amir-crse7en
کاربر سایت
فکر نمیکنم
یه دونه هست که فکر کنم نیاز به credit card داره ×_× البته اگر اشتباه میکنم که دوستان راهنمایی کنن.
اگر دنباله انلاین بازی کردن و بازیهای پلاس هستی بهتره همون 3 ماه یا 1 سال رو یک راست بخری
نه نیستش. این ماه Pixle Junk Ultimate Shooter هست و Trine II .
مطمئنی که این ماه Pixle Junk Ultimate Shooter هست؟ چون من دو روز پیش رفتم فقط یه فیلم ازش بود
اگه مطمئنی هست بگو برا دانلودش کجا برم دمت گرم
- - -ویرایش - - -
ببخشید دوستان من دو تا سوال دارم
1- من اگه از طریق خود دستگاه یعنی از بخش software update کنسول اقدام به آپدیت کنم و از طریق فلش آپدیت نکنم آپدیت مخصوص به خود ریجن و کنسول اتوماتیک دانلود و نصب میشه ؟ یعنی این کسایی که میگید بعد از آپدیت 1.72 به مشکل برخوردند از طریق فلش فایل آپدیت رو نصب کردند ؟!
2- شرمنده این سوال تکراریه
بین ریجن 1 و 2 و 3 و 4 کدوم رو بگیرم به نظرتون بهتره ؟ البته نمیدونم چند تا از ریجن ها تو ایران هستند ولی من همه رو گفتم دیگه
1- اگر از خود دستگاه آپدیت کنی آره خودش آپدیت مخصوص خودشو پیدا میکنه و دانلود میکنه اما در مورد آپدیت 1.72 مشکلش فقط مخصوص کسانی نیست که با فلش نصب کردند حتی بعضی از کسانی که از طریق خود دستگاه آپدیت کردند هم مشکل داره مثل اینکه مشکل از آپدیت هست و تا آمدن آپدیت بعدی باید صبر کرد
2- من اصلا رجیون 4 نشنیدم ولی برای خرید رجیون 2 پیشنهاد میشه البته اینم بگم که تولید 2014 خرابی نه اینکه بگیم ندارن ولی نزدیک به صفر هستش
موفق باشی