دوست عزیز شما اطلاعاتتون خیلی ناقصه
اول در مورد حرفتون که فرمودید کارتن سوا میاد دستگاه سوا ... کاملا اشتباهه الان این پک ریجن 2 گارانتی جومبو داره چطوری سوا سوا میاد وقتی پلم به اون گندگی روشه؟ لابد گارانتی جومبو رو هم اینجا میزنن روش ؟
اومدید درست کنید حرفاتون رو زدید چشمشم کور کردید با جمله بعدیتون
تنها چیز قطعی اینه که اک نیستن دستگاه های ما
من خودم 6.7 تا برای اشناهام خریدم همشون اک بودن ... 95 درصد دستگاهای بازار ما هیچ چسبی روشون نیست اون پلم ابی که شما میگید اصل هست رو توپخونه میزنن ...
شما با این همه سخت گیری و بدبینی و ... موندم چطوری حاضر شدید 2تا دستگاهی که مطمئن بودید اکبند نیست رو بخرید و الانم ازشون راضی هستید
آقا من هم حرف شما رو زدم دیگه! میگم این برچسبایی که تو توپ خونه میزنن فیکن، کنسول های ما هم که کلا برچسب ندارن! نه خود برچسبو دارن نه جای کنده شدنشو! ای خدااااا من چه جوری بفهمونم آخه؟
خب توپ خونه که بری ریجن 2 اروپا تقریبا نیست اصلا دیگه! در مورد گارانتی هم اطلاعی ندارم، ولی با قطع میگم که دستگاه های ریجن 1 و 2 ژاپن که از همه دستگاه ها فراوان تر هستن نه برچسب دارن و نه پلمپ هستن! همین!
آقا یکی به من بگه برچسب نداشتن دستگاه معنیش چیه؟ معنیش آک بودنه؟ معنیش اینه که از خود کمپانی سونی مستقیم بدون هیچ دستکاری اومده دست ما؟ نه دیگه. همینجا نظر سنجی بذارید بگید کیا دستگاهشون برچسب آبی سونی رو داشته عکس بگیره از برچسب، هیچکی نداره مگه طرف ایران نباشه کلا!
بابا به خدا سادس چه اصراریه بگیم پکایی که ما میگیریم آکن و پلمپن و کسی بازشون نکرده قبل از ما؟