هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما نیاز نیس که هر روز آپدی کنی حجم آپدیت هم کمه نهایت 200 مگابایت
حجمی هم که برای بازی استفاده میشه مثلا یه دست فیفا بزنی 7 مگ استفاده میشه حجم زیادی مصرف نمیشه
چرا نامحدود نمیگیری؟

- - -ویرایش - - -

اره منم شنیدم ژاپن بهتره ولی قیمتی که داری زیاده عزیز
اینو یه چک بکن من از همینجا خریدم مطمئن باش که مشکلی پیش نمیاد

PS4 First Limited Pack - Region 2

یه آپدیت فریمویر کنسول داره که میدونم
منظورم آپدیت بازیه
بازی خودش واسه آنلاین بازی کردن آپدیت میخواد؟
این جا Adsl ندارم من ، وایمکس ایرانسل داشتم 2 مگ سرعتش از 20 بیشتر نمیشد پینگش هم که رو 400 با بالا بود
رفتم وایرلس گرفتم سرعت و کیفیت خیلی خوبه ولی گرونه نامحدود این سرعت هم که سر به فلک میکشه!

یه آپدیت فریمویر کنسول داره که میدونم
منظورم آپدیت بازیه
بازی خودش واسه آنلاین بازی کردن آپدیت میخواد؟
این جا Adsl ندارم من ، وایمکس ایرانسل داشتم 2 مگ سرعتش از 20 بیشتر نمیشد پینگش هم که رو 400 با بالا بود
رفتم وایرلس گرفتم سرعت و کیفیت خیلی خوبه ولی گرونه نامحدود این سرعت هم که سر به فلک میکشه!

اره يه آبديت كه خود دستكاه داره يه آبديت هم بازي داره كه حتما بايد جفتشون به آخرين نسخه آبديت باشن

- - -ویرایش - - -

gutuhynu.jpg

دوستان پایه که خریدم اینجوری خوبه استفاده کنم

فك نكنم اينجوري باشه بالاش 2 تا خار بايد داشته باشه كه بره تو كنسول البته مطمئن نيستم ولي فك كنم اينجوريه اين فك كنم خوب نتونه كنسولو نكه داره

بع عنوان مثال من یه اکانت انگلیس دارم که پلاس هم هست و اکانت اصلی دستگاه هم هست حالا من میتونم با اکانت آمریکام که پلاس نیست آنلاین بازی کنم ؟

در مورد استور چطور? میتونم بازی های فری اکانت امریکام رو بگیرم ؟

آخرین ویرایش:
اصلا همچین چیزی نیست هر شهر کد پستال مخصوص خودشو داره نمیتونی چرت و پرت بزنی مگه الکیه

- - -ویرایش - - -

آدرس خونه میخوای چیکار این کد واسه شهراس نه آدرس خونه مگه مشکلت حل نشد؟

چرا در مورد چیزی که اطلاع نداری کل میکنی برادر من ؟؟ مجبوری وقتی نمیدونی اطلاعات غلط بدی بره دنبال زیپ کد و فلان من ساختم که میگم

proof:
How to create a Japanese PSN account - YouTube

سلام کسی میدونه کد بازی knack در باندل ژاپن هست چقدر حجم داره تا دانلود کنیم
یدونه 4 گیگ دانلود میکنی میره داخل بازی میتونی بازی کنی
بقیشو خودش نم نم دانلود میکنه حدود 35 گیگ که گفتن فقط تو اکانت ژاپنی قابل بازیه من با اکانت امریکا خواستم بازی کنم ارور داد

بع عنوان مثال من یه اکانت انگلیس دارم که پلاس هم هست و اکانت اصلی دستگاه هم هست حالا من میتونم با اکانت آمریکام که پلاس نیست آنلاین بازی کنم ؟

در مورد استور چطور میتونم بازی های فری اکانت امریکام رو بگیرم ؟

فك كنم بشه ولي بايد يه sub اكانت درست كني و تو قسمت master اكانت اون اكانتت كه plus هست رو وارد كني
براي ساخت sub اكانت هم بايد تو قسمت ساخت اكانت سن رو كمتر از 17 بزني ولي مطمئن نيستم دوستان اكر اشتباه ميكنم لطفا راهنمايي كنيد

اره يه آبديت كه خود دستكاه داره يه آبديت هم بازي داره كه حتما بايد جفتشون به آخرين نسخه آبديت باشن

- - -ویرایش - - -

فك نكنم اينجوري باشه بالاش 2 تا خار بايد داشته باشه كه بره تو كنسول البته مطمئن نيستم ولي فك كنم اينجوريه اين فك كنم خوب نتونه كنسولو نكه داره

منظورم اینه که حجم آپدیت بازی ها برای آنلاین چقدره؟ 1 گیگ 2 گیگ خیلی گیگ!
BF4 برای آنلاین چقدر آپدیت خود بازی حجم میبره

آخرین ویرایش:
bf4 فکر کنم 1.8 گیگ پچ داره .

دوستان به نظرنون اپدیتی نمیاد که مثلps3یشه دسته های دیگه رو وصل کرد؟
وقتی بخواد بیاد سونی خودش اعلام میکنه. احتمالا دسته های third party که عرضه بشه فریمور رو پچ میکنه.

bf4 فکر کنم 1.8 گیگ پچ داره .

وقتی بخواد بیاد سونی خودش اعلام میکنه. احتمالا دسته های third party که عرضه بشه فریمور رو پچ میکنه.

ژاپن رو پریمری کردم با اکانت امریکا هم تونستم بازی کنم ناک رو
پس اینجوری شد هر کدوم رو خواستیم از امکاناتش استفاده کنیم باید پریمری کنیم
مثلا من الان بخوام نک رو با یوزر اصلیم بازی کنم و تروفی هاشو با یوزر اصلیم بگیرم اونو پریمری میکنم بعدا حالا تو اکانت انگلیس چیزی بود خواستم مشترک بشه اونو پریمری میکنم کلا جالبه من فکر میکردم محدودیت داره ولی اینجوری میبینم نه هر وقتی بخوای میتونی تغییرش بدی

نه باو حجم بتل فک کنم 160 مگ بود برا واچ داگز هم 98 مگ فک کنم حجم آپدیتا کمن

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان یه سوال داشتم
برا استفاده از قسمت multiplayer ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه؟

مرسی

نه ولی برای دانلود dlc ها باید یکی باشه

نه باو حجم بتل فک کنم 160 مگ بود برا واچ داگز هم 98 مگ فک کنم حجم آپدیتا کمن

- - -ویرایش - - -

نه ولی برای دانلود dlc ها باید یکی باشه
کجا کمن
BF4 حجمه اپدیتش 1800 مگ هست . برای cod که فکر کنم 2 گیگی بود .... بعضیا مثل Wolfen هم 5 گیگی اپدیت داشتن !!!!!_!!!!! ac هم یادمه 2 گیگ داشت .
D:
160 مگ کجا بود ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or