هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

والا یه نفر بود که میفروخت تو بازار سنتر خوش انصاف هم بود..
اما سایت های دیگه هم چک کنید تو لوازم جانبی اگه نبود به من بگید براتون بگردم تا اطلاع بدم...

توی بازارچه رو بگرد هستش...من خودم از اونجا گرفتم.الان هم راضی ام:bighug:

دوستان باندل PS4 the last of us فرق خاصي با ورژن استاندارد داره به غير از بازي؟
مي خوام PS4 بخرم، موندم صبر كنم تا باندل بياد يا نه؟
از طرفي هم مي خوام قبل TLOU بازي Infamus بازي كنم
نظرتون چيه؟
نه فرقه خاصی نداره
اره اونم راهی هست D:
میتونی 4 رو بگیری با infamous > چون infamous زیاد طولانی نیست. بعدش هم tlou بگیر راحت بازی کن چون online هم داره اما infamous فقط single player هست.

دوستان1- چطور میشه بفهمی اکانتی ک ساختی مال کجاس تو کدوم قسمت؟2-اگ بخوام عکس اواتارمو عوض کنم مثلا عکس بازی the last of us بزارم از کجا باید گیرش بیارم چون تو عکسای اواتارم موجود نی؟3-برا دانلود تبلیغ بازی باید کدوم قسمت رفت؟

دوستان1- چطور میشه بفهمی اکانتی ک ساختی مال کجاس تو کدوم قسمت؟2-اگ بخوام عکس اواتارمو عوض کنم مثلا عکس بازی the last of us بزارم از کجا باید گیرش بیارم چون تو عکسای اواتارم موجود نی؟3-برا دانلود تبلیغ بازی باید کدوم قسمت رفت؟
1 - چه کشوری رو انتخاب کردی ؟؟ اگه تو اروپا باشه رجین 2 اروپا میشه
2 - باید از Store بخری
3 - برای تبلیغ بازی میتونی یه جمله یا اسمی بالای ID ت بنویسی

آخرین ویرایش:
1. وارد این سایت بشو :
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action
قسمت account manager یه بخشه address هست که پایینه پایین زده COUNTRY/REGION اون میشه ریجن شما !
2. میتونی برنامه PS app رو دانلود کنی و هر عکسی بخوای روی profile بزاری اما این عکس فقط در ps4 و برای کسایی که real name request رو accept کردن دیده میشه. در غیر این صورت از اونجایی که ps4 قابلیت خریده اواتار نداره باید از طریقه 3 اقدام کنی.

جسارتا سوال من رو هم پاک کردی برادر
یه هدست بلوتوث دارم برا گوشی هست دانگل اینا نداره
بلد نیستم رو کنسول بشناسونمش لطفا راهنمایی کنین
ممنون

سلام
میخواستم بدونم پلاسی که میخری با ریجن کنسول باید یکی باشه؟ یا با ریجن اکانتی که میسازی؟؟!! یا اصلا مهم نیس هر کدوم واسه یه منطقه بود مهم نیس؟!
چون میخوام کنسول ریجن 1 بگیرم ریجن اکانتم 3 هست.الان باید پلاس US بگیرم یا UAE ؟

سلام
میخواستم بدونم پلاسی که میخری با ریجن کنسول باید یکی باشه؟ یا با ریجن اکانتی که میسازی؟؟!! یا اصلا مهم نیس هر کدوم واسه یه منطقه بود مهم نیس؟!
چون میخوام کنسول ریجن 1 بگیرم ریجن اکانتم 3 هست.الان باید پلاس US بگیرم یا UAE ؟
کارت باید با ریجنه اکانتت یکی باشه تا کار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or