amir-crse7en
کاربر سایت
دوستان یک سوال داشتم الان دمو چه بازی هایی تو استور موجود؟ حجم هر کدوم چقدر؟
اشتباه ج دادم
آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال داشتم الان دمو چه بازی هایی تو استور موجود؟ حجم هر کدوم چقدر؟
یکی جواب مارو نمیده؟دوستان من سرعتم ۵۱۲ هست و میخام ۴ بخرم توی انلاین بازی کردن با سرعت ۵۱۲ مشکلی نداره؟برای بازی انلاین باید پول بدیم؟
خب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه باهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!یکی جواب مارو نمیده؟
اگر پستهای همین صفحه و پیش رو میخوندید جوابتون رو گرفته بودید.یکی جواب مارو نمیده؟
اموزشه خاصی ندارهسلام.لطفا یک نفر آموزش کامل گرفتن فیلم و عکس با دکمه Share رو بده
یکی جواب مارو نمیده؟
خب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه باهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!
من خودم 2048 پارس انلاین دارم، ماهی 80 هزارتومن دارم هزینه میکنم ولی بازم اون بازدهی ای که انتظارش رو دارم بهم نمیده! دیگه وای به حال 512 های دروغین یه سری شرکت ها و خیلی چیزای دیگه. و اینم بدون که ملاک اصلی واسه انلاین بازی کردن، پینگ هست. شما میتونی با سرعت 128 هم انلاین بازی کنی به شرطی که پینگت زیر 20 باشه که خب چنین چیزی توو ایران غیر ممکنه!
اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنیدخب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه حاباهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!
من خودم 2048 پارس انلاین دارم، ماهی 80 هزارتومن دارم هزینه میکنم ولی بازم اون بازدهی ای که انتظارش رو دارم بهم نمیده! دیگه وای به حال 512 های دروغین یه سری شرکت ها و خیلی چیزای دیگه. و اینم بدون که ملاک اصلی واسه انلاین بازی کردن، پینگ هست. شما میتونی با سرعت 128 هم انلاین بازی کنی به شرطی که پینگت زیر 20 باشه که خب چنین چیزی توو ایران غیر ممکنه!
سلام
برا بازی آنلاین سرعت اینترنت چقد باشه کافیه؟ چقد ترافیک میره؟؟![]()
اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنید
پینگ چیه ی نفر تو صفحه های قبل توضیح داد ولی من نفهمیدم و اگه سوال های من ابتداییه ببخشید من همه ی صفحه ها رو خوندم ولی هنوز چن تا سوال دارم
کار خاصی نمیخوا بکنی علامت playstationً رو ی بار بزنیفیلم(۱۵ دقیقه ی اخر)دوبار عکسسلام.لطفا یک نفر آموزش کامل گرفتن فیلم و عکس با دکمه Share رو بده
سرعت مهم نيس بايد پينگت پايين باشه من خودم با128 بازي ميكنم هيچ مشكليم نداره با pc. تو استارت تايپ كن cmd بعد بازش كن تايپ كن ping 8.8.8.8 -t يه تايم بهت ميده ببين چنده
اگه بالاي 250 بود افتضاح اگه بين 180 250 بود ميشه بازي كرد اگه از. 180 كمتر بود خوبه
- - -ویرایش - - -
پينگ يه چيزي مربرط به اينترنت كه بيشتر كاراييش براي گيم هستش و خلاف سرعت اينترنت يعني شما اگر پينگ بالايي داشته باشي نميتوني آنلاين بازي كني
1. ریجن بازی باید با ریجن اکانت یکی باشه تا بشه dlc رو نصب کرد. بله میتونی اکانت هم ریجن بسازی و dlc رو بخری اما توجه داشته باشه که الان ریجن 1 برای شما 20 دلار شارج شده و در صورتی که بخوای اکانت ریجن بخری باید جدا دوباره کارت بخری و شارج کنیمن اکانتم ریجن 1 امریکاس و 20 دلار شارژش کردم.حالا مثلا یه بازی بگیرم که ریجنش 2 هست:
