چرا؟![]()
چون این dvd,blu-ray های مضخرفی که توی ایران روش فیلم رایت می کنن پدر لنز دستگاه رو در میاره
دقیقا حکایت بازی های 360 می شه که optic می فرستن هوا
چرا؟![]()
آحتمالا باگه نرم افزاری هست. چیزه خاصی نیستدوستان من دستگاه رو روشن کردم ولی صدا نداشت خاموش روشن کردم درست شد.براشما هم ایطوری شده تاحالا؟
برای این که آف تاپیک نشه یه سوال میکنم.
برادر آرمانِ استرالیایی، این ست کردن DNS چگونه هست ارباب؟ (فریم ور به 1.72 آپدیت شده).
fake به نظره منم D: دیگه یه پایه اداپتور نداره ×_×
بستگی به خودت داره کدوم رو میخوای !دوستان من رفتم PS4 بخرم .....طرف یه حرکتی زد که مغزم سیبک ترکوند.......
رفتم گفتم یه PS4 میخوام....4 تا پک گذاشت جلوم.....یکی که برای جام جهانی بود - یکی زده بود لیمیتد - یکی ساده بود - یکی هم با دوربین بود.....گفت کدوم رو میخوای ؟ من گفتم نمیدونم بزار برم ببینم داداشم چی میگه بعد باز میام.....
دوستان کدوم پک رو بگیرم ؟ یاروو می گفت یکی از ریجن ها جای دکمه ها عوض شده و .... اون کدومه که دایره سمته راسته ؟
ریجن ها مهمه برای آنلاین بازی کردن ؟
دوستان من رفتم PS4 بخرم .....طرف یه حرکتی زد که مغزم سیبک ترکوند.......
رفتم گفتم یه PS4 میخوام....4 تا پک گذاشت جلوم.....یکی که برای جام جهانی بود - یکی زده بود لیمیتد - یکی ساده بود - یکی هم با دوربین بود.....گفت کدوم رو میخوای ؟ من گفتم نمیدونم بزار برم ببینم داداشم چی میگه بعد باز میام.....
دوستان کدوم پک رو بگیرم ؟ یاروو می گفت یکی از ریجن ها جای دکمه ها عوض شده و .... اون کدومه که دایره سمته راسته ؟
1-تو قسمت psnاز کجا باید بفهمی اکانت ریجن1ساختی یا2؟
2-ps4فیلم هم اجرا میکنه؟
3-چطور میشه با فلش موزیک پخش کرد؟
دوستان من رفتم PS4 بخرم .....طرف یه حرکتی زد که مغزم سیبک ترکوند.......
یع اکانت رجین 2 مثلا کشور انگلیس رو بسازسلام
من بازی bf 4 ام ریجن 2 هست . میخواستم ببینم فرق داره اکانتم برای خرید dlc و ... چه کشور اروپایی باشه یا هر کشور اروپایی باشه میشه ؟ و اینکه برای بازی ریجن 2 باید پوند خرید ؟ کلا برای بازی ریجن 2 اکانت چه کشوری بسازم بهتر و صرفه تره ؟ برای خرید dlc و ... منظورمه .
ID بازی CUSA00049
یع اکانت رجین 2 مثلا کشور انگلیس رو بساز
یه PSN کارت 20 یا 50 پوندی هم بخر
![]()
fake به نظره منم D: دیگه یه پایه اداپتور نداره ×_×
D:
فکر کنم تمام رجین 2 های اروپا پوند بخواد . حالا کشورش فرق نمیکنه . مگر اینکه تو کشورهای دیگه حساب بانکی داشته باشیبه جز انگلیس چه کشوری برای ریجن 2 ساخت که پوند نخواد ؟ اخه با پوند خیلی گرون در میاد . مثلا یه ایتم 50 دلاری استور us تو استور انگلیس 40 پوند زده که خیلی گرونتر در میاد .
چرا هیچ پستی رو نمیشه لایک کرد ؟ ایکون لایک نمیاد .