هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا یک سوال می پرسم نخندید
من تا ps3/4 نداشتم و 4 رو می خام ب زودی بخرم

ایا مثل 360 با نگه داشتن دکمه xbx (ps) میشه کنسول رو روشن کرد یا باید جتما دکمه on کنسول رو زد؟

با هر دو گزینه میشه کنسول رو روشن کرد عین ـه PS3 سابق . . . .

فقط عین لباسشویی 360 نیست که اون دکمه سیاه رو کنسول و دسته رو همزمان بگیری تا دسته رو بشناسه:دی

آقا یه سوال این نسخه سفید رنگ ps4 کی عرضه میشه؟ تو بازار دبی هم شیپ میشه؟( که بیات ایران:|)
شما تا دی صبر کنی فکر کنم تو کل بازار ایران باشه...البته گفتن سپتامبر اگه اشتباه نکنم...شما برا ساله دیگه پولتو نگه دار با توجه به قیمت های فضایی دوستان....(دلال های گرامی)

شما تا دی صبر کنی فکر کنم تو کل بازار ایران باشه...البته گفتن سپتامبر اگه اشتباه نکنم...شما برا ساله دیگه پولتو نگه دار با توجه به قیمت های فضایی دوستان....(دلال های گرامی)

اره خدایی بهونه میوفته دستشون میگن سفید 3 ملیون :D

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

اکانت EA چیه اکانت اورجین باید بسازی که اونم اگر از قبل داری وارد کن اگر نداری موقع ورود به بازی خودش میاره که بسازی

خب نمیاره برادر من.از قبلم اکانتی ندارم!
الان نمیتونم انلاین بزنم همش میگه باید اکانت EA داشته باشی!!!

خب نمیاره برادر من.از قبلم اکانتی ندارم!
الان نمیتونم انلاین بزنم همش میگه باید اکانت EA داشته باشی!!!

عزيز من شما با pc يه اكانت ارجين بساز بعد وارد شدني اونو بزنمطمئني كه وصلي به نت؟
كاري نداره كه خدارو شكر دكمه شير داره دستكاه يه عكس بكير بزار تا ببينيم جه خبره

عزيز من شما با pc يه اكانت ارجين بساز بعد وارد شدني اونو بزنمطمئني كه وصلي به نت؟
كاري نداره كه خدارو شكر دكمه شير داره دستكاه يه عكس بكير بزار تا ببينيم جه خبره

خب من کجا باید این اکانتو وارد کنم؟
فقط میگه R3 بزن تا log in شه!

الان من خیالم راحت ؟ اخه وقتی داشتم vent هارو تمیز میکردم یکم خیس بود . دیسک بازی هم وقتی از کنسول در اوردم یه چند تا لک مثل خط روش افتاده بود با دستمال پاک کردم راحت اما گفتم شاید اب رسیده به اونجاها :دی
یعنی خداییش خبری نیست ؟ حله ؟ میترسم بعدا مشکل بهم بزنه نوسانی چیزی کنه ؟
بعد اگه قطره ابی توش مونده باشه خودش چقدر طول میکشه بخار شه و از بین بره ؟

( هاا نشستم 2 ساعت اینفیموس زدم خدارو شکر مثل همیشه طبیعی بود . چه صدا چه فن چه بازی و چه همه چی :دی دکمه های فیزیکی و همچنین اتصال به وایرلس هم چک کردم . پس خدا رو شکر حله دیگ ؟ )

راستی یه سوال دیگ . این کنسول رو هر چقدر برداری جا به جا کنی یا سر و ته کنی یا .... مشکلی نیست ؟ چون من زیاد جا به جاش میکنم و اینا :دی
مایعات وقتی خشک بشه دیگه اسب نمیرسونه مگر اینکه اساسی وارد کنسول شده باشه ×_× مثلا لیوان روش خالی شده باشه . البته همش خب بستگی داره چقدر داخل بره . اما کلا باید 24 ساعت میزاشتی کاملا خشک بشه برای اطمینان اما ظاهرا مشکلی نبوده ...
سعی کن در حالت خاموش جابجا کنی نه در حالت standby مگرنه مشکلی نیست ! موفق باشی ×_×

عاقا تو این BF4 دورــه فَن یهو میره بالا و تو مخی میشه(حتی از PS3 فَت هم بیشتر ) طبیعی ــه؟

البته بعدا خودش خفه میشه:دی

- - -ویرایش - - -

عاقا تو این BF4 دورــه فَن یهو میره بالا و تو مخی میشه(حتی از PS3 فَت هم بیشتر ) طبیعی ــه؟

البته بعدا خودش خفه میشه:دی
طبیعیه D:
Battlefield 4 دیگه
از پشته کنسول هم اتش زبانه کشید بیرون بدون که طبیعیه !_@

یه سوال داشتم این ریجن ژاپن میتونیم راحت مثل آمریکا یا اروپا آنلاین بازی کنیم با آدرس های فیک؟ میشه راحت dlc دانلود کرد براش ؟
پلاس چی ربطی به ریجن داره اصلا ؟

یه سوال داشتم این ریجن ژاپن میتونیم راحت مثل آمریکا یا اروپا آنلاین بازی کنیم با آدرس های فیک؟ میشه راحت dlc دانلود کرد براش ؟
پلاس چی ربطی به ریجن داره اصلا ؟
آدرس در واقع هیچ ربطی به انلاین نداره . انلاین بازی کردن مربوط به ریجن کنسول نمیشه .
بله dlc رو میشه دانلود . ادرسها مهم نیست در این محدوده چون دوستان از psn card استفاده میکنن نه paypal و master card اینا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or