هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خواستم بگم دستگاه من پلمپ نبوده نگاه کن اصن بر چسب نداره ولی نو بود خش هم نداشت برام عجیبه :| آخه من از جایی خریدم که همه کلاهبردارن :| پس باید یه کاری با این کرده باشن که پلمپ نبوده ( به کنسول و دسته دست نزدن ولی روی کنسولم عکس ps eye هست که توش نیست :| این تبلیغیه یا بر داشتن ؟ ) 2 ماه پیش خریدم 1.680 ریجن 2 ژاپن
آقا کنسول پلمپ بود،نبود،تاریخ ساختش با کنسول یکی بود یا نه،کد روی دستگاه با کد روی جعبه هماهنگ باید باشه یانه...
اینا همه سوالات الکیه!!!اگه سالمه این چیزا رو ولش کن.گیر الکی دادن بعضی دوستان.اینا وسواسه آقا وسواس!

خواستم بگم دستگاه من پلمپ نبوده نگاه کن اصن بر چسب نداره ولی نو بود خش هم نداشت برام عجیبه :| آخه من از جایی خریدم که همه کلاهبردارن :| پس باید یه کاری با این کرده باشن که پلمپ نبوده ( به کنسول و دسته دست نزدن ولی روی کنسولم عکس ps eye هست که توش نیست :| این تبلیغیه یا بر داشتن ؟ ) 2 ماه پیش خریدم 1.680 ریجن 2 ژاپن

یک عکس از جلوی کنسولت آپ کن ببینم . ps eye رو نگفته بودی . اگه کنسولتو همون اول براندازش کردی آک آک بوده دیگه حساس نباش و کاری به کارتنش نداشته باش .

اقای باهوش . ببین الان الکی یه بحث راه انداختی اینجا مردم رو گمراه میکنی . اون برچسب ابی که شما میگی روی تولیدات قبل سال 2014 میچسبوندن . تولیدات اخیر همه شده یه برچسب شیشه ای . من خودم تاحالا 2 بار رفتم دبی از پارسال . 1000 بار بازار اونجا رو گشتم . همه کنسول هاشون برچسب دایره ای شیشه ای روشه . اون برچسب ابی ماله تولیدات قبل سال 2014 هست . الکی مردم رو توی شک ننداز خواهشا :|
بعدشم اقای باهوش . اگه کنسول از جعبش خارج شده باشه و یا کلا بدون جعبه قاچاق وارد بشه اون قسمت براق کنسول جوری خش میافته از 2 کیلومتری معلومه . چطوریه که کنسول های پلمپ وقتی میخری از یه دونه لک و خش سطحی هم روی قسمت براق نیست ؟ برو باو الکی مردم رو توی شک ننداز خواهشا

من به حرفی که میزنم اصمینان دارم کنسول هایی که ریفر میشن الان روی جعبشون پلمپ ابی رنگ داره
در ضمن منم 2/3 هفته میشه که هر روز دارم از کنسول استفاده میکنم و همون اولم به دلایلی 5/6 بار به جعبش رفت و امد داشت ولی شما بیا اگه یه خط روش بود اصلا همشو بردار ببر مال خودت اقای زرنگ!

دوستان سایتی لطفا معرفی کنید که بازیهای ps4 رو یا اجاره میده یا تعویض میکنه با قیمت مناسب
پ.خ کنید آدرسش رو ...

در ضمن دوستان من سوالی قبلا پرسیدم ولی پاسخی دریافت نکردم
برای اینکه بشه مطمئن شد ps4 نو و تازه هست یعنی کار کرده نیـست باید چیکار کرد ؟

دوستان سایتی لطفا معرفی کنید که بازیهای ps4 رو یا اجاره میده یا تعویض میکنه با قیمت مناسب
پ.خ کنید آدرسش رو ...

با توجه به گفته اقای زرنگ روی قسمت براقش خش نداشته باشه!!:-o
البته اگه پلمپ باشه که خیالت راحته.

پ.خ کنید آدرسش رو ...

اگه پلمپ بود كه اوكي هست نو هست اگر نبود روي قسمت براق خش نباشه و وقتي دستگاه رو روشن بكني تنظيمات ساعت و،،،، بياد در اين صورت نو هست

اینم عکس جعبه کنسول من.با همون پلمپ ابیه سونی.دسامبر 2013 هست ریفرم نیست پلمپشم خودم باز کردم.واقعا یسریا اینجا خیلی خیلی بچه ان.موفق باشید.اون دو تا عکسم تو پست بالا واسه منه قشنگ نگاه کنید و دیگه این دوستای عزیز منو گمراه نکنید.خیلی بچه اید بلانسبت خیلیا
viewer.php

- - -ویرایش - - -

مال من اين برچسب رو نداشت

داداش گلم کنسولای بعد 2013 دیگه این برچسبارو ندارن.البته من ندیدم.

