هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان یه سوال به نظرتون پی اس 4 بازم .. بعد یه مدت اسلیمش میاد؟
و اینکه برای بازی آنلاین نیاز به چه مقدار سرعت هست؟ هممم بزرگترین دغدغم اینه ک اگه با سرعت بالا همون پینگ خیلی خوب یعنی زمان پایین پیدا کنم .. من برای هر ماه چقدر حجم نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و موضوع دیگه اینکه بهترین بازیهایی که تا چند ماه دیگه میان یعنی قبل آخر سال میشه بازی کرد چیاس؟
از کجا میشه بازی معاوضه کرد ؟ توی شمال ؟ یا جاییی از بچه ها ی بازی سنتر ؟

دوستان اگه بخوام اهنگ بریزیم تو ps4 باید چیکار کنم؟مرسی
نمیشه آهنگ ریخت
سلامدوستان یه سوال به نظرتون پی اس 4 بازم .. بعد یه مدت اسلیمش میاد؟و اینکه برای بازی آنلاین نیاز به چه مقدار سرعت هست؟ هممم بزرگترین دغدغم اینه ک اگه با سرعت بالا همون پینگ خیلی خوب یعنی زمان پایین پیدا کنم .. من برای هر ماه چقدر حجم نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و موضوع دیگه اینکه بهترین بازیهایی که تا چند ماه دیگه میان یعنی قبل آخر سال میشه بازی کرد چیاس؟از کجا میشه بازی معاوضه کرد ؟ توی شمال ؟ یا جاییی از بچه ها ی بازی سنتر ؟
سلامفعلا چیزی نگفتن شاید چندساله دیگه!!باید پینگت 200 به پایین باشه.فک کنم هر بازی ساعتی 100 مگ مصرف کنه من خودم آنلاین نمیزنم ولی یکی از دوستام میگفت.GTA V ,THE LAST OF US , FIFA15 , THE EVIL WHITHENforum.bazicenter.com/forum195

وصل شدن به پلی استیشن نتورک راحته؟یعنی نباید برای هر بازی اپدیت ۱گیگ یا بیشتر دانلود کنم؟:(

وصل شدن به شبکه اسونه ولی اگه بخوای انلاین بازی کنی باید اپدیت های بازی رو اپدیت کنی . حالا هر چه قدر که باشه . مثلا BF4 حدود 1.2 گیگ اپدیت داره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or