هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یکی جواب مارو نمیده؟
خب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه باهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!

من خودم 2048 پارس انلاین دارم، ماهی 80 هزارتومن دارم هزینه میکنم ولی بازم اون بازدهی ای که انتظارش رو دارم بهم نمیده! دیگه وای به حال 512 های دروغین یه سری شرکت ها و خیلی چیزای دیگه. و اینم بدون که ملاک اصلی واسه انلاین بازی کردن، پینگ هست. شما میتونی با سرعت 128 هم انلاین بازی کنی به شرطی که پینگت زیر 20 باشه که خب چنین چیزی توو ایران غیر ممکنه!

یکی جواب مارو نمیده؟
اگر پستهای همین صفحه و پیش رو میخوندید جوابتون رو گرفته بودید.
باید پینگتون رو امتحان کنید با سرورهای لندن
بله سالیانه 50 دلار برای 1 سال عضویت هست
3 ماه و 1 ماه هم داره.

سلام.لطفا یک نفر آموزش کامل گرفتن فیلم و عکس با دکمه Share رو بده
اموزشه خاصی نداره
1 بار میشه فیلم به مدت 15 دقیقه
2 بار کلیک میشه عکس

share رو نگه داری میره توی منوی share میتونی جای کلیدها رو عوض کنی که 1 بار بشه عکس و دوبار بشه فیلم.

یکی جواب مارو نمیده؟

ببين 1000 بار به پينگ ربط داره داداش من تو 300 mb بر ثانيم كه سرعتت باشه پينگت بالاي 250 باشه نميتوني بازي كني اصلا ربط به سرعت نداره من خودم دارم با 128 بازي ميكنم ولي چون پينگم 130 هيچ مشكلي ندارم
حالا باز هي بگيد سرعت بايد چقد باشه

- - -ویرایش - - -

خب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه باهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!

من خودم 2048 پارس انلاین دارم، ماهی 80 هزارتومن دارم هزینه میکنم ولی بازم اون بازدهی ای که انتظارش رو دارم بهم نمیده! دیگه وای به حال 512 های دروغین یه سری شرکت ها و خیلی چیزای دیگه. و اینم بدون که ملاک اصلی واسه انلاین بازی کردن، پینگ هست. شما میتونی با سرعت 128 هم انلاین بازی کنی به شرطی که پینگت زیر 20 باشه که خب چنین چیزی توو ایران غیر ممکنه!

من الان 128 پارس آنلاين دارم با پينگ 130 راحت آنلاين ميزنم هيچ مشكليم نداره

خب بستگی داره که شما از کجا سرویس میگیری دوست عزیز. یه جا میبینی 512 واقعی بهت میده که خب، به راحتی میشه حاباهاش انلاین بازی کرد! ولی برعکس ممکنه از یه جا سرویس بگیری که سرویس شما رو بین 4 نفر شر کنه و در اصل سرعت 512 در قالب 128 به شما فروخته بشه! کلا توو ایرن انلاین بازی کردن دردسرهای زیادی داره. جدیدا هم که این پورت های UPD مشکل پیدا کردن و همه ی بچه های سایت موقع انلاین بازی کردن به مشکل میخورن!

اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنید
پینگ چیه ی نفر تو صفحه های قبل توضیح داد ولی من نفهمیدم و اگه سوال های من ابتداییه ببخشید من همه ی صفحه ها رو خوندم ولی هنوز چن تا سوال دارم

سلام
برا بازی آنلاین سرعت اینترنت چقد باشه کافیه؟ چقد ترافیک میره؟؟/:)

سرعت مهم نيس بايد پينگت پايين باشه من خودم با128 بازي ميكنم هيچ مشكليم نداره با pc. تو استارت تايپ كن cmd بعد بازش كن تايپ كن ping 8.8.8.8 -t يه تايم بهت ميده ببين چنده
اگه بالاي 250 بود افتضاح اگه بين 180 250 بود ميشه بازي كرد اگه از. 180 كمتر بود خوبه

- - -ویرایش - - -

اینترنتم ماله داتک هس ی چیزی میپرسم مسخرم نکنید
پینگ چیه ی نفر تو صفحه های قبل توضیح داد ولی من نفهمیدم و اگه سوال های من ابتداییه ببخشید من همه ی صفحه ها رو خوندم ولی هنوز چن تا سوال دارم

پينگ يه چيزي مربرط به اينترنت كه بيشتر كاراييش براي گيم هستش و خلاف سرعت اينترنت يعني شما اگر پينگ بالايي داشته باشي نميتوني آنلاين بازي كني

سرعت مهم نيس بايد پينگت پايين باشه من خودم با128 بازي ميكنم هيچ مشكليم نداره با pc. تو استارت تايپ كن cmd بعد بازش كن تايپ كن ping 8.8.8.8 -t يه تايم بهت ميده ببين چنده
اگه بالاي 250 بود افتضاح اگه بين 180 250 بود ميشه بازي كرد اگه از. 180 كمتر بود خوبه

- - -ویرایش - - -

پينگ يه چيزي مربرط به اينترنت كه بيشتر كاراييش براي گيم هستش و خلاف سرعت اينترنت يعني شما اگر پينگ بالايي داشته باشي نميتوني آنلاين بازي كني

