سلام جاج آرمان!
آقا ما اینترنتمون رو عوض کردیم، کنسول دیگه به PSN کانکت نمیشه و روی پیغام Please Waiting میمونه! نیم ساعت هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد.
چه کنیم؟ ازین شامورتی بازیها به ما یاد بدید تا وصل بشیم :d
همونطور که دوستمون گفت این مشکل please wait فعلا هست و شانسی گریبان گیر میشه D:سلام جاج آرمان!
آقا ما اینترنتمون رو عوض کردیم، کنسول دیگه به PSN کانکت نمیشه و روی پیغام Please Waiting میمونه! نیم ساعت هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد.
سلام جاج آرمان!
سریش بازی در بیاری هیچی نمیخواد به نظرم مربوط به ای پی میشه چون من 12 بار یه سری هی ساین شدم مدت 10 دقیقه موند تو پلیز ویت اخرش از رو رفت ساین شد![]()
خو این DNSـه گوگل و ... رو که میگید یعنی چی؟ :d
یه آموزشی چیزی بدید ما بریم بخونیم :d
بابا ما کلاً 1 ساعت در روز بیکاریم میشینیم پای این بیصاحاب. اون 1 ساعت هم هی باید Sign In کنیم؟ :d
خو این DNSـه گوگل و ... رو که میگید یعنی چی؟ :d
یه آموزشی چیزی بدید ما بریم بخونیم :d
بابا ما کلاً 1 ساعت در روز بیکاریم میشینیم پای این بیصاحاب. اون 1 ساعت هم هی باید Sign In کنیم؟ :d
فقط برا dlc ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه همین.....سلام
الان من ps4 ریجن 2 اگه بگیرم بازی ها را ریجن 1 بگیرم یا 2 منظورم برای انلاین بازی کردن چون توی اینترنت اکانت psn فقط برای امریکا برای فروش هست
خیر نیازی نیست .سلام
بازی های نک و فیفا که در باندل ژاپن هستند بعد از دانلود کردن هر بار که میخواهیم استفاده کنیم باید به اینترنت وصل بشیم
پینگت رو با سروره لندن تست بگیر . خوبش اینکه زیره 180 باشه میتونی راحت بازی کنی ( 130 که چه عالی !)سلام
برا بازی آنلاین سرعت اینترنت چقد باشه کافیه؟ چقد ترافیک میره؟؟![]()