شفافش میشه اینکه اون اکانتی که براش پلاس میخری رو برو تو ستینگ پریمری کن باقی یوزرها مستفیض شنالان من یه سوال برام پیش اومده. وقتی دو نفر با یه PS4 بازی می کنن. نفر اول یه User درست میکنه و باهاش Plus میخره و تمام. حالا منم یه یوزر بسازم تو PSN باید واسه اینم Plus بخرم ؟ البته خریدم ولی خوب یه جا الان خوندم اگر یه اکانت Plus داشته باشه بقیه هم خواهند داشت.
یه شفاف سازی بکنن دوستان
اگر تو یک platform باشه تو همش هستالان من یه سوال برام پیش اومده. وقتی دو نفر با یه PS4 بازی می کنن. نفر اول یه User درست میکنه و باهاش Plus میخره و تمام. حالا منم یه یوزر بسازم تو PSN باید واسه اینم Plus بخرم ؟ البته خریدم ولی خوب یه جا الان خوندم اگر یه اکانت Plus داشته باشه بقیه هم خواهند داشت.
یه شفاف سازی بکنن دوستان. ممنون
الان من یه سوال برام پیش اومده. وقتی دو نفر با یه PS4 بازی می کنن. نفر اول یه User درست میکنه و باهاش Plus میخره و تمام. حالا منم یه یوزر بسازم تو PSN باید واسه اینم Plus بخرم ؟ البته خریدم ولی خوب یه جا الان خوندم اگر یه اکانت Plus داشته باشه بقیه هم خواهند داشت.
یه شفاف سازی بکنن دوستان. ممنون
تاریخ انقضائش واسه کیه؟ممنونم. الکی رفتم این همه پول Plus دادم.
مورد دیگه اینکه تو PS4 یه کد 10 دلاری هست که هر چی میزنم تو PSN ارور میده، میگه Valid نیست. چیکار باید کرد ؟
آخر 2014. ریجن دستگاه یک هست، ریجن اکانت هم 1، حالا چرا ارور میده نمیدونم!تاریخ انقضائش واسه کیه؟
برین تو support سونی کدرو بهشون بگین ببینین چی میگن.کنسول رو از کجا خریدین؟آخر 2014. ریجن دستگاه یک هست، ریجن اکانت هم 1، حالا چرا ارور میده نمیدونم!
شفافش میشه اینکه اون اکانتی که براش پلاس میخری رو برو تو ستینگ پریمری کن باقی یوزرها مستفیض شن
بازیهای رایگان پلاس چند تا بازی خوب داره ؟
کدومش ارزش دانلود داره لطفا بگین برم برا دانلود
الان چه جوري اون اكانتي كه Plus داره رو Primery كنم تا با بقيه اكانت ها هم بشه multiplayer بازي كرد ؟
ریجن کنسول زیاد مهم نیست! 2014 باشه خوبه!با سلام خدمت گیمرای گل . ببخشید من میخواستم یه PS4 بگیرم با یه بازی برای شروع ، سوالم اینه که 1-به نظر شما من پی اس 4 (region 1 -2014(March بگیرم یا پک ژاپن؟ 2- من عاشق بازی های open world هستم ، با توجه به این به نظرتون آیا واچ داگز بازی مناسبیه برای شروع؟