batman-love
کاربر سایت
نه تو بازار نیست آره واسه بازی های خیلی محبوب و انحصاریالان تو بازار هست؟ اگه آره، چه قیمت؟
سونی این باندل هارو فقط واسه بازیهای انحصاری میزنه؟
سلام دوستان
میشه کشور اکانتی که ساخته شده رو تغییر داد من داشتم می ساختم آدرسم رو فلوریدا دادم هم کد پستی انجا ولی کشورم رو میزنه افغانستان
راه حلی داره آمریکا کنم؟!
برای اکانت اصلی کردن باید بری setting و گزینه active as primary اونجاست . اون اکانت که active میشه اکانت اصلی شناخته میشه و محتویاته خودش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک میزاره.خوب در این حالت چون اکانت اصلی من الان اکانت ژاپنی هست (برا دانلود ناک) رو اکانت امریکا پلاس بخرم نمیتونم استفاده کنم ؟
این اصلی فرعی رو کجا میشه تنظیم کرد که کدومش اصلی باشه ؟ باید برا هر کدوم یه یوزر ساخت یا نیاز نیست داخل یه یوزر میشه چند اکانت رو اد کرد ؟ اگه اره کجا اد میکنن ؟
خدایی یکی که اطلاعات داره کامل بگه یا یه جایی معرفی کنین من بخونم خودمم قاط زدم
(ای امان از ایران که مجبوریم چه کارایی بکنیم )
دوستان سرور بازی آنلاین چه جوریه/ کدوم کشوره؟
من پینگ که میگیریم آی پی امارات میده که پینگش حیلی خوبه
D:\Users\Computer>ping us.playstation.com
Pinging a1843.b.akamai.net [82.178.158.73] with 32 bytes of data:
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=134ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=133ms TTL=51
برای اکانت اصلی کردن باید بری setting و گزینه active as primary اونجاست . اون اکانت که active میشه اکانت اصلی شناخته میشه و محتویاته خودش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک میزاره.
هر اکانت به عنوانه User هم محسوب میشه . یعنی اکانتی که داری شما User اش هم هستی. اکانتها برای سوییچ و یا ساختن باییستی log out کنی و USer new بزنی .
Region 1من اعلان یه بازی واچ داگز گرفتم پشتش زده رجیون ALL و جلو اونجا که رده سنی زده زده M حالا رجیون چنده؟
از اینجا ببین http://forum.bazicenter.com/thread88093/سلام دوستان
می خواستم بپرسم میشه آبدیت بازی های PS4 رو به کسی داد ؟ یا آپدیت رو دانلود کنی بعد نصب کنی ؟
مثل حالتی که در PS3 آپدیت نصب می شه .
و یه سوال دیگه غیر از بلوره میشه با PS4 ویدءو یا موزیک پخش کرد از طریق USB .
ممنون
شما خودت User محسوب میشه. User یعنی کسی که استفاده میکنی . حالا شما میخوای برای خودت 100000 تا اکانت داشته باشن . اما در محیطه PSN هر اکانت به عنوانه user خودش محسوب میشه و اکانتها لینک و ... نمیشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ! یعنی اینکه قضیه User و Account رو در معانیشون قاطی نکن D:پس هر اکانت یه یوزر میشه و نمیشه تو یه یوزر چند تا اکانت اد کرد
من الان یه اکانت دارم که ازش بازی دانلود میکنم (بازی ناک) که میخوام با همه اکانت ها بتونم بازی کنم
و یه اکانت آمریکا که میخوام پلاس باشه و محتویاتش بین اکانتها شیر بشه
حالا سوال
من بعد دانلود بازی اکانت آمریکایی رو اکانت اصلی کنم باز میتونم ناک رو بازی کنم؟
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
سلام میشه لطفا انباکسینگ یک باندل ناک ژاپن رو برای دانلود برام بزارید ضروریه
- - -ویرایش - - -
این خبر راسته یادروغعنوان Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes را میتوان زیر ۵ دقیقه نیز به پایان رساند ! توی سایت میهن گیم نوشته
ممنون ولی میشه یکی بدون تحریم بزاریبفرمایید :
watch?v=hd7WZFILo7A