هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان چه ریجنی بگیرم؟ دیگه می خوام برم بگیرم.

راسته که ریجن 1 خرابی زیاد داشته؟

در ضمن ریجن ژاپن (3) عمرا بگیرم.

راسته آپدیت نکنیم بهتره و باگ داره آپدیت 1.72 ؟

PS CAMERA کاربرذاش چین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سریع لطفا.

ممنون.

دوستان چه ریجنی بگیرم؟ دیگه می خوام برم بگیرم.

راسته که ریجن 1 خرابی زیاد داشته؟

در ضمن ریجن ژاپن (3) عمرا بگیرم.

راسته آپدیت نکنیم بهتره و باگ داره آپدیت 1.72 ؟

PS CAMERA کاربرذاش چین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سریع لطفا.

ممنون.

بگیر مهلت تست هم بگیر فرق نمیکنه چی بگیری
ژاپن ریجن 2 هست نه 3
3 ماله هنگ کنگ هست فک کنم
آپدیت کن خبری نیست
کاربردش فعلا هیچی :D

وقتی دانلود میشد مینوشت پیدا نمیکنه؟؟؟؟؟
×_×
جالبه
اطمینان داری اکانتت ریجن 1 هست . چون region all همون 1 هست. یعنی این رو قبلا یکی از دوستان اون اوایل که ریجن 2 اکانت داشت بعد به 1 عوض کرد و dlc رو دانلود ( بازی رو ) تایید شد . نمیدونم مشکل از چه قرار بود.
اما تجربه شخصی
DLC اوله COD رو که خریدم نصب نشد . دوباره دانلود کردم نصب شد نمیدونم مشکل از چی بود بازم.

آقا ریختم رو فلش | ps4 رو از اون گزینه آخر ستینگ اطلاعات و همه چی رو پاک کردم خاموش و روشن شد و تنظیمات اومد ( ساعت و تاریخ و ........ ) اون ها هم اوکی کردم وارد اکانت psn شدم و اینفیمس رو نصب کردم و سیو رو کپی کردم وقتی رفتم تو بازی نوشت نمیشه بازی کرد waiting for downloading game files اینو نوشته بود یه زمان هم وسط صفحه بود 10 دقیقه بود جریانش چیه ؟
؟ مگه نسخه فیزیکی رو نداری ؟ اون زمانی میاد که انگاری نسخه digital رو خریداری کرده باشی . ظاهرا درست نصب نشده. بازی رو پاک کن دوباره disc رو بزار ببین ok میشه. در ضمن update ها هم پاک میشه باید دوباره اپدیت کنی .

اقا یه سوال من از امروز ظهر اینترنتم قطع شد از اون به بعد دیگه دستگام wifi خونه رو پیدا نمیکنه چیکارش کنم؟؟؟:(
الان نت وصله ؟
با کابل لن امتحان اول بعد wifi رو امتحان ببین حل میشه یا نه
اگر نه
مودم رو ریست کن و یا factory reset کن باید پیداش کنه.

تازه گرفتم اولین بازیم هم بتلفید هست
وقتی شدت درگیری تو بازی زیاد هست دکمه ها یکم گیر میکنن مثلا دیر تیر اندازی میکنه
میشکلش چیه؟
عادیه؟البته فکر نکم باشه

تازه گرفتم اولین بازیم هم بتلفید هست
وقتی شدت درگیری تو بازی زیاد هست دکمه ها یکم گیر میکنن مثلا دیر تیر اندازی میکنه
میشکلش چیه؟
عادیه؟البته فکر نکم باشه
فقط تو همین بازیه؟سر یه بازی با گرافیک بهتر تست کن.احتمالا اشکال از بازیه.
عادیه داداش...
تو بتل همه چی عادیه! :-\

سلام دوستان

من کنسول رو خاموش میکنم بعد از مدتی چراغش خاموش میشه و از برق درمیارم. اما 3-2 ثانیه بعدش اگه دکمه پارو رو بزنم کنسول روشن میشه و زود خاموش میشه!! باید چقدر صبر کنم تا برق کامل تخلیه بشه؟؟

سلام دوستان

من کنسول رو خاموش میکنم بعد از مدتی چراغش خاموش میشه و از برق درمیارم. اما 3-2 ثانیه بعدش اگه دکمه پارو رو بزنم کنسول روشن میشه و زود خاموش میشه!! باید چقدر صبر کنم تا برق کامل تخلیه بشه؟؟
اصلا شما وقتی دستتو بعد از کشیدن از برق رو پاور بزاری برق خودش تخلیه میشه.دلیل روشن شدن دستگاه بعد از کشیدن هم اینه که داخل دستگاه هنوز جریانات الکترسیته باقیه و شما با یه لحظه فشار دادن دکمه پاور باعث میشید که همه الکتریسیته داخل دستگاه تخلیه میشه.

- - -ویرایش - - -

هيچ فرقي نيست اما بهتره ريجن ٢ ( اروپا يا ژاپن ) رو بخريد
توي ژاپن عمل كرد دكمه ي مربع و ضربدر بر عكس هست
اینم اضافه کنم که هردو رو 2014 بگیر.و عملکرد دکمه های ژاپن((ضربدر=دایره))هست یعنی O=تایید و X=برگشت که در ریجن های دیگه برعکسه.که البته این قضیه داخل منو ها فقط اینطوره و جاهای دیگه عملکردا یکسانه.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or