هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان

امروز میخواستم PS4 بخرم. فروشنده گفت ریجن 2 اروپا و ژاپن داره که فقط دکمه هاشون فرق میکنه اما ریجن 2 اروپا گیم هایی که مال ریجن 1 و 3 هستند رو اجرا نمیکنه!! ( مگه گیم ها همشون ریجن فری نیستن؟؟ )

البته.فروشنده ریجن 2 اروپا نداشته بده بهتون این و گفته که از بین 1 و 3 و 2 ژاپن یکی رو انتخاب کنید

سلام دوستان

امروز میخواستم PS4 بخرم. فروشنده گفت ریجن 2 اروپا و ژاپن داره که فقط دکمه هاشون فرق میکنه اما ریجن 2 اروپا گیم هایی که مال ریجن 1 و 3 هستند رو اجرا نمیکنه!! ( مگه گیم ها همشون ریجن فری نیستن؟؟ )

فروشنده ها خیلی راحت دروغ می گن
رفته بودیم برای یکی از دوستان پشت شهرداری Xbox One بگیریم دیگه هر خری می دونه ریجن 2 برقش 220 اه ریجن 1 برقش 110 اه راحت فروشنده می گفت چرا می خوای ریجن 2 بگیری بیا ریجن 1 بگیر فرقی ندارن که برق جفتشونم که 110 اه باید تبدیل بزاری سر راهش (فروشگاه تم***)

کلا شما وقتی می ری پیش فروشنده به حرف هاش در هیچ موردی مطلقا گوش نکن چون احتمال این که حرف هاش دروغ باشه بیشتر از اینه که راست باشه

میشه دکمه های ریجن 2 ژاپن رو مثل بقیه ریجن ها کرد؟؟ ( به جای دایره ، ضربدر دکمه Confirm باشه )

و اینکه دوربین PS4 ارزش خریدن داره؟؟ ( 245 تومن گفتن بهم قیمتشو )

اگه ریجن 2 ژاپن بگیرم از نظر DLC مشکلی برام پیش نمیاد؟؟

میشه دکمه های ریجن 2 ژاپن رو مثل بقیه ریجن ها کرد؟؟ ( به جای دایره ، ضربدر دکمه Confirm باشه )

و اینکه دوربین PS4 ارزش خریدن داره؟؟ ( 245 تومن گفتن بهم قیمتشو )

اگه ریجن 2 ژاپن بگیرم از نظر DLC مشکلی برام پیش نمیاد؟؟

خیر
ارزش خرید نداره
مشکلی پیش نمیاد اما کلا ریجن 2 استور هاش گرون تر از ریجن 1 هست
البته شما می تونی اکانت ریجن 1 بسازی و بازی هاتم ریجن 1 بگیری ، کلا ریجن دستگاه اصلا مهم نیست ریجن بازی هست که در DLC مهمه که باید با ریجن اکانت یکی باشه

آقا من acc ریجن 1 هست و برای آمریکا هست وقتی بازی killzone sf ر خریدم که ریجن all بود نتونستم dlc ها ر دانلود کنم برای یکی دیگه از دوستانم هم همین مشکل بود و وقتی ریجن 2 خرید دوستم ( acc هم ریجن 2 بود) مشکلش حل شد من نمیدونم این ریجن all ها همه این مشکل ر دارن کسی دیگه این مشکل ر نداشته( نمیتونم dlc ها ر دانلود کنم آیا مشکل از ریجن all هست؟؟؟؟) با توجه به این که kzsf هیچ آنلاین پسی نداره و دیسکی که من خریده بودم دست دوم بود یکی از دوستان میگفت که شاید دست 2 بود مشکل هست

دوستان 5 تا توصیه ی تکمیلی برای خرید PS4 بکنید بریم بخریم دیگه.
1. دستگاه 2104 به بعد بگیر .
2. تست کن مشکلی از نظر drive و خاموش شدن و ... نداشته باشه کلا ok باشه دیگه D: لول.
3. مهلت تست بگیر
4. بازی بخر
5. لذت ببر

