هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان تو بازار هست؟ اگه آره، چه قیمت؟
سونی این باندل هارو فقط واسه بازیهای انحصاری میزنه؟

agfc9zstp7y71nb8s1mn.jpg

سلام دوستان
میشه کشور اکانتی که ساخته شده رو تغییر داد من داشتم می ساختم آدرسم رو فلوریدا دادم هم کد پستی انجا ولی کشورم رو میزنه افغانستان
راه حلی داره آمریکا کنم؟!

سلام دوستان
میشه کشور اکانتی که ساخته شده رو تغییر داد من داشتم می ساختم آدرسم رو فلوریدا دادم هم کد پستی انجا ولی کشورم رو میزنه افغانستان
راه حلی داره آمریکا کنم؟!

نه راهی نداره کشور رو تغییر بدی چون کشور رجینته
یکی جواب منم بده لطفا خیلی گیر این جریانم

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

خوب در این حالت چون اکانت اصلی من الان اکانت ژاپنی هست (برا دانلود ناک) رو اکانت امریکا پلاس بخرم نمیتونم استفاده کنم ؟
این اصلی فرعی رو کجا میشه تنظیم کرد که کدومش اصلی باشه ؟ باید برا هر کدوم یه یوزر ساخت یا نیاز نیست داخل یه یوزر میشه چند اکانت رو اد کرد ؟ اگه اره کجا اد میکنن ؟
خدایی یکی که اطلاعات داره کامل بگه یا یه جایی معرفی کنین من بخونم خودمم قاط زدم

(ای امان از ایران که مجبوریم چه کارایی بکنیم )
برای اکانت اصلی کردن باید بری setting و گزینه active as primary اونجاست . اون اکانت که active میشه اکانت اصلی شناخته میشه و محتویاته خودش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک میزاره.

هر اکانت به عنوانه User هم محسوب میشه . یعنی اکانتی که داری شما User اش هم هستی. اکانتها برای سوییچ و یا ساختن باییستی log out کنی و USer new بزنی .

دوستان سرور بازی آنلاین چه جوریه/ کدوم کشوره؟
من پینگ که میگیریم آی پی امارات میده که پینگش حیلی خوبه

D:\Users\Computer>ping us.playstation.com

Pinging a1843.b.akamai.net [82.178.158.73] with 32 bytes of data:
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=134ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=133ms TTL=51

بچه ها چه جوریه من پینگ میگیرم آی پی امارات میده
DNS هم اینه که یکی از بچه ها پرسیده بود
208.67.222.222
8.8.8.8
ولی دی ان اس فک نکنم تو مسیر بابی تاثیر بزاره

سلام دوستان
می خواستم بپرسم میشه آبدیت بازی های PS4 رو به کسی داد ؟ یا آپدیت رو دانلود کنی بعد نصب کنی ؟
مثل حالتی که در PS3 آپدیت نصب می شه .
و یه سوال دیگه غیر از بلوره میشه با PS4 ویدءو یا موزیک پخش کرد از طریق USB .
ممنون

برای اکانت اصلی کردن باید بری setting و گزینه active as primary اونجاست . اون اکانت که active میشه اکانت اصلی شناخته میشه و محتویاته خودش رو بین اکانتهای دیگه به اشتراک میزاره.

هر اکانت به عنوانه User هم محسوب میشه . یعنی اکانتی که داری شما User اش هم هستی. اکانتها برای سوییچ و یا ساختن باییستی log out کنی و USer new بزنی .

پس هر اکانت یه یوزر میشه و نمیشه تو یه یوزر چند تا اکانت اد کرد
من الان یه اکانت دارم که ازش بازی دانلود میکنم (بازی ناک) که میخوام با همه اکانت ها بتونم بازی کنم
و یه اکانت آمریکا که میخوام پلاس باشه و محتویاتش بین اکانتها شیر بشه
حالا سوال
من بعد دانلود بازی اکانت آمریکایی رو اکانت اصلی کنم باز میتونم ناک رو بازی کنم؟

من اعلان یه بازی واچ داگز گرفتم پشتش زده رجیون ALL و جلو اونجا که رده سنی زده زده M حالا رجیون چنده؟
Region 1

سلام دوستان
می خواستم بپرسم میشه آبدیت بازی های PS4 رو به کسی داد ؟ یا آپدیت رو دانلود کنی بعد نصب کنی ؟
مثل حالتی که در PS3 آپدیت نصب می شه .
و یه سوال دیگه غیر از بلوره میشه با PS4 ویدءو یا موزیک پخش کرد از طریق USB .
ممنون
از اینجا ببین http://forum.bazicenter.com/thread88093/
از دوستان بپرسی در مورد اون سوال راهنماییت میکنن

خیر متاسفانه امکانش هنوز نیست که بشه از طریقه External USB/HDD به چنین امکاناتی دسترسی داشت.

پس هر اکانت یه یوزر میشه و نمیشه تو یه یوزر چند تا اکانت اد کرد
من الان یه اکانت دارم که ازش بازی دانلود میکنم (بازی ناک) که میخوام با همه اکانت ها بتونم بازی کنم
و یه اکانت آمریکا که میخوام پلاس باشه و محتویاتش بین اکانتها شیر بشه
حالا سوال
من بعد دانلود بازی اکانت آمریکایی رو اکانت اصلی کنم باز میتونم ناک رو بازی کنم؟

شما خودت User محسوب میشه. User یعنی کسی که استفاده میکنی . حالا شما میخوای برای خودت 100000 تا اکانت داشته باشن . اما در محیطه PSN هر اکانت به عنوانه user خودش محسوب میشه و اکانتها لینک و ... نمیشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ! یعنی اینکه قضیه User و Account رو در معانیشون قاطی نکن D:
×_×
knack رو که روی اکانت japan دانلود میکنی . میتونی اونجا بازی کنی. اکانت primary بازیا و dlc ها رو share میکنه .

واسه یکی از بچه ها یه دستگاه گرفتیم امروز. الان زنگ زد بهم که تصویر شکسته شکسته داره نشون میده. اومدم خونشون خودم چک کنم که دیدم راست میگه. اصلا یه مورد عجیبیه که تا حالا ندیدم. دستگاه روی یه TV دیگه درست نشون میده اما رو TV خودش نه. مثل این میمونه که رزولوشن تصویر پایینه در حالی رزولوشن روی 1080p هست. تلویزیونش هم سونی 40 اینچ مدل bx400 هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or