هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من اگه از data بازی ها بکاپ بگیرم تو usb flash,بعد ps4 رو کامل ریست کنم(intializ ps4)، میتونم سیو بازی هارو برگردونم دیگه؟
اره مشکلی نداره
save هات رو backup بگیر و دوباره میتونی بریزی
البته حواست باشه save ها فقط و فقط با اکانتی کار میکنه که باهاشون save کردی !

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

اره مشکلی نداره
save هات رو backup بگیر و دوباره میتونی بریزی
البته حواست باشه save ها فقط و فقط با اکانتی کار میکنه که باهاشون save کردی !

مرسی داداش
فقط یه چیزی
من بازی ها رو اپدیت کردم،فایل اپدیت رو چجوری ذخیره کنم؟میشه اصلا؟

- کارت های PSN موجود توی ایران دلار برای آمریکا و امارات و پوند برای انگلیس هست و بعید میدونم برای سوئد( کرون) پیدا بشه .- اکانت رو که میسازید دیگه امکان تغییر ریجن وجود نداره.
ولی من فکر میکنم میشه با کامپیوتر؟

از چه شرکتی اینترنت بگیرم بهتره تا پینگ کمتری داشته باشم؟ الان با سرویس شاتل پینگ 160 با سرور لندن دارم و ساکن تهران، قلهک هستم. آیا با این پینگ برای بازی فیفا به مشکل می خورم؟

سلام دوستاااان
چندتا سوال دارم
قضیه first limited pack چیه؟؟
همراه کنسول هدستم هست؟؟کیفیتش خوبه؟
یه سایتی میتونین معرفی کنین که باندل داشته باشه برا فروش؟چندتا جا پرسیدم فقط باندل کمرا داشتن.
برا داشتن اکانت و انلاین بازی کردن باید هرماه پول بدم؟؟

سلام دوستاااان
چندتا سوال دارم
قضیه first limited pack چیه؟؟
همراه کنسول هدستم هست؟؟کیفیتش خوبه؟
یه سایتی میتونین معرفی کنین که باندل داشته باشه برا فروش؟چندتا جا پرسیدم فقط باندل کمرا داشتن.
برا داشتن اکانت و انلاین بازی کردن باید هرماه پول بدم؟؟

1 این پک مخصوص ژاپن هست که در سه مدل عرضه شده یکی کمرا داره یک کمرا نداره (همراه بازی knack که دانلودی هست)یکی کمرا داره یکی نداره (همراه با بازی fifa 14 که دانلودی هست)
2- همراه همه ی پک ها یک عدد مونو هدست هست که کیفیتش زیاد خوب نیست
3 - خصوصی پیغام بهت میدم

سونی به دنبال پیشرفت قابلیت SHAREfactory در PS4

شرکت سونی به دنبال استخدام افردای هست که قابلیت های زیر رو داشته باشن

Sony are looking for a candidate that has experience in C++ and shader development. Furthermore the candidate should have strong understanding in GPU Compute and optimizations so that he/she can apply that in the PS4′s GPU architecture.

nd as expected, the candidate should also have expertise in video codecs/formats and PC/PS4 games development. It will be interesting to see whether this will lead to a new firmware update in the future.

دوستان این اولین نوشته من در سایت بازیسنتر هست امیدوارم بچه خوبی تو سایت باشم:d

سلام.میخواستم ببینم میشه سیوهای یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول فعال هست انتقال داد؟
یادمه توی PS3 میشد هر چند بعضی از بازیها سیوهاش کار نمیکرد...

سلام.میخواستم ببینم میشه سیوهای یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول فعال هست انتقال داد؟
یادمه توی PS3 میشد هر چند بعضی از بازیها سیوهاش کار نمیکرد...
خیر چنین امکانی توی ps4 وجود نداره . هر save مربوط به خودش هست.

مرسی داداش
فقط یه چیزی
من بازی ها رو اپدیت کردم،فایل اپدیت رو چجوری ذخیره کنم؟میشه اصلا؟
متاسفانه نمیشه.

ولی من فکر میکنم میشه با کامپیوتر؟
بهتره اکانت دیگه بسازی . یا مثلا اکانت primary رو اکانت دیگه کنی
فکر کنم کرون برای خودشون psn کارت دارن چون قبلا یه چیزهای پیدا کرده بودم توی نت در موردش
ریجن اکانت رو نمیشه تغییر داد.

سلام دوستان من یه اکانت اول که خریدم ساختم باهاش پلاس 1 ساله خریدم الان میخوام یه اکانت دیگه بسازم این پلاسم میشه با اکانت جدید استفاده کنم ؟؟

سلام دوستان من یه اکانت اول که خریدم ساختم باهاش پلاس 1 ساله خریدم الان میخوام یه اکانت دیگه بسازم این پلاسم میشه با اکانت جدید استفاده کنم ؟؟
اکانته primary پلاس رو با بقیه اکانتها به اشتراک میزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or