هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یکم در مورد auto aim توضیح می دید؟چه جوری عمل می کنه؟
مثلا وقتی یه نفر می یاد جلوت قفل می کنه روش یا چه جوریه؟
کلن یه توضیحی بدید ممنون می شم

دوستان یکم در مورد auto aim توضیح می دید؟چه جوری عمل می کنه؟
مثلا وقتی یه نفر می یاد جلوت قفل می کنه روش یا چه جوریه؟
کلن یه توضیحی بدید ممنون می شم
~_~
این بستگی به بازی داره . توی تاپیکه مربوط به بازی بپرس
از من میشونی هرچی اینا و aim assist هست کلا خاموش کنی بهتره .
توی بازیهای fps میزارن معمولا و یه سری هم Third Person ها . نه قفل نمیکنه فقط نشون یه ردی رو دنباله object یا شخصی که روش داری نشونه میگیری تا یه radius خاصی دنبال میکنه که کمک کنه به نشونه گیری بهتر چون انالوگ flexibility مثل mouse نداره... توی single player خوبه اما توی online مخصوصا توی محیطهای شلوغ و فاصله های نزدیک درده سر سازه اساسی میشه .

هر اکانت save هاش برای همون اکانت هست .
وقتی شما با اکانت B میری و infamous بازی میکنی نمیشه دفعه بعد با اکانت A از جایی که ول کردی ادامه بدی. باید با اکانت B ادامه بدی .
اکانت برای نصب بازی و ذخیره و استفاده از امکانات psn روی دستگاه لازم هست. به غیر از این وارد شدن با Guest Log in باعث از بین رفته data پس از خاموش شدن دستگاه میشه .
save ها هم قابله transfer نیستن.
ممنون داداش
مشكل اينه كه مثلا بازى x رو با اكانت y رفتن و سيو كردن حالا كه دوباره مى خوان بازى x رو برن هم بايد اكانت y رو log in كنن و هم B رو تا سيو ها بياد
guest log in هم نشدن

ممنون داداش
مشكل اينه كه مثلا بازى x رو با اكانت y رفتن و سيو كردن حالا كه دوباره مى خوان بازى x رو برن هم بايد اكانت y رو log in كنن و هم B رو تا سيو ها بياد
guest log in هم نشدن
×_×
نمیدونم . چنین چیزی نمیشه که مثلا دوتا اکانت رو log in کنی در یک زمان که save ها Load بشه. دوتا log in کردن در یک زمان یعنی با دو تا دسته در یک زمان log in بشی که خب این معنی نداره که ربطی به save داشته باشه ×_×
یعنی اینکه یک دسته به عنوانه user به یک اکانت Log in میشه که مثلا همون y که خودت گفتی و save های بازی x که توی y هم هست همونجا خواهد بود برای همیشه. اما این به اکانت b ربطی نداره
تا حالا همچین مشکلی نداشتیم بین دوستان .

اگر احیانا احساس میکنید bug ی چیزی هست. دستگاه رو روی safe mode ببرید و rebuild database انجام بدید ×_× شاید ok شد .
یا مثلا شما برید داخله اکانته y و اونحا قسمت setting بخشه save management از save های بازی y روی flash یک backup بگیرید. در صورت امکان اکانت b رو پاک کنید ( اگر save توش هست که backup بگیرید) باید با همین اکانت Y امتحان کنید تکی ببینید ok میشه یا نه ×_×

اگر کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داشت راهنمایی کنه
ممنون.

عزیزان یه سوال من ریجن 2 ژاپن دارم واسه وصل کردن به برق لازمه تبدیل یا اداپتور خاصی بگیرم یا مشکل خاصی پیش نمیاد همینطوری بزنم به برق ؟

هیچی نمیخواد بزن به برق فقط باید یدونه از این تبدیل ها هست دو تا شاخه داره از اونا بخری اگرم که پریزای برقتون از این جدیداست بکن تو :-D ;-)

دوستان سلام.من تقریبا همه ی نظرات رو خوندم ولی هنوز با کلی تحقیق به جواب سوالم نرسیدم با این که دوستان کلی زحمت کشیدن وتوضیح دادن
من قصد د دارم تا ی هفته دیگه 4 بخرم ریجن ها از نظر بلوری و خرابی و سخت افزار فرقی ندارن؟و اگه هک شه همه ی ریجن هاش هک میشه؟=))با تشکر

دوستان سلام.من تقریبا همه ی نظرات رو خوندم ولی هنوز با کلی تحقیق به جواب سوالم نرسیدم با این که دوستان کلی زحمت کشیدن وتوضیح دادن
من قصد د دارم تا ی هفته دیگه 4 بخرم ریجن ها از نظر بلوری و خرابی و سخت افزار فرقی ندارن؟و اگه هک شه همه ی ریجن هاش هک میشه؟=))با تشکر
شما الان برو هر ريجني خواستي بخر خرابي نيست ديگه
اره همه ريجن ها هك ميشه

سلام میشه تننظیملت اینترنت تو ps4 رو بگین هر کاری میکنم وصل نمیشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

فقط بزارش روی ستاپ ایزی تمومه دیگه:دی
خودمم از ستاپ ایزی استفاده میکنم خوبه ولی واسه پینگ بیشتر باید خودتی دستی بزاری

سلام حجم بازی fifa 14 برای دانلود در پک ژاپن چنده و کسی میدونه این باندل با کمرا را کجا میفروشند
ps4-playstation-4-x-fifa-14-2014-fifa-world-cup-brazil-limited-pack-with-playstation-camera.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or