هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اصلا براردا منو شرمده کردن به همه سوالا جواب میدن
ببینم این ریجن 2اروپا خوبه یا ریجن 2ژاپن یا ریجن 1امریکا(مرگ بر امریکا :D)
ممنون بازم
فعلا دو خوبه حالا ژاپن یا اروپا مشکلی گزارش نشده ازش

کسی نبود؟
راستی چفد دسته راحت با PC هماهنگه !!

1. اره میاره
2. نصب میشه رجین کنسول نقشی نداره اصلا تو این نسل تا الان فعلا رجین بازی و اکانت اونم برا دی ال سی و انلاین مهم هست
3. دسته رو تو پی سی تست نکردم ولی میگن فوق العادست

دوستان این کد ناک رو دانلود میکنم اولش میزنه 35 گیگ بعد 50 مگش که دانلود شد (قسمت دوم که کل سایز فایل رومینویسه میشه 4 گیگ) جریان چیه

دوستان این کد ناک رو دانلود میکنم اولش میزنه 35 گیگ بعد 50 مگش که دانلود شد (قسمت دوم که کل سایز فایل رومینویسه میشه 4 گیگ) جریان چیه

4گیگ دانلود میکنه بعد این حجم از تو خود بازی آپدیت میشه...مثلا فیفا14 3 گیگ بود که شامل آفلاین بود و6 گیگ دانلود بعدی بقیه چیزاش مثل بخش آنلاین باز میکرد و دانلود میکنه...از روی منوی بازی optionsبزن بعد inforemationمیزنه چند درصدش داره دانلود میشه از خود بازی.

اصلا براردا منو شرمده کردن به همه سوالا جواب میدن
ببینم این ریجن 2اروپا خوبه یا ریجن 2ژاپن یا ریجن 1امریکا(مرگ بر امریکا :D)
ممنون بازم
کلا خودت رو زیاد درگیر این مسعله ریجنها نکن . میتونم بگم فرقی بین ریجنها نیست و دستگاهای جدید همه کیفیت خوبی دارن. فقط یک تعداد زمان لانچ ریجن 1 مشکل داشتن که بهتره اصلا اگر هنوزم موجود هست اونا رو نخری
سعی کن مهلت تست هم بگیری .
موفق باشی .

دلیله اینکه من خودم ریجن 2 توصیه کردم اینکه یه مقدار حساسیت روی ریجن 1 ایجاد شده !!! همینطوری سطح استرس بیاریم پایین D: لول .

عزیز من فن هیچ کدوم نیستم
اولا X1 با حذف کینکت هم قیمت PS 4 شده
دوما قدرتش اره رو کاغذ فرق می کنه ولی در عمل باید دید
در مورد سوم هم درست می فرمایید

من خودم موندم کدومو انتخاب کنم:dواسه همین می گم فعلا فن هیچ کدوم نیستم;)
PS4 چون سخت افزارش به pc نزدیکتره تا امروز بازیسازها تونستن روش بهتر کار کنن و به نظر هم میرسه GPU دستگاه تا حدی قدرتش بیشتر باشه .... البته باز در اینده بهتر معلوم میشه اما تا اینجا کار پس از 7-8 ماه 4 بهتر عمل کرده
حالا بستگی داره این مورد برات اهمیت داشته باشه یا نه. برای من داره چون من Pc gamer ... همیشه بهترین کیفیت رو میخواستم اما این قضیه الویتت نباید باشه

الویت باید بیشتر بازیهای انحصاری باشه . ببین مجموعه بازیهای انحصاری کدوم کنسول رو دوست داری طرفه همون کنسول برو

چون ممکنه مثلا از os کنسول One بیشتر خوشت بیاد و یا بالعکس اما این قضایا همون هفته اوله استفاده جذابیت داره و بعد برات عادی میشه. چیزی که همیشه مهم میمونه همین بازیا هست. جفت دو کنسول هم الان از نظر قابلیت اراعه کیفیت خوب در بازیهای انلاین و سرویس انلاین خیلی خیلی خوب هستن.

یکی از دلایله دیگه که مثلا خودم میرم طرفه 4 این هست که هم ویتا دارم ( میشه از قابلیتهای remote و cross buy استفاده کرد ) هم اینکه عاشقه عناوین JRPG جاپنی هستم D:
کلا اینکه به نظره من الویتت رو بازی بزار و بعد اقدام کن.

