هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز خواستم کنسول رو به نت وصل کنم میگفت از پرو*کسی استفاده بشه یا نه ؟ نه رو انتخاب میکردم و وصل نمیشد و دوباره همین سوال رو میپرسید...

هم از طریق wifi و هم از طریق Lan تست کردم هر دو همین مشکل رو داشت

کسی میدونه مشکل چیه و چرا اینطوری شده ؟!

اقا الان که اومدم ps4 رو روشن کردم دیسک ولفنشتاین داخلش بود یهو خودش اومد بیرون هرچی هم سعی میکنم دیسک رو داخلش بزارم نمیره توش!

دوستان خواهش میکنم کمک کنید :((
دستگاهو افقی بزارید،نوار زیر دستگاهو درارید و ارتفاع دستگاهو از محل قرار گیریش زیاد کنید.راه یک در مورد خیلی از دوستان از جمله خودم جواب داده.از راه های آقا اشکان هم میتونی استفاده کنی!

دستگاهو افقی بزارید،نوار زیر دستگاهو درارید و ارتفاع دستگاهو از محل قرار گیریش زیاد کنید.راه یک در مورد خیلی از دوستان از جمله خودم جواب داده.از راه های آقا اشکان هم میتونی استفاده کنی!

مشکل برای همیشه حل میشه؟

دوستان این تنظیمات کارخانه فقط برای اولین بار که دستگاه روشن میکنی ظاهر میشه؟یعنی همین کافیه برای اینکه بفهمیم دستگاه پلمپ بوده؟
من نمیدونم بعضیا چه گیری به پلمپ بودن یا نبودن دستگاه دادن؟!اگه رو کنسول لک و خش نیس پلمپ اش باز نشده.بعد هم اینا رو بیخیال شید.مهلت تست بگیرید...
یه هفته رس دستگاهو بکشید اگه خراب نبود دستگاهو حتی اگه بدون جعبه هم بهتون داده بود دو دستی بچسبیدش

دوستان کسی نظری نداره ؟!!

الان عملا نمیتونم از اینترنت استفاده کنم !

مشکل پرو*کسی که گفتم تا دیروز نبود.امروز که خواستم وصل کنم این سوال رو میپرسه و وصل نمیشه
شما یکبار به صورت easy و دوباره کاستم نت رو تنظیم کن درست میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or