نمیشه آهنگ ریختدوستان اگه بخوام اهنگ بریزیم تو ps4 باید چیکار کنم؟مرسی
سلامفعلا چیزی نگفتن شاید چندساله دیگه!!باید پینگت 200 به پایین باشه.فک کنم هر بازی ساعتی 100 مگ مصرف کنه من خودم آنلاین نمیزنم ولی یکی از دوستام میگفت.GTA V ,THE LAST OF US , FIFA15 , THE EVIL WHITHENforum.bazicenter.com/forum195سلامدوستان یه سوال به نظرتون پی اس 4 بازم .. بعد یه مدت اسلیمش میاد؟و اینکه برای بازی آنلاین نیاز به چه مقدار سرعت هست؟ هممم بزرگترین دغدغم اینه ک اگه با سرعت بالا همون پینگ خیلی خوب یعنی زمان پایین پیدا کنم .. من برای هر ماه چقدر حجم نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و موضوع دیگه اینکه بهترین بازیهایی که تا چند ماه دیگه میان یعنی قبل آخر سال میشه بازی کرد چیاس؟از کجا میشه بازی معاوضه کرد ؟ توی شمال ؟ یا جاییی از بچه ها ی بازی سنتر ؟
این بازیهایی که با باندل japan هست شامل Knack و Fifa رو میتونم تایید کنم فقط و فقط زبان Japanese دارن.سلام
این بازیایی که کدشون همراه کنسول هست مثل knack و fifa14 زبانشون ژاپنیه فقط؟؟؟نمیشه تغییر داد؟؟؟
سلام دوستان. واسه شما حدودا چه مدت طول میکشه دسته فول شارژ بشه ؟
اگر بخوای میتونی آپدیت کنیوصل شدن به پلی استیشن نتورک راحته؟یعنی نباید برای هر بازی اپدیت ۱گیگ یا بیشتر دانلود کنم؟![]()
وصل شدن به پلی استیشن نتورک راحته؟یعنی نباید برای هر بازی اپدیت ۱گیگ یا بیشتر دانلود کنم؟![]()
تو خود جعبه کابل دسته هست که اگه احیانا دسته شارژش تموم بشه در حین بازی بشه با سیم کار کرد؟
سلام دوستان. واسه شما حدودا چه مدت طول میکشه دسته فول شارژ بشه ؟