این ارور مربوط به چی میشه ؟؟ وسط آنلاین زدن هی میاد
temporary connections prblems detected
اگر اروره CE-32937-4 میتونه از خوده sony باشه . بزار بعدا امتحان کن
اگر هنگام بازی یا .... پیش میاد مودمت رو ریست کن دوباره امتحان کن

دوستان 2 تا سوال
اول اين كه من دستگاه رو به صورت افقي گذاشتم روي يه سطح صاف. ولي وقتي سمتي چپ دستگاه رو فشار ميدم لق ميزنه. طبيعيه؟
سوال دوم اينكه موقع گذاشتن و در آوردن ديسك دستگاه يه صدايي تو مايه هاي صداي تريلي ميده. اينم طبيعيه؟
ريجن2 ژاپن
دستگاه رو بدونه پایه نباید اصلا روی سطحه صاف قرار بدید. اول اینکه فن دستگاه رو پوشش میده و باعث تولید گرمای اضافه داخل دستگاه میشه . در دراز مدت میتونه صدمه های زیادی به دستگاه وارد کنه.
مشکلی نداره drive دستگاه .
ok هست.

دوستان آیا کنسول ریجن 2 ، نسخه ژاپن ، بازیای ریجین های دیگه مثل 1 رو میاره؟ که قطعا باید همینطور باشه
و سوال دیگه اینکه الان کنسول من ریجن 2 ژاپن هست ، وقتی یه بازیه ریجن 1 که آپدیت مثلا 1.7 رو هم داره رو بندازم تو کنسول ، آیا کنسول آپدیت میشه؟ چونکه ریجن کنسول و بازی فرق داره و احتمالا ریجن آپدیتی که توی دیسک هم هستش باید ریجن 1 باشه دیگه نه؟!!
بله مشکلی توی اجرای بازیهای نیست. همونطوری که پیشتر گفتیم ریجن دستگاه محدودیتی در اجرای بازی ایجاد نمیکنه .
بازیا شامل اپدیت نمیشن .

1- 2 نوع کابل تست کردم. یکی مال خودش و یکی دیگه.
2- تلویزیون قابلیت آپدیت نداره متاسفانه.

جالب اینکه روی یه تلویزیون 26 اینچ سامسونگ فول اچ دی بدون مشکل نشون میده :|
این TV که باهاش مشکل داره Full HD هست ؟ این عوامل میتونه به خاطره ناهم خونی وضوح تصویر پیش بیاد .
از داخل بخشه setting بخشه تصویر سعی کنید وضوع تصویر رو روی 720 و یا 480 بزارید ببینید درست میشه یا نه .
همچنین Setting مربوطه هم انجام بدید.

من الان سه تا یوزر ساختم تو کنسول
ژاپن برای ناک
آمریکا برای پلاس
انگلیس هم چون اکثر بازیها رجین دو هست دی ال سی براشون اومد بگیرم

اکانت آمریکا رو پریمری کردم
حالا
مثلا دی ال سی رو با رجین انگلیس بگیرم با آمریکا میشه استفاده کرد؟
ناک رو با ژاپن بگیرم میشه با انگلیس و آمریکا هم وارد شدم بازیش کنم؟
پلاس رو با آمریکا گرفتم میتونم با اکانت انگلیس هم آنلاین بازی کنم؟

اینه مساله ی اصلی من
ببخش سرتم درد میارم برام مهمه چون میخوام پلاس و پی اس ان کارت بگیرم
ممنون

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
شما اکانتی که primary میکنی رو براش plus بگیری بین بقیه اکانتها هم به اشتراک گذاشته میشه. ( اونطوری که دوستان قبلا امتحان کردن ظاهرا مهم نیست اکانتها هم ریجن باشن ) .
دوم اینکه dlc ها با اکانت primary خریداری بشه بین بقیه هم به اشتراک گذاشته میشه به علاوه بازیهای خریداری شده با این اکانت .
فقط اکانت primary مختویاتش رو بین بقیه به اشتراک میزاره ( که پیشتر سونی گفته بود ) نه بقیه اکانتها.

- - -ویرایش - - -

سوال اخر و رفتن برای خرید کنسول :d
اقا این پلی4 هم وقتی میخوای انلاین بزنی چندین گیگ اپدیت داره؟والا اونوقت که ....................من پارس :| :d:|
اول اینکه فریمور اولیه رو باید دانلود کنی که جای نگرانی نداره چون فریمورها همیشه زیره 350 مگ هستن.
بازی که میخری باید update بشه که خب بستگی داره . مثلا BF4 فکر کنم 1.8 گیگ پچ داره یا COD فکر کنم 2 گیگ و ....

