هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان یه سوال دارم قضیه چیه دوتا جعبه مختلف برای دوربین یا دسته اومده که بعضی ها میگن یکیش فیکه؟ مگه هنوز جنس فیک اومده برای ps4?
نه عزیز جان بعضی پک ها ریجن 2 مخصوص ژاپن پک دوربین داره که فروشنده اون دوربین بر میداره و داخل یه کارتن از پیش ساخته شده از روی جعبه اصلی کارتن هست میزاره و میفروشه و قیمت پایین تری هم داره جنس اصلی هست فقط کارتن دوربین فیک هست که اون هم اهمیتی نداره

خب ! بالاخره کنسول PS4 در تاریخ 7 تیر 93 ( 28 ژون 2014 ) قسمت ما شد:)
خدارو شکر هیچ مشکلی نداره و مثه ساعت کار میکنه بزنم به تخته نه صدایی نه هنگی ، هیچی !
فقط نمیدونم چرا توی PSN وقتی میخوام لاگین کنم رو Please Wait فریز میشه :(

بچه ها راهنمایی کنین این هدفون چطوره بگیرمش چیز خوبیه ؟
Amazon.com: Sennheiser RS 140 Wireless HiFi Headphone with Dynamic Compression System (Discontinued by Manufacturer): Electronics

برای کنسول ها میخوام فقط

خب ! بالاخره کنسول PS4 در تاریخ 7 تیر 93 ( 28 ژون 2014 ) قسمت ما شد
yahoo_1.gif

خدارو شکر هیچ مشکلی نداره و مثه ساعت کار میکنه بزنم به تخته نه صدایی نه هنگی ، هیچی !
فقط نمیدونم چرا توی PSN وقتی میخوام لاگین کنم رو Please Wait فریز میشه
yahoo_2.gif

دو سه بار لاگین کن درست میشه اگه نشد شبش یا یه روز بعد
اولش گیر داره بعدا راحت ساین میشه

خب ! بالاخره کنسول PS4 در تاریخ 7 تیر 93 ( 28 ژون 2014 ) قسمت ما شد:)
فقط نمیدونم چرا توی PSN وقتی میخوام لاگین کنم رو Please Wait فریز میشه :(
متاسفانه مشکل گیر کردن توی Please Wait مشکلی هست که برای دوستان ( تعدادی ) پیش اومده و راه حل دقیقی نداره. خیلی از دوستان مشکلشون حل شد یا چند ساعت گزاشتن موند حل شد یا مثلا توی ساعت مختلف روز امتحان کردن و ... و ... اکثرا گفتن که از یه نته دیگه استفاده کنید. همون دفعه اول رو رد بشه دیگه مشکل نخواهد داشت .

آقا الان PS4 مدلی داره که خرابی نداشته باشه؟
لوازم الکترونیکی که PerFection نمیشه اما نگرانش نباش D: بخر لذت ببر D:

عزیزان یه سوال من ریجن 2 ژاپن دارم واسه وصل کردن به برق لازمه تبدیل یا اداپتور خاصی بگیرم یا مشکل خاصی پیش نمیاد همینطوری بزنم به برق ؟

مرد مومن مگه داخل کارتن اداپتور بود که میخوای با اداپتور بزنی
نترس این مایکروسافت نیست با همون کابل برق خودش بزن به برق البته دوشاخش تبدیل میخواد یا اگه دوشاخه های خونتون مدل جدیده اینجوریه که هیچی راحت باش

برادرا اینو بگیرم یا نه
Amazon.com: Sennheiser RS 140 Wireless HiFi Headphone with Dynamic Compression System (Discontinued by Manufacturer): Electronics

برای کنسول ها میخوام فقط

این مدل نوش 445 دلاره در ضمن تولید هم نمیشه . ×_× این طور هدستها برای بازی به درد نمیخورن.
Sennheiser مدلهای 500-600 دلاریش یا حوالی این قیمت به درده کسایی میخوره که کارهای موسقی انجام میدن. از این هدفونها توی بازی کاره خاصی نمیتونی بکشی .
مدلهای دیگش رو ببین ..
یه سری مدل برای game هم داره که فکر کنم از 150 تا الا 300 دلار هستن .
hd 598 نهایتا توصیه میشه فکر کنم 300 دلار باشه .

