تنها راه وصل کردن هدست blutooth به ps4 همون قسمت Register Device هست. اگر روشن میکنی و پیدا نمیکنه که ساپورت نیست.آرمان داداش مدد برسون اگه هستی میخوام یه چیزی رو تست کنم اوکی بود بخرمش
تنها راه وصل کردن هدست blutooth به ps4 همون قسمت Register Device هست. اگر روشن میکنی و پیدا نمیکنه که ساپورت نیست.آرمان داداش مدد برسون اگه هستی میخوام یه چیزی رو تست کنم اوکی بود بخرمش
اره مشکلی ندارهدوستان من اگه از data بازی ها بکاپ بگیرم تو usb flash,بعد ps4 رو کامل ریست کنم(intializ ps4)، میتونم سیو بازی هارو برگردونم دیگه؟
اره مشکلی نداره
save هات رو backup بگیر و دوباره میتونی بریزی
البته حواست باشه save ها فقط و فقط با اکانتی کار میکنه که باهاشون save کردی !
ولی من فکر میکنم میشه با کامپیوتر؟- کارت های PSN موجود توی ایران دلار برای آمریکا و امارات و پوند برای انگلیس هست و بعید میدونم برای سوئد( کرون) پیدا بشه .- اکانت رو که میسازید دیگه امکان تغییر ریجن وجود نداره.
درود ، خیراز چه شرکتی اینترنت بگیرم بهتره تا پینگ کمتری داشته باشم؟ الان با سرویس شاتل پینگ 160 با سرور لندن دارم و ساکن تهران، قلهک هستم. آیا با این پینگ برای بازی فیفا به مشکل می خورم؟
سلام دوستاااان
چندتا سوال دارم
قضیه first limited pack چیه؟؟
همراه کنسول هدستم هست؟؟کیفیتش خوبه؟
یه سایتی میتونین معرفی کنین که باندل داشته باشه برا فروش؟چندتا جا پرسیدم فقط باندل کمرا داشتن.
برا داشتن اکانت و انلاین بازی کردن باید هرماه پول بدم؟؟
Sony are looking for a candidate that has experience in C++ and shader development. Furthermore the candidate should have strong understanding in GPU Compute and optimizations so that he/she can apply that in the PS4′s GPU architecture.
nd as expected, the candidate should also have expertise in video codecs/formats and PC/PS4 games development. It will be interesting to see whether this will lead to a new firmware update in the future.
خیر چنین امکانی توی ps4 وجود نداره . هر save مربوط به خودش هست.سلام.میخواستم ببینم میشه سیوهای یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول فعال هست انتقال داد؟
یادمه توی PS3 میشد هر چند بعضی از بازیها سیوهاش کار نمیکرد...
متاسفانه نمیشه.مرسی داداش
فقط یه چیزی
من بازی ها رو اپدیت کردم،فایل اپدیت رو چجوری ذخیره کنم؟میشه اصلا؟
بهتره اکانت دیگه بسازی . یا مثلا اکانت primary رو اکانت دیگه کنیولی من فکر میکنم میشه با کامپیوتر؟
بچه ها تاپیک در مورد share کردن پلاس نوشته بودندسلام دوستان من یه اکانت اول که خریدم ساختم باهاش پلاس 1 ساله خریدم الان میخوام یه اکانت دیگه بسازم این پلاسم میشه با اکانت جدید استفاده کنم ؟؟
اکانته primary پلاس رو با بقیه اکانتها به اشتراک میزاره.سلام دوستان من یه اکانت اول که خریدم ساختم باهاش پلاس 1 ساله خریدم الان میخوام یه اکانت دیگه بسازم این پلاسم میشه با اکانت جدید استفاده کنم ؟؟