کسی نبود؟
راستی چفد دسته راحت با PC هماهنگه !!
دسته راحت وصل میشه .
با همه بازیا ممکنه کار نکنه

4گیگ دانلود میکنه بعد این حجم از تو خود بازی آپدیت میشه...مثلا فیفا14 3 گیگ بود که شامل آفلاین بود و6 گیگ دانلود بعدی بقیه چیزاش مثل بخش آنلاین باز میکرد و دانلود میکنه...از روی منوی بازی optionsبزن بعد inforemationمیزنه چند درصدش داره دانلود میشه از خود بازی.

من دو سه بار کنسلش کردم فکر میکردم دمو هست و اصلی نیست :D
الان مجدد گزاشتم یه اپدیت 129 مگی دان میکنه یدونه هم 4199 ولی تو اپشن فقط دلیت هست اینفورمیشن نداره !!

ویرایش :
شما اکانتی که primary میکنی رو براش plus بگیری بین بقیه اکانتها هم به اشتراک گذاشته میشه. ( اونطوری که دوستان قبلا امتحان کردن ظاهرا مهم نیست اکانتها هم ریجن باشن ) .
دوم اینکه dlc ها با اکانت primary خریداری بشه بین بقیه هم به اشتراک گذاشته میشه به علاوه بازیهای خریداری شده با این اکانت .
فقط اکانت primary مختویاتش رو بین بقیه به اشتراک میزاره ( که پیشتر سونی گفته بود ) نه بقیه اکانتها

......
داداش دستت درد نکنه پس فک کنم بازیا رو رجین یک بگیرم چون امریکا رو یوزر اصلی گذاشتم
انگلیس رو برا این ساختم که بیشتر بازیا داخل ایران رجین دو میاد گفتم دی ال سی ها رو با اون میگیرم که نشد
کلا این جریان برام جا افتاد دستت درد نکنه

دوستان این ps4 های تولید جدید ( یکی دو ماه گذشته ) صدای فنشون نسبت به قدیمی ها کمتر نشده ؟

من با صدای بلند فن نمی تونم کنار بیام .
کنسولهای توی تولید و کیفیت فرقی ندارن .
حساسیت اضافه به خرج ندید
کنسول در هر صورت باید خودش رو نگه داره

میزارن سرعت فن بستگی به زمان بازی و دمای محیط داره و در صورت نیاز دستگاه مجبور هست دوره فن رو بالا ببره تا از صدمات جلوگیری کنه.

پس به جای حساسیتهای الکی این موارد رو بر خسب معیارهای این چنینی بزارید.

کنسولهای توی تولید و کیفیت فرقی ندارن .
حساسیت اضافه به خرج ندید
کنسول در هر صورت باید خودش رو نگه داره

میزارن سرعت فن بستگی به زمان بازی و دمای محیط داره و در صورت نیاز دستگاه مجبور هست دوره فن رو بالا ببره تا از صدمات جلوگیری کنه.

پس به جای حساسیتهای الکی این موارد رو بر خسب معیارهای این چنینی بزارید.

منم سوالم به همین overheating برمی گرده . خواستم بدونم این مشکل رو تو تولیدات جدید برطرف کردن یا نه ؟

منم سوالم به همین overheating برمی گرده . خواستم بدونم این مشکل رو تو تولیدات جدید برطرف کردن یا نه ؟
121fs725372.gif

نگران OverHeating نباش.
از اولش هم 4 مشکلی توی این زمینه نداشته .
سیستم تهویه خیلی خوب هست.

سلام دوستان.لطفا یک نفر لینک دانلود آپدیت 1.71 رو قرار بده میگن 1.72 مشکل ایجاد میکنه
مهم : کنسول را به نسخه 1.72 اپدیت نکنید !! | فروشگاه پلی استیشن 4
خبری مبنا بر ایجاد مشکلات گزارش نشده بود ... تو نت هم خوندم خبری نبود. مشکلی نداره 1.72.

دوستان میشه مطمئن بود که ریجن 2 ژاپن که الان تو بازار ریخته ، همه تولید 2014 هستن یا نه؟
از اونجایی که کنسول به صورت رسمی در جاپن در ساله 2014عرضه شد . :\ باید همه 2014 باشن . زیاد نگرانش نباش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or