1-چون بازی ریجنش دو هست و بخوام براش DLC بگیرم میتونم اکانت ریجن 2 بسازم تا بتونم با اون برای بازیی دانلود کنم؟
2-رو اکانت اصلیم 20 دلار موجود هست میتونم از اون برای اکانت دومم استفاده کنم؟
نگران چیزی نباشه .دوستان من میخوام از همین سایت بازیسنتر یا سایت های دیگه اگه بازیسنتر تاخیر زیادی داشته باشه، یه PS4 احتمالا رجیون 2 اروپا بخرم چون رجیون 1 حتی اگه اصلا هم خراب نشه، بخاطر یک سری از کامنت ها ترجیح میدم هزینهی بیشتری کنم اما خیالم راحت باشه. بعضی از کامنت ها رو که میخونم پشیمون میشم. مثلا بعضی ها از صدای بالای فن شکابت میکنند، من خودم با PS3 Slim این مشکل رو نداشتم. یا یکی PS4 رو نقد کرده بود میگفت که دسته تا 4 متر میتونه متصل باشه. من یه سری کار داشتم، دسته ام هم تو دستم بود، رفتم تو اتاق خودم، دیدم دسته هنوز کار میکنه :-o
حالا این مشکل حادی نیست ولی صدای فن خیلی رو اعصابه
اگه کسی میتونه یه ویدئو از صدای فن بازی، ترجیحا در بازی I: SS بگیره و آپلود کنه تا ببینم صداش چقدر بلنده. من از صدای بلند خوشم نمیاد، تو بازی ها هم به غیر از اون هایی که موزیک خفن دارن، با صدای معمولی بازی میکنم
یه سوال دیگه هم دارم: تلویزیونی که باهاش بازی میکنم تا رزولوشن 1080i رو پشتیبانی میکنه. تو بازیهای 1080p کیفیت بازی خیلی میاد پایین یا تفاوت زیادی نداره؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم![]()
صدای فن فقط و فقط به دمای اتاق شما بستگی داره. اگر اتاق خنک باشه دمای فن کنسول همون لحظه که نمیره بالا. حداقل باید 3 ساعت بازی کنی تا دمای کنسول یکم بره بالا. در ضمن اگر دیدی صدای فن اذیتت میکنه، صدای تی وی رو یکم ببر بالاتر تا از صدای بازی لذت ببری و صدای فن هم روو مخت نباشه. اگرچه صدای فن فقط 20 دقیقه میاد و تقریبا بعد از 20 دقیقه باز میاد پایین و کنسول خنک میشه.دوستان من میخوام از همین سایت بازیسنتر یا سایت های دیگه اگه بازیسنتر تاخیر زیادی داشته باشه، یه PS4 احتمالا رجیون 2 اروپا بخرم چون رجیون 1 حتی اگه اصلا هم خراب نشه، بخاطر یک سری از کامنت ها ترجیح میدم هزینهی بیشتری کنم اما خیالم راحت باشه. بعضی از کامنت ها رو که میخونم پشیمون میشم. مثلا بعضی ها از صدای بالای فن شکابت میکنند، من خودم با PS3 Slim این مشکل رو نداشتم. یا یکی PS4 رو نقد کرده بود میگفت که دسته تا 4 متر میتونه متصل باشه. من یه سری کار داشتم، دسته ام هم تو دستم بود، رفتم تو اتاق خودم، دیدم دسته هنوز کار میکنه :-o
حالا این مشکل حادی نیست ولی صدای فن خیلی رو اعصابه
اگه کسی میتونه یه ویدئو از صدای فن بازی، ترجیحا در بازی I: SS بگیره و آپلود کنه تا ببینم صداش چقدر بلنده. من از صدای بلند خوشم نمیاد، تو بازی ها هم به غیر از اون هایی که موزیک خفن دارن، با صدای معمولی بازی میکنم
یه سوال دیگه هم دارم: تلویزیونی که باهاش بازی میکنم تا رزولوشن 1080i رو پشتیبانی میکنه. تو بازیهای 1080p کیفیت بازی خیلی میاد پایین یا تفاوت زیادی نداره؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم![]()