هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام حاج آرمان!
آقا ما اینترنتمون رو عوض کردیم، کنسول دیگه به PSN کانکت نمی‌شه و روی پیغام Please Waiting می‌مونه! نیم ساعت هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد.
چه کنیم؟ ازین شامورتی بازی‌ها به ما یاد بدید تا وصل بشیم :d

آخرین ویرایش:
سلام جاج آرمان!
آقا ما اینترنتمون رو عوض کردیم، کنسول دیگه به PSN کانکت نمی‌شه و روی پیغام Please Waiting می‌مونه! نیم ساعت هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد.

کریو رو امتحان کن، dns های گوگل رو هم یادت نره
کلا این مشکل wait به صورت تصادفی ایجاد میشه انگاری!!!

سلام جاج آرمان!
همونطور که دوستمون گفت این مشکل please wait فعلا هست و شانسی گریبان گیر میشه D:
یعنی اگه تاپیک رو دنبال میکردی خیلی از بچه ها مشکل مشابه رو دارن
همه راه هایی که دوستمون گفت رو باید امتحان کنی به امید اینکه حل بشه
یکی هم اینکه در صورت امکان استفاده کن از یک نته دیگه برای sign in اولیه و ظاهرا از دفعه بعد مشکل حل میشه .
من خیلی توی نت سرچ کردم هیچی دستگیرم نشد در رابطه با حل کردن این مشکل.
توی ساعات متختلف هم امتحان کنی . یکی از دوستان میگفت 2 ساعت توی please wait ول کرد حل شد ×_×
خلاصه که هر راهی هست و نیست امتحان کن

سلام جاج آرمان!

سریش بازی در بیاری هیچی نمیخواد به نظرم مربوط به ای پی میشه چون من 12 بار یه سری هی ساین شدم مدت 10 دقیقه موند تو پلیز ویت اخرش از رو رفت ساین شد :D

خو این DNSـه گوگل و ... رو که می‌گید یعنی چی؟ :d
یه آموزشی چیزی بدید ما بریم بخونیم :d

سریش بازی در بیاری هیچی نمیخواد به نظرم مربوط به ای پی میشه چون من 12 بار یه سری هی ساین شدم مدت 10 دقیقه موند تو پلیز ویت اخرش از رو رفت ساین شد :D

بابا ما کلاً 1 ساعت در روز بی‌کاریم می‌شینیم پای این بی‌صاحاب. اون 1 ساعت هم هی باید Sign In کنیم؟ :d

بابا ما کلاً 1 ساعت در روز بی‌کاریم می‌شینیم پای این بی‌صاحاب. اون 1 ساعت هم هی باید Sign In کنیم؟ :d

داداش dnsهای گوگل اینان.
8.8.8.8
8.8.4.4
البته توصیه میکنم اگه نشد از اینا هم استفاده کنی
4.2.2.4
4.2.2.2
4.2.2.5
4.2.2.1
4.2.2.6
برا ست کردنش من که ps4 ندارم ولی باید بری تو قسمت نت یه جایی هست که ازت primary dns و secondary dns میخواد که به دلخواه وارد میکنی (خودش رو auto هست اول)

خو همون یه بار کانکت شدی تمومه دیگه اینجوری نمیشه مهم بار اوله :D

سلام
الان من ps4 ریجن 2 اگه بگیرم بازی ها را ریجن 1 بگیرم یا 2 منظورم برای انلاین بازی کردن چون توی اینترنت اکانت psn فقط برای امریکا برای فروش هست

این plz wait تو خارجم اتفاق افتاده ها.. تو چیز توب هست...

- - -ویرایش - - -

سلام
الان من ps4 ریجن 2 اگه بگیرم بازی ها را ریجن 1 بگیرم یا 2 منظورم برای انلاین بازی کردن چون توی اینترنت اکانت psn فقط برای امریکا برای فروش هست
فقط برا dlc ها باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه همین.....

سلام
بازی های نک و فیفا که در باندل ژاپن هستند بعد از دانلود کردن هر بار که میخواهیم استفاده کنیم باید به اینترنت وصل بشیم
خیر نیازی نیست .

سلام
برا بازی آنلاین سرعت اینترنت چقد باشه کافیه؟ چقد ترافیک میره؟؟/:)
پینگت رو با سروره لندن تست بگیر . خوبش اینکه زیره 180 باشه میتونی راحت بازی کنی ( 130 که چه عالی !)
بستگی به بازی داره .ساعتی 70 الا 100mb فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or