هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا من نفهميدم كه چطو هست :|
رو جعبه كنسول من قسمت اون ٢ تا باركد زده : P-27452234-B و SO1-5748411-G بعد روي باركد دستگاه زده : 27452234-5748411 اين يكي هست رو جعبه زده : cuh 1000A روي كنسول هم زده cuh 1000A بعد رو جعبه زده 01-345-486-4 ولي روي كنسول زده : 01-792-484-4 اين يعني فرق داره ايا برا همه اين طوري هست ؟ :(

ممنون میشم جواب بدید

- - -ویرایش - - -

نمیشه عکسی که میگیریم رو از کنسول بکشیم بیرون؟

بعد از انجام آپدیت 1.71 میشه این کار رو کرد به وسیله ی USB

شاید بگید خرافاتی شدم :دی ولی با عوض کردن کابل hdmi که توی جعبه ps4 بود با کابل Moshi کیفیت تصویر بهتر از قبل شد!
درسته کابل نسبتا گرون قیمتی هست ( 2.4 متریش 100 تومن) ولی واقعا ارزش داره، تجربه ثابت کرد هزینه کردن برای کابل hdmi ضرر نداره!
بازار پر از کابل های فیک و درجه 3 چینیه که دارن 30/40 تومن می فروشن! به هیچ وجه از اینا استفاده نکنید

خلاصه که حال کردم :دی

نمیشه عکسی که میگیریم رو از کنسول بکشیم بیرون؟
توی قسمت عکسها گزینه option رو میزنی و گزینه copy to usb رو میزنی

وقتی میخوام سیو رو کپی کنم تو USB این ارور رو میده !

(NW-31484-0)
مروبط به dns هست.
dns آت رو بزار
8.8.8.8
8.8.4.4

از پلاس داری میگیری ؟

من یه مشکل عجیب دارم، به TV که ps4 رو وصل کردم pc ام هم وصله، اگر همزمان ر هر دو روشن باشن روی ps4 چند ثانیه یه بار یه تیک هایی دیده میشه مثل برفک tv!! اگر pc خاموش باشه یا به tv وصل نباشه دیگه این تیک ها دیده نمیشه!!

من یه مشکل عجیب دارم، به TV که ps4 رو وصل کردم pc ام هم وصله، اگر همزمان ر هر دو روشن باشن روی ps4 چند ثانیه یه بار یه تیک هایی دیده میشه مثل برفک tv!! اگر pc خاموش باشه یا به tv وصل نباشه دیگه این تیک ها دیده نمیشه!!

مدل tv چیه؟ به احتمال خیلی زیاد مربوط به input lag باشه اگر tv حالت گیمینگ داره بزارش روی اون

بعضی از مانیتورا با اینکه دو دستگاه در آن واحد روشن باشن مشکل دارن و خود تلویزیون باعث میشه که شما تصویر رو لگ دار ببینید.
اشکالی نداره PS4 نترسید...

سوال همه رو جواب میدم هیچکی سوال منو جواب نمیده :| poker face :D
کسی بلد بود جواب میداد.تحقیق میکنم جوابتون رو میدم;)
اینو در کل میگم...
دوستان!
انجمن یعنی چند نفر بپرسن همه جواب بدن!
نه اینکه همه بپرسن دو سه نفر جواب بدن فقط:|

رو جعبه كنسول من قسمت اون ٢ تا باركد زده : P-27452234-B و SO1-5748411-G بعد روي باركد دستگاه زده : 27452234-5748411 اين يكي هست رو جعبه زده : cuh 1000A روي كنسول هم زده cuh 1000A بعد رو جعبه زده 01-345-486-4 ولي روي كنسول زده : 01-792-484-4 اين يعني فرق داره ايا برا همه اين طوري هست ؟ :(

اینقدر گفتی چرا کسی جواب نمیده، رفتم جبعه کنسولو از تو انباری اوردم و چک کردم:d
واسه من هم همینه. دو تا کدی که با خط فاصله از هم جدا شدن با اونی که روی جعبه کنسول هست یکی هستن (روی جبعه به صورت دو خط بالا و پایین هست، ولی پشت کنسول با یه خط فاصله از هم جدا شدن).
ولی POS Barcode که روی جبعه زده با اون شماره که پشت کنسول هست یکی نیست و فکر هم نمی‌کنم باید یکی باشن. احتمالاً دو چیز متفاوت هستن این عددا. خلاصه اگه معنیش هم این باشه که باید یکی باشن، واسه من یکی اهمیتی نداره :d
وقتی کنسول سالمه و بدون مشکل داره کار می‌کنه من نمی‌دونم چه اصراریه که واسه خودتون منفی‌بافی می‌کنید.

ویرایش :
Playstation 4 POS Barcode/Product Code Question?
اینم همون سوالِ تو رو پرسیده، کلاً اون دو تا عدد نباید یکی باشن و دو تا چیز متفاوت هستن.

این توضیح واسه همست به نفعتونه همه بخونید .

بارکدی که عکسشو گذاشتم و هاشور زدم بارکد اصلی دستگاهتون باید باشه . بقیش اطلاعات مربوط به سازندست .

خب دستگاهتونو برگردونید فقط بارکد رو نگاه کنید . بیخیال عدد اول بشید . از UNDERLINE بعدی شروع کنید تا آنتها شماره رو با کارتن کنسول مطابق عکس مطابقت بدید . میشه این : 274522355912347. این اگه هماهنگ نبود یعنی کارتن این کنسول نیست .

4zz3emgde7or25kiukeo.jpg

بعضی از مانیتورا با اینکه دو دستگاه در آن واحد روشن باشن مشکل دارن و خود تلویزیون باعث میشه که شما تصویر رو لگ دار ببینید.
اشکالی نداره PS4 نترسید...

اون که آره می دونم چون رو TV دیگه مشکلی نداره، ولی عجیبه که وصل بودن PC روی PS4 تاثیر میذاره، یه کم هم اذیت میکنه که هی باید این رو وصل اون رو قطع کنم.

دوستان ۱.چطور میشه از فلش استفاده کرد مثلا فیلم یا اهنگ پخش کرد؟۲.اگ دمو بازی در حال دانلود باشه بد رو حالت استند بای بزاریش بد ایکه دانلود تموم شد دستگا خاموش میش؟۳.برا دانلود تبلیغ بازی باس کدوم قسمت رفت مثلا تلیر بازی بتلفیلد؟

دوستان ۱.چطور میشه از فلش استفاده کرد مثلا فیلم یا اهنگ پخش کرد؟۲.اگ دمو بازی در حال دانلود باشه بد رو حالت استند بای بزاریش بد ایکه دانلود تموم شد دستگا خاموش میش؟۳.برا دانلود تبلیغ بازی باس کدوم قسمت رفت مثلا تلیر بازی بتلفیلد؟
۱.نمیشه فعلا.
۲.بستگی داره اتوماتیک شات داون رو روشن گذاشته باشی یا نه!تو setting باید در دسترس باشه.ولی در کل نه بعد دانلود خاموش نمیشه«به صورت پیشفرض».
۳.تو استور فک کنم بشه.راستش من تاحالا دنبالش نرفتم هنوز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or