دوستان این بحث مسخره و غلط انداز اک بودن و نبودن رو کنار بذارید. همونطور که همه میدونن اون برچسبهای آبی مال تولیدات قبل از ۲۰۱۴ بود. از ۱۴ به اینور شیشه ای شده. نیازی به سند و مدرک هم نیست.

سلام

اقا من با وجود اینکه از با سابقه های گیم و فروم هستم ولی اطلاعاتم در مورد کنسول زیر خط فقره
از اونجایی که بازی های پی سی مشکلات لگ و غیره و سیستم خیلی بالا میخواند نیت کردم ایشالا یه کنسول ps4 بگیرم
من از اونجا که بازی انلاین برام خیلی مهمه
میخواستم یه توضیحی در مورده شبکه psn و تفاوتش با Xlive بهم بگید از نظر راحتی انلاین بازی کردن
اگه اشتباه نکنم توی نسل قبل میگفتن شبکه xlive خیلی بهتر از psn هست دلیلشم نمیدونم چرا
کلا تفاوتشون توی چیه؟
و یه سوال کوچک دیگه
این پلاس یه ماهه یا 3 ماهه هم میشه خرید ؟
مرسی

آخرین ویرایش:
البته اینم بگم من ازسال 2007 عضو این سایتم اونموقع هم همچین ادمایی تو این سایت بودن الانم هستن.اکثرا هم از رو حسادته بنظرم چون خیلیا اینجا نمیتونن ببینن امثال شما کنسول اک گرفتن به اینا کارکرده انداختن.بنظرم باهاشون بحث نکنید بهتره.چون نمیتونن ببینن بخاطر همینم میان میگن مال شمام اکبند و پلمپ نیست.کلا دایورت کنید داستانو.یا علی مدد.

- - -ویرایش - - -

البته اینم بگم من ازسال 2007 عضو این سایتم اونموقع هم همچین ادمایی تو این سایت بودن الانم هستن.اکثرا هم از رو حسادته بنظرم چون خیلیا اینجا نمیتونن ببینن امثال شما کنسول اک گرفتن به اینا کارکرده انداختن.بنظرم باهاشون بحث نکنید بهتره.چون نمیتونن ببینن بخاطر همینم میان میگن مال شمام اکبند و پلمپ نیست.کلا دایورت کنید داستانو.یاعلی مدد

سلام

اقا من با وجود اینکه از با سابقه های گیم و فروم هستم ولی اطلاعاتم در مورد کنسول زیر خط فقره
از اونجایی که بازی های پی سی مشکلات لگ و غیره و سیستم خیلی بالا میخواند نیت کردم ایشالا یه کنسول ps4 بگیرم
من از اونجا که بازی انلاین برام خیلی مهمه
میخواستم یه توضیحی در مورده شبکه psn و تفاوتش با Xlive بهم بگید از نظر راحتی انلاین بازی کردن
اگه اشتباه نکنم توی نسل قبل میگفتن شبکه xlive خیلی بهتر از psn هست دلیلشم نمیدونم چرا
کلا تفاوتشون توی چیه؟
و یه سوال کوچک دیگه
این پلاس یه ماهه یا 3 ماهه هم میشه خرید ؟
مرسی
سلام عزیز
بله درسته . نسله قبل Xlive امکانات جالبتری برای online داشت چون کلا از پایه برای دنیای online طراحی شده بود . اون زمان عرضه ps3 اصلا فکوسه بالایی روی انلاین نداشت . توی گذره زمان خیلی از امکانات افزوده شد اما در نهایت xlive چون از پایه بر این مبنا نشوته شده بود بهتر بود .
توی این نسل میشه گفت service انلاین هردو خوب هست. voice chat هست ... قابلیت share هست که اجازه stream کردن زنده gameplay میده ... اجازه گرفتن عکس و ضبط gameplay هست. سیستم group messaging هست و inv به online game که یک راست به داخله بخشه online میبره . کلا خیلی پیشترفته تر و عالیتر شدن .
بله 1 ماه و 3 ماه هم میشه خرید.

مشکل اینه که من گزینه copy to usb رو ندارم ! فک کنم بخاطر آپدیت باشه که واس من 1.52 هستش فعلا
نه میخوام از کنسول بریزم تو فلش این ارور رو میده
دستگاه رو حتما اپدیت میکنم اگر میخوای از این سری قابلیتها استفاده کنی .بهتره فریمورهات به روز باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or