SleepyTurtel
کاربر سایت
اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنید
پینگ چیه ی نفر تو صفحه های قبل توضیح داد ولی من نفهمیدم و اگه سوال های من ابتداییه ببخشید من همه ی صفحه ها رو خوندم ولی هنوز چن تا سوال دارم
1. مدت زمان 1 ساله 50 دلار هست . میتونی توی این سایت هم استور رو ببینی لازم نیست حتما 4 داشته باشی : Home | Sony Entertainment Network۱.برا خرید پلاس از استور ریجن۱ چند دلار؟ ۲.خریدش از استور سخت؟۳.قسمت خریدش کدوم قسمته؟۴.برا بازی کردن بتلفیلد چند گیگ باید ابدیت کنم؟۵.سایتی میشناسین معتبر ک بازی دست دو بفروشه؟
دروددرود
دوستان ، تفاوت بین ریجن های مختلف مگر یک تفاوت نرم افزاری نیست ؟
پس چطور هست که بعضی از دوستان اصرار بر این میورزند که خیر ، حتمأ سونی در ریجن 1 که مربوط به بازار آمریکا می باشد ، دستگاهی عرضه کرده که کیفیت لازم را ندارد .
آیا اینکه فکر کنیم سونی به هر دلیلی کیفیت محصولاتش را که در یکی از بازار هایی که بسیار برایش مهم و حیاتی است پایین آورده ، عجیب نیست ؟
من بر این باورم که حساسیت های بیش از حد دلیل بروز این نظریات شده است ، زیرا من در سایت های غیر ایرانی در مورد مشکلات ریجن ها جستجو کردم ، چیزی که بر این باور تأکیید داشته باشد ، پیدا نکردم .
البته این موضوع که استفاده نادرست از یک دستگاه باعث بروز مشکلات فراوان میشود را نیز نباید رد کنیم ، اما تعمیم دادن آن به یک نسخه یا نمونه خاص کاری بس نادرست می باشد .
بدرود .
میشه .دوستان یه سوال . میشه PS4 رو به تلویزیون CRT وصل کرد ؟ منظورم از اون قدیمایای لامپ تصویر دار ... البته رنگی ...
دوستان من پینگم 51msهست ایا خوبه؟
نسخه بتای بازی هارو میشه بازی کرد؟
نه تمام دستگاه ها سیستم عامل رو دارن , فقط باید آپدیت بشنسلام
دوستان من وقتي دستگاه رو خريدم سيستم عامل روش نصب بود و من فقط آپديتش كردم. در صورتي كه من شنيدم بايد سيستم عاملشو خودمون نصب كنيم. امكان داره دستگاه دست دوم باشه؟
ريجن 2 ژاپن
منظورتون چیه ؟؟دوستان اگه اسپیکر رو به دستگیره وصل کنم مشکلی واسه دسته یا اسپیکر پیش میاد؟
سلام
دوستان من وقتي دستگاه رو خريدم سيستم عامل روش نصب بود و من فقط آپديتش كردم. در صورتي كه من شنيدم بايد سيستم عاملشو خودمون نصب كنيم. امكان داره دستگاه دست دوم باشه؟
ريجن 2 ژاپن