هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان كسي صبانت داره منو راهنمايي كنه ؟ من در هر صورتي چه لن چه واي فاي ميخوام كانكت بشم بشم بهم ميگه پراكسي سرور و پورت وارد كن وقتي هم وارد نميكنم وصل نميشه دي ان اس و اينا رو هم دستي وارد ميكنم بازم نميشه اقا من چيكار كنم اينو ؟ اعصابم خورد شده با اسيا تك پليز ويت ميده با صبانت هم اينطوري اصلا کانکت نمیشه

آخرین ویرایش:
الان من یه سوال برام پیش اومده. وقتی دو نفر با یه PS4 بازی می کنن. نفر اول یه User درست میکنه و باهاش Plus میخره و تمام. حالا منم یه یوزر بسازم تو PSN باید واسه اینم Plus بخرم ؟ البته خریدم ولی خوب یه جا الان خوندم اگر یه اکانت Plus داشته باشه بقیه هم خواهند داشت.

یه شفاف سازی بکنن دوستان. ممنون

الان من یه سوال برام پیش اومده. وقتی دو نفر با یه PS4 بازی می کنن. نفر اول یه User درست میکنه و باهاش Plus میخره و تمام. حالا منم یه یوزر بسازم تو PSN باید واسه اینم Plus بخرم ؟ البته خریدم ولی خوب یه جا الان خوندم اگر یه اکانت Plus داشته باشه بقیه هم خواهند داشت.

یه شفاف سازی بکنن دوستان
شفافش میشه اینکه اون اکانتی که براش پلاس میخری رو برو تو ستینگ پریمری کن باقی یوزرها مستفیض شن

بازیهای رایگان پلاس چند تا بازی خوب داره ؟
کدومش ارزش دانلود داره لطفا بگین برم برا دانلود

اگر تو یک platform باشه تو همش هست

نه لازم نیست فقط کافیه یه یوزر پلاس داشته باشه و اون یوزر پریماری باشه بقیه یوزرها دیگه به پلاس دسترسی دارن

ممنونم. الکی رفتم این همه پول Plus دادم.

مورد دیگه اینکه تو PS4 یه کد 10 دلاری هست که هر چی میزنم تو PSN ارور میده، میگه Valid نیست. چیکار باید کرد ؟

شفافش میشه اینکه اون اکانتی که براش پلاس میخری رو برو تو ستینگ پریمری کن باقی یوزرها مستفیض شن

بازیهای رایگان پلاس چند تا بازی خوب داره ؟
کدومش ارزش دانلود داره لطفا بگین برم برا دانلود

والا resogun خیلی توپه . بقیش رو بازی نکردم لول

با سلام خدمت گیمرای گل . ببخشید من میخواستم یه PS4 بگیرم با یه بازی برای شروع ، سوالم اینه که 1-به نظر شما من پی اس 4 (region 1 -2014(March بگیرم یا پک ژاپن؟ 2- من عاشق بازی های open world هستم ، با توجه به این به نظرتون آیا واچ داگز بازی مناسبیه برای شروع؟

با سلام خدمت گیمرای گل . ببخشید من میخواستم یه PS4 بگیرم با یه بازی برای شروع ، سوالم اینه که 1-به نظر شما من پی اس 4 (region 1 -2014(March بگیرم یا پک ژاپن؟ 2- من عاشق بازی های open world هستم ، با توجه به این به نظرتون آیا واچ داگز بازی مناسبیه برای شروع؟
ریجن کنسول زیاد مهم نیست! 2014 باشه خوبه!
واچ داگز خوبه ! ایناموس هم عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or