هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هارد ps4 از ريشه كلا قابليت كپي فايل هاي حجيم رو نداره

شما روی اعصاب سونی و فن سونی یه مدتیه بد جوری پیاده روی میکنی ها نوشته هات هرزگاهی میخونم صرفا تخریبی ولاغیر
اگه وزنت کم شده دیگه برو استراحت کن تو سایت ماکرو میترسم این پیاده روی کار دستت بده :D

سوال :
اقا ما این اتو دانلود رو نتونستیم کنسل کنیم هر بازی که اپدیت داره بدون اجازه برای خودش داره حجم بنده رو میکشه
لطف یکی مسیر دقیق بده یکی گفت داخل اپشن گزینه اول خوب اون که دلیته ؟!!!

شما روی اعصاب سونی و فن سونی یه مدتیه بد جوری پیاده روی میکنی ها نوشته هات هرزگاهی میخونم صرفا تخریبی ولاغیر اگه وزنت کم شده دیگه برو استراحت کن تو سایت ماکرو میترسم این پیاده روی کار دستت بده :Dسوال : اقا ما این اتو دانلود رو نتونستیم کنسل کنیم هر بازی که اپدیت داره بدون اجازه برای خودش داره حجم بنده رو میکشه لطف یکی مسیر دقیق بده یکی گفت داخل اپشن گزینه اول خوب اون که دلیته ؟!!!
آپدیت ها رو نمیشه دستی کنی خوشون خود به خود دانلود میشن

هدست خوب و با کیفیت برا PS4 چی هست؟هم کیفیت فوق العاده ای داشته باشه هم موقع چت مناسب باشه؟چون تو چندتا سایت گشتم هرکدوم یکی دو مدل دارن نمیدونم کدوم بهتره!

سلام دوستان

2 تا سوال داشتم.

1- اکانت پروفایلم رو آمریکا بزنم بهتره یا اروپا؟؟ ( از نظر خرید از استور و پلاس و کردیت کارد )

2- هنگام خرید دستگاه باید به چه چیزایی توجه کنم؟؟ ( مثلا ریجن دستگاه رو از کجا میشه فهمید و ... )

سلام دوستان

2 تا سوال داشتم.

1- اکانت پروفایلم رو آمریکا بزنم بهتره یا اروپا؟؟ ( از نظر خرید از استور و پلاس و کردیت کارد )

2- هنگام خرید دستگاه باید به چه چیزایی توجه کنم؟؟ ( مثلا ریجن دستگاه رو از کجا میشه فهمید و ... )
1.رجین آمریکا 2.از پشت جعبه یه کره زمینه

سلام دوستان

2 تا سوال داشتم.

امریکا دلار هست به نفعه فعلا
پلمپ خود دستگاه و کارتن- هماهنگی شماره سریال کارتن و دستگاه-مهلت تست 48 ساعت - فسمت براق کنسول بدون کوچکترین خش باشه - تولید 2014 باشه رجین هم تو کره زمین پشت دستگاهه

شما روی اعصاب سونی و فن سونی یه مدتیه بد جوری پیاده روی میکنی ها نوشته هات هرزگاهی میخونم صرفا تخریبی ولاغیر
اگه وزنت کم شده دیگه برو استراحت کن تو سایت ماکرو میترسم این پیاده روی کار دستت بده :D

سوال :
اقا ما این اتو دانلود رو نتونستیم کنسل کنیم هر بازی که اپدیت داره بدون اجازه برای خودش داره حجم بنده رو میکشه
لطف یکی مسیر دقیق بده یکی گفت داخل اپشن گزینه اول خوب اون که دلیته ؟!!!
Settings >System>Automatic Downloads and Updates
بخدا اگه 2 دقیقه بگردین راحت پیدا میکنین !!

دوستان ،شما چجوری بازی می خرین؟یعنی مثلا یه بازی ۲۰۰هزار تومنه،نمیشه همیشه خرید،جایی تو توپخونه وجود داره که بازی هارو تعویض کنه یا کرایه بده؟:(

من معمولاً با دوست و آشنا هماهنگ می‌کنم و بازی‌ای رو می‌خرم که بقیه نخریده باشن. الان 5 نفر از دوستام به همراه برادرم هستن که کنسول خریدن، هر کدوم یه بازی متفاوت بگیره حله. هر موقع هم همه بازی‌ها رو انجام دادیم، می‌فروشیم.
یه بازی‌هایی مثل فوتبال رو هم که سالی یه بار بیشتر نمی‌خریم.

دوستان ،شما چجوری بازی می خرین؟یعنی مثلا یه بازی ۲۰۰هزار تومنه،نمیشه همیشه خرید،جایی تو توپخونه وجود داره که بازی هارو تعویض کنه یا کرایه بده؟:(
یه گوگل کن ببین چقدر سایت های کرایه بازی زیاده...خیلی هم با صرفه هستند.

بچه ها من این 14 روز پلاس فری اکانت ژاپن رو فعال کردم که بازیای فری پلاس رو ببینم ولی شیر نمیشه بین بقیه اکانت ها با اینکه اکانت ژاپن رو پریمری کردم
فری باشه شیر نمیشه ؟
اگر نه که یکی بگه دقیقا این بازیای فری رو کجا باید ببینم ژاپنیه نمیدونم کجاست ادرس بدین مثلا از بالا چندمی
ممنون

سلام دوستان یه سوال داشتم:
اتوماتیک آپدیت رو تو تنظیمات تیکش رو غیر فعال میکنم ولی باز به محض اینکه به اینترنت وصلش میکنم شروع میکنه آپدیت این کیل زون رو دانلود کردن و هر 5 دقیقه یکبار این کارو شروع میکنه... چکار میشه کرد این قطع بشه کلا هی پشت هم نره رو دانلود؟

سلام دوستان

امروز میخواستم PS4 بخرم. فروشنده گفت ریجن 2 اروپا و ژاپن داره که فقط دکمه هاشون فرق میکنه اما ریجن 2 اروپا گیم هایی که مال ریجن 1 و 3 هستند رو اجرا نمیکنه!! ( مگه گیم ها همشون ریجن فری نیستن؟؟ )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or