از کجا بفهمم پینگ اینترنت ام چنده

دوستان من می‌خوام از همین سایت بازیسنتر یا سایت های دیگه اگه بازیسنتر تاخیر زیادی داشته باشه، یه PS4 احتمالا رجیون 2 اروپا بخرم چون رجیون 1 حتی اگه اصلا هم خراب نشه، بخاطر یک سری از کامنت ها ترجیح می‌دم هزینه‌ی بیشتری کنم اما خیالم راحت باشه. بعضی از کامنت ها رو که می‌خونم پشیمون میشم. مثلا بعضی ها از صدای بالای فن شکابت می‌کنند، من خودم با PS3 Slim این مشکل رو نداشتم. یا یکی PS4 رو نقد کرده بود میگفت که دسته تا 4 متر می‌تونه متصل باشه. من یه سری کار داشتم، دسته ام هم تو دستم بود، رفتم تو اتاق خودم، دیدم دسته هنوز کار می‌کنه :-o
حالا این مشکل حادی نیست ولی صدای فن خیلی رو اعصابه :((
اگه کسی می‌تونه یه ویدئو از صدای فن بازی، ترجیحا در بازی I: SS بگیره و آپلود کنه تا ببینم صداش چقدر بلنده. من از صدای بلند خوشم نمیاد، تو بازی ها هم به غیر از اون هایی که موزیک خفن دارن، با صدای معمولی بازی می‌کنم :>
یه سوال دیگه هم دارم: تلویزیونی که باهاش بازی می‌کنم تا رزولوشن 1080i رو پشتیبانی می‌کنه. تو بازیهای 1080p کیفیت بازی خیلی میاد پایین یا تفاوت زیادی نداره؟

پیشاپیش از شما تشکر می‌کنم :x

من اکانتم ریجن 1 امریکاس و 20 دلار شارژش کردم.حالا مثلا یه بازی بگیرم که ریجنش 2 هست:
1-چون بازی ریجنش دو هست و بخوام براش DLC بگیرم میتونم اکانت ریجن 2 بسازم تا بتونم با اون برای بازیی دانلود کنم؟
2-رو اکانت اصلیم 20 دلار موجود هست میتونم از اون برای اکانت دومم استفاده کنم؟

من اکانتم ریجن 1 امریکاس و 20 دلار شارژش کردم.حالا مثلا یه بازی بگیرم که ریجنش 2 هست:
1-چون بازی ریجنش دو هست و بخوام براش DLC بگیرم میتونم اکانت ریجن 2 بسازم تا بتونم با اون برای بازیی دانلود کنم؟
2-رو اکانت اصلیم 20 دلار موجود هست میتونم از اون برای اکانت دومم استفاده کنم؟
1. ریجن بازی باید با ریجن اکانت یکی باشه تا بشه dlc رو نصب کرد. بله میتونی اکانت هم ریجن بسازی و dlc رو بخری اما توجه داشته باشه که الان ریجن 1 برای شما 20 دلار شارج شده و در صورتی که بخوای اکانت ریجن بخری باید جدا دوباره کارت بخری و شارج کنی
راه دوم این هست که اکانتی که dlc داره رو primary کنی که بین بقیه اکانتها به اشتراک بزاره.
2. خیر نمیشه.

دوستان من می‌خوام از همین سایت بازیسنتر یا سایت های دیگه اگه بازیسنتر تاخیر زیادی داشته باشه، یه PS4 احتمالا رجیون 2 اروپا بخرم چون رجیون 1 حتی اگه اصلا هم خراب نشه، بخاطر یک سری از کامنت ها ترجیح می‌دم هزینه‌ی بیشتری کنم اما خیالم راحت باشه. بعضی از کامنت ها رو که می‌خونم پشیمون میشم. مثلا بعضی ها از صدای بالای فن شکابت می‌کنند، من خودم با PS3 Slim این مشکل رو نداشتم. یا یکی PS4 رو نقد کرده بود میگفت که دسته تا 4 متر می‌تونه متصل باشه. من یه سری کار داشتم، دسته ام هم تو دستم بود، رفتم تو اتاق خودم، دیدم دسته هنوز کار می‌کنه :-o
اگه کسی می‌تونه یه ویدئو از صدای فن بازی، ترجیحا در بازی I: SS بگیره و آپلود کنه تا ببینم صداش چقدر بلنده. من از صدای بلند خوشم نمیاد، تو بازی ها هم به غیر از اون هایی که موزیک خفن دارن، با صدای معمولی بازی می‌کنم :>
یه سوال دیگه هم دارم: تلویزیونی که باهاش بازی می‌کنم تا رزولوشن 1080i رو پشتیبانی می‌کنه. تو بازیهای 1080p کیفیت بازی خیلی میاد پایین یا تفاوت زیادی نداره؟

نگران چیزی نباشه .
صدای بالای فن و این طور مساعل مشابه بیشتر حاصل حساسیتهایی هست که بیش از حد هست. مگرنه خیلی از ما و دوستان دستگاه رو داریم به راحتی استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتیم تا امروز.
صدای فن هم بستگی به میزان زمان بازی و دمای محیط داره اما اصلا چیزی نیست که اذیت کنه .

صدای فن فقط و فقط به دمای اتاق شما بستگی داره. اگر اتاق خنک باشه دمای فن کنسول همون لحظه که نمیره بالا. حداقل باید 3 ساعت بازی کنی تا دمای کنسول یکم بره بالا. در ضمن اگر دیدی صدای فن اذیتت میکنه، صدای تی وی رو یکم ببر بالاتر تا از صدای بازی لذت ببری و صدای فن هم روو مخت نباشه. اگرچه صدای فن فقط 20 دقیقه میاد و تقریبا بعد از 20 دقیقه باز میاد پایین و کنسول خنک میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or