هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنید
پینگ چیه ی نفر تو صفحه های قبل توضیح داد ولی من نفهمیدم و اگه سوال های من ابتداییه ببخشید من همه ی صفحه ها رو خوندم ولی هنوز چن تا سوال دارم

پینگ زمان رفت و برگشت data از مودم شما تا سرور هست که هر چی این زمان کمتر باشه بهتره.
واحدش هم میلی ثانیه (ms) هستش.
شما با همین سایت های تست پینگ یه تست بگیر با سرور های لندن ببین اگه پینگت زیر 150 ms بود که خوبه اگه بین 150 تا 250 باشه یه سری لگ و دیلی (تاخیر) تو بازی احساس می کنی بالاترم باشه که دیگه افتضاحه قید آنلاین بازی کردنو بزن.

۱.برا خرید پلاس از استور ریجن۱ چند دلار؟ ۲.خریدش از استور سخت؟۳.قسمت خریدش کدوم قسمته؟۴.برا بازی کردن بتلفیلد چند گیگ باید ابدیت کنم؟۵.سایتی میشناسین معتبر ک بازی دست دو بفروشه؟

۱.برا خرید پلاس از استور ریجن۱ چند دلار؟ ۲.خریدش از استور سخت؟۳.قسمت خریدش کدوم قسمته؟۴.برا بازی کردن بتلفیلد چند گیگ باید ابدیت کنم؟۵.سایتی میشناسین معتبر ک بازی دست دو بفروشه؟
1. مدت زمان 1 ساله 50 دلار هست . میتونی توی این سایت هم استور رو ببینی لازم نیست حتما 4 داشته باشی : Home | Sony Entertainment Network
2. نه ! فقط 1-2 تا کلیک هست D: کلا یه add to cart میزنی بعدم check out و confrim همین.
3. گزینش توی منو هست زده PlayStation Store
4.فکر کنم 1500 مگی بود . دقیقا یادم نیست.

آخرین ویرایش:
درود

دوستان ، تفاوت بین ریجن های مختلف مگر یک تفاوت نرم افزاری نیست ؟
پس چطور هست که بعضی از دوستان اصرار بر این میورزند که خیر ، حتمأ سونی در ریجن 1 که مربوط به بازار آمریکا می باشد ، دستگاهی عرضه کرده که کیفیت لازم را ندارد .
آیا اینکه فکر کنیم سونی به هر دلیلی کیفیت محصولاتش را که در یکی از بازار هایی که بسیار برایش مهم و حیاتی است پایین آورده ، عجیب نیست ؟
من بر این باورم که حساسیت های بیش از حد دلیل بروز این نظریات شده است ، زیرا من در سایت های غیر ایرانی در مورد مشکلات ریجن ها جستجو کردم ، چیزی که بر این باور تأکیید داشته باشد ، پیدا نکردم .
البته این موضوع که استفاده نادرست از یک دستگاه باعث بروز مشکلات فراوان میشود را نیز نباید رد کنیم ، اما تعمیم دادن آن به یک نسخه یا نمونه خاص کاری بس نادرست می باشد .

بدرود .

درود

دوستان ، تفاوت بین ریجن های مختلف مگر یک تفاوت نرم افزاری نیست ؟
پس چطور هست که بعضی از دوستان اصرار بر این میورزند که خیر ، حتمأ سونی در ریجن 1 که مربوط به بازار آمریکا می باشد ، دستگاهی عرضه کرده که کیفیت لازم را ندارد .
آیا اینکه فکر کنیم سونی به هر دلیلی کیفیت محصولاتش را که در یکی از بازار هایی که بسیار برایش مهم و حیاتی است پایین آورده ، عجیب نیست ؟
من بر این باورم که حساسیت های بیش از حد دلیل بروز این نظریات شده است ، زیرا من در سایت های غیر ایرانی در مورد مشکلات ریجن ها جستجو کردم ، چیزی که بر این باور تأکیید داشته باشد ، پیدا نکردم .
البته این موضوع که استفاده نادرست از یک دستگاه باعث بروز مشکلات فراوان میشود را نیز نباید رد کنیم ، اما تعمیم دادن آن به یک نسخه یا نمونه خاص کاری بس نادرست می باشد .

بدرود .
درود

تفاوت نرم افزاری و سخت افزاری بین ریجنها نیست. تنها فرق این هست که توی ریجن 3 و japan دکمه تایید دایره هست به جای X چون از قدیم به این سیستم دکمه توی اسیا عادت کردن .
خیر هم چین چیزی نیست. کیفیت ریجن 1 - 2- 3- 4 فرقی نداره . یه تعداد ریجن 1 سری اول مشکلات blue pulse وجود داشت که توی نت شایع شده بود که گفتیم نخرید به هر حال هرچی باشه داخل ایران سونی ای وجود نداره که کنسول خراب شد سریع همونجا برات عوض کنه. پس جلوگیری از هر ریسکی بهتر هست.

بله عزیز حق با شماست در مورده حساسیت و ... و ....

بله 100% استفاده نادرست میتونه باعث بروزه مشکلات بشه. .

موفق باشید
اگر قصده خرید دارید جای نگرانی نیست. همه ریجنها هم ok هستن.

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال . میشه PS4 رو به تلویزیون CRT وصل کرد ؟ منظورم از اون قدیمایای لامپ تصویر دار ... البته رنگی ...
میشه .
باید convertor مربوطه رو بخری بسته به خروجی که tv داره به HDMI دستگاه
باید دستگاه رو روی 480 p بزاری. کمترین وضوح تصویری هست که ساپورت میکنه.

سلام
دوستان من وقتي دستگاه رو خريدم سيستم عامل روش نصب بود و من فقط آپديتش كردم. در صورتي كه من شنيدم بايد سيستم عاملشو خودمون نصب كنيم. امكان داره دستگاه دست دوم باشه؟
ريجن 2 ژاپن

سلام
دوستان من وقتي دستگاه رو خريدم سيستم عامل روش نصب بود و من فقط آپديتش كردم. در صورتي كه من شنيدم بايد سيستم عاملشو خودمون نصب كنيم. امكان داره دستگاه دست دوم باشه؟
ريجن 2 ژاپن
نه تمام دستگاه ها سیستم عامل رو دارن , فقط باید آپدیت بشن
دوستان اگه اسپیکر رو به دستگیره وصل کنم مشکلی واسه دسته یا اسپیکر پیش میاد؟
منظورتون چیه ؟؟

سلام
ريجن 2 ژاپن

سیستم عامل سر خود رو کنسول نسب شده فقط بروز رسانی یا همان اپدیت خودت یاید انجام بدهی

ممنون دوستان
يه موضوع ديگه. دكمه هاي R1 و L1 دسته ي من هنوز هيچي نشده به قيژ قيژ افتادند. كلا شايد 6 ساعت هم با دستگاه بازي نكرده باشم.
مال شما هم اينجوري شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or