هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان ، در بازی killzone shadow fall داخل multiplayer وسط بازی همش ارور tempolary connection detected میده مشکل از کجاست؟ در قسمت connection در منو بازی همش منو به سرور us وصل میکنه ! میشه عوض کرد سرور رو؟از نت نمی تونه باشه آخه با این نت دارم بقیه رو راحت آنلاین میزنم! ممنون میشم پاسخ بدید

جسارتا مطلبی رو میخواستم بهتون بگم که (اگر چیزی هست و صحت و سقمش ثابت شده یاد گرفتنش بد نیست)
همه میدونن چجور ادمایی هستن اونها و از یه سری اطلاعات برای کلاه گذاشتن سر یوزر جماعت استفاده میکنن با هزینه ی گزاف
و صرفا کوتاه کردن دست این جماعت هدف بچه ها بود و یاد گیری این اطلاعات چیزی که هدف تایپیکها هست صرفا یادگیری چیزی که نمیدونیم
اگر حس میکنین دوباره بحثی با این نوشته ی من شروع میشه یا حرف نا حقی زده شده اختیار دار هستین با خود بنده یا پستم برخورد کنین
یا علی
دوستان و اساتيد مسئولين بزرگوار لطفا هر كسي از اين مطلب اطلاع داره مطرح كنه تا دوستان دچار حيله و سو استفاده بعضي مغازه دار ها نشن

سلام میشه یه نفر بگه stander editionچیه و چه ویژگی های داره؟به سایت اینترنتی خوب هم برای خریدps4و بازی های دسته دوم بده ممنون میشم
ps4 الا اینکه bundle خاصی باشن با هم هیچ فرقی ندارن
پک معمولیش یه دسته داره و هارد 500 و هدست
حالا اگهر Bundle باشه که روی جعبه میزنه چیا همراهش هست.

سلام . دوستان ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم خیلی وقت ندارم ۱۳۶۷ صفحه رو بخونم .
دوستان من اگه خدا اوکی بده آخر این ماه PS4 Region 1 US میگیرم . تقریبا همه چیه این کنسول رو میدونم .
اما ۴ تا سوال هست تو ذهنمه گفتم از شما بپرسم چون مطمئن ترین .
آغا جهت خرید کنسول نکته ای وجود نداره ؟ مثلا از کجا میشه فهمید دسته قبلا استفاده نشده یا مثلا کل کنسول قبلا باز نشده ؟
سوال ۲ : آخرین ماه تولید کنسول چیه ؟ از کجا میشه فهمید کنسول تولید چه ماهیه ؟
سوال ۳ : یه سریا میگن اگه کنسول رو به ۱.۷۲ آپدیت کنید نرم افزار سیستم به هم میریزه ! درسته ؟ اگه آره چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
و سوال ۴ :کنسول های تولید جدید آپدیت شده نیستن ؟ ینی Day One Patch روشون نصب نیست ؟ چون من نمیخوام مغازه دار خودش کنسول رو آپدیت کنه ! اگه یه وقت دیدم آپدیت شدس بدون مغازه دار اینکارو کرده یا سونی ؟!
خیلی ممنون

دوستان Planetside 2 کی منتشر میشه؟
بتاش چی؟
آواخر سال ۲۰۱۴ با رزولوشن 1080P (تاریخ انتشار دقیق اعلام نشده)
خبری از بتا نیست .

سلام
ببخشيد دوستان، ما ps4 ريجن 1
كه دوربين (كمرا) داشته باشه داريم؟
يا كلاً ريجن 1 همراه با كمرا نداريم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کمرا برای همه ریجن ها هست . اما باید به صورت جداگانه خریده بشه .

Last edited by a moderator:
سلام . دوستان ببخشید اگه سوال تکراری میپرسم خیلی وقت ندارم ۱۳۶۷ صفحه رو بخونم .
دوستان من اگه خدا اوکی بده آخر این ماه PS4 Region 1 US میگیرم . تقریبا همه چیه این کنسول رو میدونم .
اما ۴ تا سوال هست تو ذهنمه گفتم از شما بپرسم چون مطمئن ترین .
آغا جهت خرید کنسول نکته ای وجود نداره ؟ مثلا از کجا میشه فهمید دسته قبلا استفاده نشده یا مثلا کل کنسول قبلا باز نشده ؟
سوال ۲ : آخرین ماه تولید کنسول چیه ؟ از کجا میشه فهمید کنسول تولید چه ماهیه ؟
سوال ۳ : یه سریا میگن اگه کنسول رو به ۱.۷۲ آپدیت کنید نرم افزار سیستم به هم میریزه ! درسته ؟ اگه آره چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
و سوال ۴ :کنسول های تولید جدید آپدیت شده نیستن ؟ ینی Day One Patch روشون نصب نیست ؟ چون من نمیخوام مغازه دار خودش کنسول رو آپدیت کنه ! اگه یه وقت دیدم آپدیت شدس بدون مغازه دار اینکارو کرده یا سونی ؟!
خیلی ممنون
1. به قوله بچه ها قسمت براق دستگاه رو دستمال هم بکشی خط روش میفته . همون قسمت شفاف و تمیز باشه معلومه کنسول نو هست . البته بهتره حساسیت روی این مساعل نزاری . بهتره کنسول سالم باشه ( که خواهد بود نگرانش نباشه ) اما به هر حال شما مهلت تست رو بگیر چون کار از محکم کاری که عیب نمیکنه
2. زیاد روی ماه تولید حساس نباش . فقط اصلا طرفه قبل از 2013 نرو. تارخ ساخت پشته دستگاه میخوره ( البته یه سری ندارن ) اما کلا 2014 به بعدها خیالت راحت باشه
3. اکثریت ما و دوستان اپدیت کردیم و مشکلی نداشتیم .... شاید کسی بوده که مشکلی داشته باشه ... اما جای نگرانی نیست . در صورت مشکل factory reset کردن ویا rebuild database مشکل رو حل میکنه.
4.نه نیستن . خودت باید اپدیت کنی . کلا کنسول همون موقع که روشن میشه و به نت وصل باشه خودش زودی پیام دانلود فریمور 1.72 رو میده.

سلام

دوستان به نظر شما این هدست
PULSE wireless stereo headset

ارزش 400 تومن هزینه رو داره؟؟؟؟

کیفیت صدا و باس و تفکیک صدا و.... چطوره؟؟؟؟ لطفا کسایی که دارن و تجربه استفاده ازش رو دارن یه توضیح به من بدن...ممنون

بدجور دو دلم که اینقدر برای این هزینه کنم یا نه

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or