داره یا نه [System] > [Enable HDMI Device Link]
بد نیست یک بار rebuild database انجام بدی . میتونه کمک کنه در صورت مواجه شدن با باگ .

شما اکانتت رو به psn وصل کردی یک بار ؟
حواست باشه guest log in اینا نری ...
بد تیست یک بار 4 رو به نت وصل کنید
کلا بیشتر امکاناته دستگاه فقط به صورت انلاین کار میکنه
برای بخش save هم همین الان من رفتم نتم رو قطع کردم راحت وارد بخشه save میشه. اگر امکانش هست متی که مینوسه رو عکس بگیر بزار. شاید اشتباه میخونی اشکال کار از جای دیگس .

دوست عزیز Ps4 قابلیت آنتقال save ها از یک اکانت به یک اکانت دیگه رو نداره . این رو خودم تست کردم قبلا خبر دادم
هر save برای همون اکانت هست و روی اکانت دیگه اصلا کار نمیکنه.

D:
Relax
این touchpad بستگی به سازنده داره که چطوری استفاده کرده باشن ! توی killzone که استفاده خیلی داشت اما توی بازیهای دیگه مثل bf و tm و watch dogs آینا صرفا جهت انتقال به منو مپ و zoom اینا استفاده شده بود. احتمالا در اینده سازنده ها بهره بیشتری ببرن ! به هر حال استفاده ازش دل بخواهی هست بر حسب اینکه سازنده میخواد چی کار کنه.

روی tv تنظیمات درست هست چک کردم،اون کارهایی که فرمودین هم روی دستگاه کردم ولی فرقی نکرد ولی وقتی کابل رو عوض کردم درست شد ،مگه میشه از کابل باشه؟

روی tv تنظیمات درست هست چک کردم،اون کارهایی که فرمودین هم روی دستگاه کردم ولی فرقی نکرد ولی وقتی کابل رو عوض کردم درست شد ،مگه میشه از کابل باشه؟
اگر با تعویض کابل مشکلتون حل شده که معلومه متاسفانه مشکلی برای کابل پیش اومده بوده .
موفق باشید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or