هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.کیفیت 1080p بیشتره یا 1080i? کدوم واسه گیم بهتره؟

هر دو 1920 در 1080 هستند و تنها تفاوتشون در نحوه اسکن صفحه هست که موجب میشه 1080p نسبت به 1080i تصویر بهتری رو به شما نشون بده. اگر بخواهیم خیلی ساده به قضیه نگاه کنیم فقط 1080p رو بهش Full HD میگن (البته بین مردم نه از لحاظ تکنیکی)

سلام من وقتی میخوام وارد اکانتم بشم هی این ارورو میده :
nw-31247-7
میشهراهنمایی کنید

Timeout occurred
مشکل تایم اوت داری . برو توی PC دکمه win+R رو فشار بده این رو تایپ کن ببین چقدر تایم اوت داری :
ping 4.2.2.4 -t
زیاد باشه این مشکل پیش میاد . دلیلش هم از نت خودته .

اینجا هم اومده 720p رو با 1080i مقایسه کرده:

720p vs 1080i - What is the Difference?

فکر کنم یه جا هم خوندم که کلا i واسه صفحه ههای مربعی مناسبه و برای صفحه های wide یا عریض که الان اکثرا همه ایطوریه p بهترین گزینس!

فرق نمیکنه. 1080i هم 16:9 هست

- - -ویرایش - - -

کسی میدونه ای پیغام چی؟ce-36329-3

برای حل مشکل طبق مراحل زیر برید هر کدوم نشد مرحله بعد. این خطا بخاطر مشکل یه برنامه ای چیزی هست

Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Step 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn "Enable Face Recognition" OFF.
Step 3: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].

اینجا هم اومده 720p رو با 1080i مقایسه کرده:

720p vs 1080i - What is the Difference?

فکر کنم یه جا هم خوندم که کلا i واسه صفحه ههای مربعی مناسبه و برای صفحه های wide یا عریض که الان اکثرا همه ایطوریه p بهترین گزینس!

1080p نسخه توسعه یافته و استاندارد شده 1080i ه . به این دلیل که 1080i اسکن تصویرش لرزش داشتو با پرش مواجه بود استانداردشو به 1080progressive ارتقا دادن .

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
از يك جا ميخوام ps4 تهيه كنم، به من پيشنهاد ريجن 1 براي 2014 رو ميده
ولي خب من خودم مايل به ريجن 2 هستم
ميخواستم سريع و مختصر بگيد كه فرق ريجن 1 و 2 چيه؟
و حداكثر و حداقل قيمت ممكن براي ps4 ريجن 1 (براي 2014) چنده؟
آيا ريجن 1 در اجراي بازي و فيلم بلوري فرقي داره؟
قيمت برام مهمه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان یکی جواب مارو درست نداد :(

دو تا سوال دارم یکی اینکه اکانت من مال سوئد هست و از کجا باید براش کارت پلاس یا PSN Card بگیرم ؟ تو ایران البته

و اینکه هیچ راهی نمیشه ریجن اکانت رو عوض کرد ؟ به ساپورت سونی بگی عوض نمیکنه ؟

سلام دوستان
از يك جا ميخوام ps4 تهيه كنم، به من پيشنهاد ريجن 1 براي 2014 رو ميده
ولي خب من خودم مايل به ريجن 2 هستم
ميخواستم سريع و مختصر بگيد كه فرق ريجن 1 و 2 چيه؟
و حداكثر و حداقل قيمت ممكن براي ps4 ريجن 1 (براي 2014) چنده؟
آيا ريجن 1 در اجراي بازي و فيلم بلوري فرقي داره؟
قيمت برام مهمه

سلام . اگه تولید 2014 هست ( حتما زیر دستگاه رو چک کن نوشته باشه تولید 2014 ) هیچ مشکلی نداره راحت خرید کنید . فرقی نداره ریجن 1 و 2 . بنظرم چون ریجن 2 اروپا الان بیشتر تولید 2013 توی بازار هست و تعدادش هم کمه بهتره همون ریجن 2 ژاپن یا ریجن 1 امریکا که تولید 2014 هست رو بخرید .
شما حتما یا همونجا کنسول رو تست کن همه چیش اوکی باشه یا هم یه مهلت تست بگیر مثلا 24 ساعت . البته توی فاکتور قید بشه این موضوع .
در اجرای بازی خیر . هیچ فرقی نداره . اطلاعات بیشتر هم میتونید اینجا رو مشاهده کنید . اما در اجرای فیلم اوریجینال باید ریجن دستگاه و فیلم یکی باشه . برای فیلم های کپی فرقی نداره :)

دو تا سوال دارم یکی اینکه اکانت من مال سوئد هست و از کجا باید براش کارت پلاس یا PSN Card بگیرم ؟ تو ایران البته

- کارت های PSN موجود توی ایران دلار برای آمریکا و امارات و پوند برای انگلیس هست و بعید میدونم برای سوئد( کرون) پیدا بشه .

- اکانت رو که میسازید دیگه امکان تغییر ریجن وجود نداره.

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام . اگه تولید 2014 هست ( حتما زیر دستگاه رو چک کن نوشته باشه تولید 2014 ) هیچ مشکلی نداره راحت خرید کنید . فرقی نداره ریجن 1 و 2 . بنظرم چون ریجن 2 اروپا الان بیشتر تولید 2013 توی بازار هست و تعدادش هم کمه بهتره همون ریجن 2 ژاپن یا ریجن 1 امریکا که تولید 2014 هست رو بخرید .
شما حتما یا همونجا کنسول رو تست کن همه چیش اوکی باشه یا هم یه مهلت تست بگیر مثلا 24 ساعت . البته توی فاکتور قید بشه این موضوع .
در اجرای بازی خیر . هیچ فرقی نداره . اطلاعات بیشتر هم میتونید اینجا رو مشاهده کنید . اما در اجرای فیلم اوریجینال باید ریجن دستگاه و فیلم یکی باشه . برای فیلم های کپی فرقی نداره :)

سپاس
فقط درسته كه ريجن 2 ،يك مدل دوربين دار هست و يك مدل بدون دوربين؟ ولي ريجن 1 دوربين نداره؟

این صدای اسپیکر دسته رو چجوری میشه قطع کرد؟

دکمه ps رو نگه دار گزینه اول

- - -ویرایش - - -

باید یکیو خارج از کشور داشته باشی تا بتونه برات بخره البته شاید بتونی با master card بخری.البته میتونی اکانتتو عوض کنی اگه تروفی زیاد نداری یا یه اکانت دیگه بسازی بزنی و پریماریش کنی بیای توی همین اکانتت بازی کنی
در مورد سوال دومت هم یه زمان شایعه شده بود کیوان کاظمی(ناظم محترم انجمن)توانسته به این مهم دست پیدا کند ولی ایشون تکذیب کردند:d البته یکی از دوستان گفتند یک نفر در فروم neogaf توانسته با پیگیریهای فراوان ریجن اکانتشو عوض کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or