هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

جای دکمه‌ها جا به جا نیست! فقط توی منو که هستی برای تایید دکمه O رو باید بزنی و برای کنسل باید دکمه X رو بزنی. توی بازی‌ها همه چیز عادیه. جای دکمه‌ها روی کنترلر هم عوض نشده.

به نظر من کنسول ساده بگیر، دوربین کاربرد خاصی نداره (مگر این که پولشو داشته باشی و واست مهم نباشه). فیفا 14 با پک جام جهانی هم دیگه ارزشی نداره که بخوای بخاطرش پول بدی، دو ماه دیگه فیفا 15 میاد :d

در مورد ریجن و بازی آنلاین هم باید بگم که هیچ ربطی به هم ندارن و شما با هر ریجنی می‌تونی همه بازی‌ها رو انجام بدی. فقط DLC که می‌خوای بگیری، باید ریجن اکانتت توی PSN با ریجن بازیت یکی باشه. یعنی وقتی که می‌خوای بازی بخری، ریجن بازیت با ریجن اکانتت یکی باشه که برای دنلود DLC به مشکل بر نخوری. هیچ ربطی هم به ریجن کنسول نداره!

1- نمی‌دونم. تا حالا نتونستم کنسولو به نت وصل کنم :d

2- اجرا می‌کنه. فقط هم دیسک بلوری پخش می‌کنه.

3- نمی‎شه :d
در مورد شماره ۲:
فیلم DVD هم پخش میکنه، خودم امتحان کردم.

1-تو قسمت psnاز کجا باید بفهمی اکانت ریجن1ساختی یا2؟2-ps4فیلم هم اجرا میکنه؟3-چطور میشه با فلش موزیک پخش کرد؟
1-من بعضي کشور هارو امتحان کردم مثلا music unlimited وvideo unlimited رو نداشتن که فهميدم هند و امريکا فرقشون چيه :d ولي اينو منم نميدونم
2-اره کيفيتش هم عاليه!
3-اولش ميتوني با music unlimited يه کار هايي بکني ولي بعدش پولي ميشه!

در مورد شماره ۲:
فیلم DVD هم پخش میکنه، خودم امتحان کردم.

dvd پخش ميكنه؟ چجورى؟ لطفا يه راهنمايى بكنيد.

- - -ویرایش - - -

نه داداش تعویض کجا بود
معلوم نیست بازی ای که تو داری کسی بخواد یا بازی افراد دیگه رو تو بخوای و معلوم نیست طرف مقابل چقدر دندون گرد باشه یا اصلا میخواد بازیش بفروشه یا نه
بازی رو میخری 200 بعد تا میای بازیش کنی و تمومش کنی و ازش لذت ببری و بری بفروشیش یهو قیمت نصف میشه برای هر بازی مجبوری کلی پول بدی

من xbox one داشتم دهنم سرویس شدسر بازی ها دو تا بازی کردم که اونم همش تو فکر این بودم کی تمومش کنم که تا دیر نشده برم ردش کنم از واچ داگز با اون گستردگیش چیزی نفهمیدم از بس عجله داشتم

این حرفای تعویض و این چیزا به گوش من اشناست

در مورد xone قبول ولى شما يه نگاه به بازارچه و قسمت مبادله بازي هاى ps4 بزن ميبينى كه اگه نخواى همون 200 تومنى كه خريدى بفروشى خيليم خوب فروش ميره!

نه دوست عزیز هر کشور اروپا واحد پولی خودشان را می خواهد و قیمت هر کشور با کشور اروپای هم فرق داره
یعنی PSN کارت کرون مارک فرانک روبل ............. هم داریم ؟؟
من برای این گفتم چون تو ایران فقط دلار پوند و امارات عربی هست

سلام من پچ دی وان رو روی کنسول نصب نکردم حالا باید چه کارکنم چون کنسول من همه ی نرم افزارها رو نداره
باید پچ دی وان رو نصب کنید!بدون اون نه نرم افزار ها در دسترس خواهد بود نه اجرای بازی نه هیچ چیزی که قراره ازش لذت ببرید

خب اخه واسه من نميخونه!!
مشکلش چی هست ؟ یعنی اروره خاصی میده یا کلا بالا نمیاد اصلا
یه چیزی رو بگم . یادم نیست کدوم یکی از دوستان بود اما میگفت dvd رو روی یه مارک بهتر dvd رایت کرد ps4 خوندش D: ممکنه به این دلایل هم باشه. در ضمن اگر احیانا orig باشه اینا region lock دارن !

- - -ویرایش - - -

سلام من پچ دی وان رو روی کنسول نصب نکردم حالا باید چه کارکنم چون کنسول من همه ی نرم افزارها رو نداره
فریمور اخری رو نصب کن D:
Patch Day one هم کلی باگ اینا داره

دسترسی به app ها بستگی به ریجنت داره. کلا فعلا ریجنه امریکا هست که به تمامی اپها دسترسی کامل دارن.

مشکلش چی هست ؟ یعنی اروره خاصی میده یا کلا بالا نمیاد اصلا
یه چیزی رو بگم . یادم نیست کدوم یکی از دوستان بود اما میگفت dvd رو روی یه مارک بهتر dvd رایت کرد ps4 خوندش D: ممکنه به این دلایل هم باشه. در ضمن اگر احیانا orig باشه اینا region lock دارن !

- - -ویرایش - - -

فریمور اخری رو نصب کن D:
Patch Day one هم کلی باگ اینا داره

دسترسی به app ها بستگی به ریجنت داره. کلا فعلا ریجنه امریکا هست که به تمامی اپها دسترسی کامل دارن.
مگه میشه بدون پچ Day one به چیزی دسترسی داشت؟

بچه ها این محافظ و روکش آنالوگ دسته ps4 رو از کجا گیر بیارم سایتی هست داشته باشه ؟
والا یه نفر بود که میفروخت تو بازار سنتر خوش انصاف هم بود..
اما سایت های دیگه هم چک کنید تو لوازم جانبی اگه نبود به من بگید براتون بگردم تا اطلاع بدم...

دوستان باندل PS4 the last of us فرق خاصي با ورژن استاندارد داره به غير از بازي؟
مي خوام PS4 بخرم، موندم صبر كنم تا باندل بياد يا نه؟
از طرفي هم مي خوام قبل TLOU بازي Infamus بازي كنم
نظرتون چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or