هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشید قسمت براقش که میگید خش نداشته باشه دقیقا کجاس؟

نگاه شما وقتی رفتی بخری خودت کنسول رو که در بیاری قسمت براقش معلومه . نباید خط و لک و خش اینا داشته باشه حتی خش سطحی . این قسمت راحت خش های سطحی میگیره که توی نور معلومه.
بعدشم این حساست هارو بزارید کنار . اصلا کنسول نو که دستت میگیری ازش معلومه . از بوش و شکلش و چیدمان داخل جعبه . کلا کنسول 1 بار که روشن بشه vent ها و عقب کنسول بو میگیره و بوی نو بودنش رو از دست میده :|
سایت هم برای اجاره یه سایت عالی بهت پیام میدم برو ببین ماهی 60 تومن میدی هرچقدر بازی بخوای میتونی توی مدت زمان اشتراکت رایگان تحویل بگیری . از 1 بازی تا 100 تا بازی فقط 60 تومن :)

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال وقتی بخوایم آپدیت یه بازی رو دان کنیم میشه کنسول رو بر روی حالت Standby گذاشت؟

اره عزیز . وقتی بخوای کنسول رو حالت استند بای هم بزاری خودش زیرش توی توضیحات نوشته برای شارژ دسته و اپدیت روی این حالت بزارید

آقا اخر یکی بیاد عکس پلمپ اصل ps4 2014 رو بذاره بفهمیم کی به کیه

عزیزم حرف این اقایون رو گوش نده . کلا کنسول PS4 همه تولیدات سال 2014 پلمپاش یه برچسب شیشه ای دایره ای هست . کنده هم نمیشه باید با چاقو ببریش . اصلا این پلمپ چیز مهمی نیست . من همون پلمپ ابی رنگ رو برای شما میزنم روی کنسول سونی هم نفهمه . پلمپ یه چیز چرته .

نگاه شما وقتی رفتی بخری خودت کنسول رو که در بیاری قسمت براقش معلومه . نباید خط و لک و خش اینا داشته باشه حتی خش سطحی . این قسمت راحت خش های سطحی میگیره که توی نور معلومه.
بعدشم این حساست هارو بزارید کنار . اصلا کنسول نو که دستت میگیری ازش معلومه . از بوش و شکلش و چیدمان داخل جعبه . کلا کنسول 1 بار که روشن بشه vent ها و عقب کنسول بو میگیره و بوی نو بودنش رو از دست میده :|
سایت هم برای اجاره یه سایت عالی بهت پیام میدم برو ببین ماهی 60 تومن میدی هرچقدر بازی بخوای میتونی توی مدت زمان اشتراکت رایگان تحویل بگیری . از 1 بازی تا 100 تا بازی فقط 60 تومن :)

آقا دستت درد نکنه لطف کردی
برای تعویض بازی با قیمت مناسب سایت سراغ نداری ؟!

پس احتمالا برای من پلمپ نیست چون فکر کنم برچسبش دایره ای نبود
حالا کلا فکر نکنم خیلی مهم باشه خیلی وسایل تو ایران باز میشن فکر کنم

درود ، دوست گرامی ، اگر کنسول شما تمیز هست از نظر ظاهر ، و شما بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکنید ، رنگ برچسب و شکلش هیچ تأثیری توی لذتی که قرار هست از دستگاه ببرید نخواهد داشت .
این عکس از جعبه کنسول بنده هست زمانی که به دستم رسید ، اصلأ برام مهم نبود که برچسب داره یا نداره و یا رنگش و شکلش چگونه هستش ، چون زمانی که بازش کردم از بو و نحوه قرار گرفتن محتوا کاملأ مطمئن شدم ، دستگاهی که به دستم رسیده نو هستش .

درود ، دوست گرامی ، اگر کنسول شما تمیز هست از نظر ظاهر ، و شما بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکنید ، رنگ برچسب و شکلش هیچ تأثیری توی لذتی که قرار هست از دستگاه ببرید نخواهد داشت .
این عکس از جعبه کنسول بنده هست زمانی که به دستم رسید ، اصلأ برام مهم نبود که برچسب داره یا نداره و یا رنگش و شکلش چگونه هستش ، چون زمانی که بازش کردم از بو و نحوه قرار گرفتن محتوا کاملأ مطمئن شدم ، دستگاهی که به دستم رسیده نو هستش .

wet52k019zsidx8goxqx.jpg

آقا دستت درد نکنه لطف کردی
برای تعویض بازی با قیمت مناسب سایت سراغ نداری ؟!

