هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
عمر باتری دسته ps4 چقدره
ایا خراب میشه خراب بشه چیکار باید کرد
چند ساعت میشه ازش استفاده کرد
دسته ی PS4 اگه زمین نخوره یا اینکه اصطلاحا بد رفتاری باش نشه، مشکلی پیدا نمیکنه. اگه شما دسته رو پرت نکنی، از جایی نیفته، ظرف ِ آبگوشت برنگرده روش، نگیریش زیره آب و از این کارا معمولا مشکلی پیدا نمیکنه. فقط انالوگ هاش یکم حساسه و زود خراب میشه که این یکی از نقص های دسته هست اما اونم اگر با ناخن روش نکشی و خیلی بهش فشار نیاری مشکلی پیدا نمیکنه.

دسته ی PS4 اگه زمین نخوره یا اینکه اصطلاحا بد رفتاری باش نشه، مشکلی پیدا نمیکنه. اگه شما دسته رو پرت نکنی، از جایی نیفته، ظرف ِ آبگوشت برنگرده روش، نگیریش زیره آب و از این کارا معمولا مشکلی پیدا نمیکنه. فقط انالوگ هاش یکم حساسه و زود خراب میشه که این یکی از نقص های دسته هست اما اونم اگر با ناخن روش نکشی و خیلی بهش فشار نیاری مشکلی پیدا نمیکنه.
منظورم باتری دسته بود:)

من حدس میزنم hdmi مشکل داره یا کابل یا پورت تلویزیونه

شاید تلوزیونش را باید آپدیت کنه
1- 2 نوع کابل تست کردم. یکی مال خودش و یکی دیگه.
2- تلویزیون قابلیت آپدیت نداره متاسفانه.

جالب اینکه روی یه تلویزیون 26 اینچ سامسونگ فول اچ دی بدون مشکل نشون میده :|

دوستان آیا کنسول ریجن 2 ، نسخه ژاپن ، بازیای ریجین های دیگه مثل 1 رو میاره؟ که قطعا باید همینطور باشه
و سوال دیگه اینکه الان کنسول من ریجن 2 ژاپن هست ، وقتی یه بازیه ریجن 1 که آپدیت مثلا 1.7 رو هم داره رو بندازم تو کنسول ، آیا کنسول آپدیت میشه؟ چونکه ریجن کنسول و بازی فرق داره و احتمالا ریجن آپدیتی که توی دیسک هم هستش باید ریجن 1 باشه دیگه نه؟!!

1- 2 نوع کابل تست کردم. یکی مال خودش و یکی دیگه.
2- تلویزیون قابلیت آپدیت نداره متاسفانه.

جالب اینکه روی یه تلویزیون 26 اینچ سامسونگ فول اچ دی بدون مشکل نشون میده :|
چند تا پورت HDMI داره تلویزیونش؟ شاید مشکل از پورتش باشه، دستگاه دیگه ای ندارید رو تلویزیون تستش کنید؟ مثلا یه PS4 دیگه.

دوستان 2 تا سوال
اول اين كه من دستگاه رو به صورت افقي گذاشتم روي يه سطح صاف. ولي وقتي سمتي چپ دستگاه رو فشار ميدم لق ميزنه. طبيعيه؟
سوال دوم اينكه موقع گذاشتن و در آوردن ديسك دستگاه يه صدايي تو مايه هاي صداي تريلي ميده. اينم طبيعيه؟
ريجن2 ژاپن

ps4 این 3 امتیاز عمده رو داره در هر صورت میخوای فن باشی یا نه
100دلار ارزون تره
قدرت سخت افزاریش 30 الی 50% بیشترع
و مهمتره همه تو ایران خیلی جا افتاده تره مشتریش بیشتره اینجوری بازی ها و دست دوم کلن راحت گیرت میاد
عزیز من فن هیچ کدوم نیستم
اولا X1 با حذف کینکت هم قیمت PS 4 شده
دوما قدرتش اره رو کاغذ فرق می کنه ولی در عمل باید دید
در مورد سوم هم درست می فرمایید

من خودم موندم کدومو انتخاب کنم:dواسه همین می گم فعلا فن هیچ کدوم نیستم;)

سلام
بنده میخوام انلاین بزنم برا اولین بار
چه کار باید انجام بدم؟
کاملا اماتور هستم قدم به قدم راهنمایی فرمایید
Sent from my Nokia Lumia 620
اول باید PSN بسازید بعد باید شارژش کنید و پلاس براش بخرید 1 ، 3 ، 12 ماه پلاس داره که میتونید براش تهیه کنید

بعد با یه نتی که پینگ اوتش زیر 250 باشه میتونید انلاین بازی کنید

- - -ویرایش - - -

سلام میشه ایمیل اکانتمو عوض کنم ؟ :-s چچوری ؟

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/home/games

اول برو اینجا بعد ساین شو و برو رو اسمت کلیک کن نوشته اکانت سیتینگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or