نهایتا Beats STudio هم 300 دلاری هست فکر کنم که بیشتر برای موسقی هست تا بازی .

دیگه بیشتر از 300-350 هدفونها خاصی هستن که به درده بازی اصلا نمیخورن...

برای بازی بیشتر همون Razer توصیه میشه که کیفیتاشون هم عالی هست.

مرد مومن مگه داخل کارتن اداپتور بود که میخوای با اداپتور بزنی
نترس این مایکروسافت نیست با همون کابل برق خودش بزن به برق البته دوشاخش تبدیل میخواد یا اگه دوشاخه های خونتون مدل جدیده اینجوریه که هیچی راحت باش

والا دروغ چرا چشمم ترسیده چون یه قرون 2 زار هم نیس که اینجور دستگاها :)))) گفتم اول یه سوال بکنم که مطمئن بشم
دم شما گرم واسه راهنمایی لطف کردی ;)

این مدل نوش 445 دلاره در ضمن تولید هم نمیشه . ×_× این طور هدستها برای بازی به درد نمیخورن.
Sennheiser مدلهای 500-600 دلاریش یا حوالی این قیمت به درده کسایی میخوره که کارهای موسقی انجام میدن. از این هدفونها توی بازی کاره خاصی نمیتونی بکشی .
مدلهای دیگش رو ببین ..
یه سری مدل برای game هم داره که فکر کنم از 150 تا الا 300 دلار هستن .
hd 598 نهایتا توصیه میشه فکر کنم 300 دلار باشه .

نهایتا Beats STudio هم 300 دلاری هست فکر کنم که بیشتر برای موسقی هست تا بازی .

دیگه بیشتر از 300-350 هدفونها خاصی هستن که به درده بازی اصلا نمیخورن...

برای بازی بیشتر همون Razer توصیه میشه که کیفیتاشون هم عالی هست.

یکی از دوستان داشت قیمت خوب میداد کمتر از قیمت دلاریش 350 تومن
گفتم بپرسم ببینم اگر جواب بده بگیرمش قیمت مناسب بود

یکی از دوستان داشت قیمت خوب میداد کمتر از قیمت دلاریش 350 تومن
گفتم بپرسم ببینم اگر جواب بده بگیرمش قیمت مناسب بود

سانهایزر مدل های فیک زیاد داره، مگر ممکنه کسی جنس اصلی رو کمتر از قیمت واقعیش داشته باشه ؟ :دی
اگر برای کنسول می خوای همون Wireless GOLD خود سونی خیلی خوبه نسبت به قیمتش

دوستان يك نفر روى دستگاهش دو تا اكانت ساخته بود بعد مى گفت هر وقت مى خوام بازى كنم بايد توى هر دو اكانت log in بشم تا سيو بازى هارو بياره . به نظرتون مشكل از كجاست ؟
ممنون

دوستان يك نفر روى دستگاهش دو تا اكانت ساخته بود بعد مى گفت هر وقت مى خوام بازى كنم بايد توى هر دو اكانت log in بشم تا سيو بازى هارو بياره . به نظرتون مشكل از كجاست ؟
ممنون
هر اکانت save هاش برای همون اکانت هست .
وقتی شما با اکانت B میری و infamous بازی میکنی نمیشه دفعه بعد با اکانت A از جایی که ول کردی ادامه بدی. باید با اکانت B ادامه بدی .
اکانت برای نصب بازی و ذخیره و استفاده از امکانات psn روی دستگاه لازم هست. به غیر از این وارد شدن با Guest Log in باعث از بین رفته data پس از خاموش شدن دستگاه میشه .
save ها هم قابله transfer نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or