یه psn کارت 50 دلاری بگیری میتونی برای 1 سال plus بخری D: .
سلام .
بازی رو Update کردی ؟ update کن اگر نکردی میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه
دوستان و اساتيد مسئولين بزرگوار لطفا هر كسي از اين مطلب اطلاع داره مطرح كنه تا دوستان دچار حيله و سو استفاده بعضي مغازه دار ها نشنجسارتا مطلبی رو میخواستم بهتون بگم که (اگر چیزی هست و صحت و سقمش ثابت شده یاد گرفتنش بد نیست)
همه میدونن چجور ادمایی هستن اونها و از یه سری اطلاعات برای کلاه گذاشتن سر یوزر جماعت استفاده میکنن با هزینه ی گزاف
و صرفا کوتاه کردن دست این جماعت هدف بچه ها بود و یاد گیری این اطلاعات چیزی که هدف تایپیکها هست صرفا یادگیری چیزی که نمیدونیم
اگر حس میکنین دوباره بحثی با این نوشته ی من شروع میشه یا حرف نا حقی زده شده اختیار دار هستین با خود بنده یا پستم برخورد کنین
یا علی
برای هر بازی، جدا چیزی نمیخواد؟مثلا فیفا هم plus جدا بخواد
ps4 الا اینکه bundle خاصی باشن با هم هیچ فرقی ندارنسلام میشه یه نفر بگه stander editionچیه و چه ویژگی های داره؟به سایت اینترنتی خوب هم برای خریدps4و بازی های دسته دوم بده ممنون میشم
آواخر سال ۲۰۱۴ با رزولوشن 1080P (تاریخ انتشار دقیق اعلام نشده)دوستان Planetside 2 کی منتشر میشه؟
بتاش چی؟
کمرا برای همه ریجن ها هست . اما باید به صورت جداگانه خریده بشه .سلام
ببخشيد دوستان، ما ps4 ريجن 1
كه دوربين (كمرا) داشته باشه داريم؟
يا كلاً ريجن 1 همراه با كمرا نداريم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
1. به قوله بچه ها قسمت براق دستگاه رو دستمال هم بکشی خط روش میفته . همون قسمت شفاف و تمیز باشه معلومه کنسول نو هست . البته بهتره حساسیت روی این مساعل نزاری . بهتره کنسول سالم باشه ( که خواهد بود نگرانش نباشه ) اما به هر حال شما مهلت تست رو بگیر چون کار از محکم کاری که عیب نمیکنهسلام . دوستان ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم خیلی وقت ندارم ۱۳۶۷ صفحه رو بخونم .
دوستان من اگه خدا اوکی بده آخر این ماه PS4 Region 1 US میگیرم . تقریبا همه چیه این کنسول رو میدونم .
اما ۴ تا سوال هست تو ذهنمه گفتم از شما بپرسم چون مطمئن ترین .
آغا جهت خرید کنسول نکته ای وجود نداره ؟ مثلا از کجا میشه فهمید دسته قبلا استفاده نشده یا مثلا کل کنسول قبلا باز نشده ؟
سوال ۲ : آخرین ماه تولید کنسول چیه ؟ از کجا میشه فهمید کنسول تولید چه ماهیه ؟
سوال ۳ : یه سریا میگن اگه کنسول رو به ۱.۷۲ آپدیت کنید نرم افزار سیستم به هم میریزه ! درسته ؟ اگه آره چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
و سوال ۴ :کنسول های تولید جدید آپدیت شده نیستن ؟ ینی Day One Patch روشون نصب نیست ؟ چون من نمیخوام مغازه دار خودش کنسول رو آپدیت کنه ! اگه یه وقت دیدم آپدیت شدس بدون مغازه دار اینکارو کرده یا سونی ؟!
خیلی ممنون
لطفا لینک دانلود آپدیت 1.71 رو بزارید