سلام دوستان یه سوال داشتم:
اتوماتیک آپدیت رو تو تنظیمات تیکش رو غیر فعال میکنم ولی باز به محض اینکه به اینترنت وصلش میکنم شروع میکنه آپدیت این کیل زون رو دانلود کردن و هر 5 دقیقه یکبار این کارو شروع میکنه... چکار میشه کرد این قطع بشه کلا هی پشت هم نره رو دانلود؟
میتونی وقتی داره دانلود میشه بری توی Setting و تیکه internet connection رو برداری اینطوری error میده. تا دفعه بعدی retry نزنی شروع نمیشه.

- - -ویرایش - - -

آقا من acc ریجن 1 هست و برای آمریکا هست وقتی بازی killzone sf ر خریدم که ریجن all بود نتونستم dlc ها ر دانلود کنم برای یکی دیگه از دوستانم هم همین مشکل بود و وقتی ریجن 2 خرید دوستم ( acc هم ریجن 2 بود) مشکلش حل شد من نمیدونم این ریجن all ها همه این مشکل ر دارن کسی دیگه این مشکل ر نداشته( نمیتونم dlc ها ر دانلود کنم آیا مشکل از ریجن all هست؟؟؟؟) با توجه به این که kzsf هیچ آنلاین پسی نداره و دیسکی که من خریده بودم دست دوم بود یکی از دوستان میگفت که شاید دست 2 بود مشکل هست
Region all همون Region 1 هست.
dlc ها دانلود میشه ..اما نصب نمیشه وقتی ریجنه بازیت با اکانت متفاوت باشه.
شما گفتی دانلود نمیشه ؟ یعنی اروری چیزی میداد ؟
به دسته دوم هم ربطی نداره .

1. دستگاه 2104 به بعد بگیر .
2. تست کن مشکلی از نظر drive و خاموش شدن و ... نداشته باشه کلا ok باشه دیگه D: لول.
3. مهلت تست بگیر
4. بازی بخر
5. لذت ببر

میتونی وقتی داره دانلود میشه بری توی Setting و تیکه internet connection رو برداری اینطوری error میده. تا دفعه بعدی retry نزنی شروع نمیشه.

- - -ویرایش - - -

Region all همون Region 1 هست.
dlc ها دانلود میشه ..اما نصب نمیشه وقتی ریجنه بازیت با اکانت متفاوت باشه.
شما گفتی دانلود نمیشه ؟ یعنی اروری چیزی میداد ؟
به دسته دوم هم ربطی نداره .
وقتی دانلود میشد مینوشت پیدا نمیکنه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان دی ال سی چی هست؟
میشه توضیح بدین:(
دوست عزیز دی ال سی یه چیز تو مایه های آپگرید بازی هستش که با دانلود اون چیزایی به بازی اضافه میشه که شامل (مپ جدید,سلاح جدید,مرحله جدید بازی,و...)هستن
که بستگی به بازی داره شاید مرحله جدید باشه شاید توپ و بازیکن جدید شاید تفنگ جدید;)

گزینه Save Managmenet داخله Setting هست. فلش رو به دستگاه بزن بعد برو داخل و گزنیه Copy TO USB داره
فقط توجه داشته save هر اکانتی به همون اکانت مربوط هست و روی اکانت دیگه بالا نمیاد.

آقا ریختم رو فلش | ps4 رو از اون گزینه آخر ستینگ اطلاعات و همه چی رو پاک کردم خاموش و روشن شد و تنظیمات اومد ( ساعت و تاریخ و ........ ) اون ها هم اوکی کردم وارد اکانت psn شدم و اینفیمس رو نصب کردم و سیو رو کپی کردم وقتی رفتم تو بازی نوشت نمیشه بازی کرد waiting for downloading game files اینو نوشته بود یه زمان هم وسط صفحه بود 10 دقیقه بود جریانش چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or