نه همشون 40-50 تومن باید سر بده کاری به بازیت هم ندارن . بهترینش همونه که برات سایتش رو فرستادم . 60 تومن ماهیانه میدی عضو میشی هرچی بای بخوای برات میفرسته . 2 تا ارسال اول هم رایگانه . کلا سایت رو بخون کار دستت میاد

اقا الان که اومدم ps4 رو روشن کردم دیسک ولفنشتاین داخلش بود یهو خودش اومد بیرون هرچی هم سعی میکنم دیسک رو داخلش بزارم نمیره توش!

دوستان خواهش میکنم کمک کنید :((

دوستان عزیز رجین 2 ژاپن اصلا چنین برچسب هایی نداره توی یوتوب جستجو کنید PS4 Japan Unboxing
کلی ویدئو هست می تونید خودتون ببینید
اینم 2 تا سایت نمونه برای اونایی که نمی تونن ویدئو ببینن ( عکس از جعبه های رجین 2 ژاپن)
PS4 Systems Arriving to Retail Stores, Check out the Box Inside - PlayStation LifeStyle
GameOPS [video games, gadgets, etc.]: Playstation 4 (Japan) Unboxing

من دستگاهم رو از خارج کشور و نمایندگی معتبر خریدم، جلوی خودم بازش کرد روشنش کرد و خودم ستاپ اولیه اش رو انجام دادم، چنین برچسبی نداشت
اصولا برچسب دلیل بر آکبند بودن دستگاه نیست، هر بچسبی براحتی چاپ میشه اینجا
سراغ دارم جایی لپ تاپ های بدون جعبه میاره همینجا جعبه و خرت و پرت هاش رو چاپ می کنه به عنوان نو می فروشه

بیخودی حساس نباشید!

دوستان دیسک رو میزارم داخل دوباره میاد بیرون بعدش دیگه اصلا نمیشه دیسک رو داخل کرد ....

خواهش میکنم کمک کنید ....

عجیبه خیلی وقته دارمش تا حالا هیچ مشکلی پیش نیومده بود !

دوستان دیسک رو میزارم داخل دوباره میاد بیرون بعدش دیگه اصلا نمیشه دیسک رو داخل کرد ....خواهش میکنم کمک کنید ....عجیبه خیلی وقته دارمش تا حالا هیچ مشکلی پیش نیومده بود !
یکی از دوستان قاپو در اورده بود درست شده بود

دوستان فقط اومدم بگم چه بهتون انداخته باشن دست دوم یا نو خریدید برید خدا رو شکر کنید که دستگاتون سالم هست و دارید بازی میکنید :)
هیچ کس مثل من روزی که خرید در حد مرگ نترسیده بود :
ما رفتیم مغازه ریجن 2 ژاپن خریدیم بدون این که تست کنیم و پلمپ رو نگاه کنم تو تاکسی داشتم بر میگشتم دیدم دستگاه پلمپ نیست یعنی هیچ برچسبی نداره از شدت ترس داشتم میمردم میگفتم نکنه دست دوم باشه :(( تا رسیدم خونه جعبه رو باز کردم دیدم همه چی که داخلش هست ولی ترسیدم دست دوم باشه فوری زدمش تو برق روشنش کردم دیدم تنظیمات کارخانه ( ساعت.زبان.تاریخ و......) و این جور چیزا اومد و خدا رو شکر نو بود چون این تنظیمات فقط بار اول که روشن میکنی دستگاه رو میاد بعد رفتم بار کد جعبه با دستگاه چک کردم که خدا رو شکر بازم یکی بود :) خواستم بگم من در اون لحظه داشتم میمردم ولی با وجود این که پلمپ نبود دستگاه ولی هزار مرتبه شکر نو بود و قبلا استفاده نشده بود و خطی هم نداشت الان هم 3ماه هست داره کار میکنه ( روی 6 ساعت لول )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or