من این استند رو خریدم برا ps4 روی جبعش ننوشته سونی فقط نوشته ورتیکال استند میخواستم بدونم مشکلی نداره ازش استفاده کنم چون سونی نساختش
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
اگه زیرش رو کیپ نکرده مشکلی نداره[/IMG]
من این استند رو خریدم برا ps4 روی جبعش ننوشته سونی فقط نوشته ورتیکال استند میخواستم بدونم مشکلی نداره ازش استفاده کنم چون سونی نساختش
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
نه ایمیل بزنی که از بن در نمیای. فقط میگن دلیلش رو و اینکه چه مدت هست و اینگه ایا همیشگی هست یا نه .من رجین دو هستم حالا چجوری برم بپرسم
یا مثلا ایمیل بزنم از بن در میارن؟
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
اتفاقا خیلی خوب جواب میدن ! من شاید 15 باری رفتم D:برین تو سایت سونی شاید نوشته باشه...
ساپورتشم ماهی 1 بار حال میکنه میاد جواب میده:d
نسبت به مایکروسافت رسما تو این زمینه واقعا داغون
نه ایمیل بزنی که از بن در نمیای. فقط میگن دلیلش رو و اینکه چه مدت هست و اینگه ایا همیشگی هست یا نه .
باید با کشور مربوطه تماس بگیری
Contact Us | Official PlayStation website: Help & Support
از اینجا کشور مربوطه رو پیدا کن ایمیل بزن بنویس اکانتم اینه و بن شدم و چرا
اتفاقا خیلی خوب جواب میدن ! من شاید 15 باری رفتم D:
زیرش جا برا عبور هوا داره اما به زمین چسبیده من پایه رو خریدم 35 اگه خودم با این قیمت میدیدم نمخریدم برام خریدن میترسم چون خیلی ارزوناگه زیرش رو کیپ نکرده مشکلی نداره
اونی که سونی ساخته مکانی برای عبور هوا داره اینم اگه این فضا رو داشته باشه مشکلی نداره
سلام.
آقا یه سوال داشتم.
این که میگن دستگاه کپی خوره یعنی چی؟آیا میشه بازی آن لاین کرد؟آیا ps4 و xbox 1 هم کپی خورن؟
حالا حالا ها نه من میخواست پی اس فور کپی خور بگیرم دیدم حالا حالا خا نمیشه هفته ی دیگه میرم ریجن ۲ بخرمسلام.
آقا یه سوال داشتم.
این که میگن دستگاه کپی خوره یعنی چی؟آیا میشه بازی آن لاین کرد؟آیا ps4 و xbox 1 هم کپی خورن؟
نه داداش بحث کپی خور برای ps3 هست فعلا برای 4 فکر کپی خوری نکن باید بازی ارجینال تهیه کنی
P.S:
قابل توجه اونایی که میگن سونی جواب نمیده
جواب داد نوشته بود آی دی بررسی میشه و در اسرع وقت پاسخ میدن
البته دیشب به یه ادرس دیگه ایمیل زده بودم تا الان خبری نشد چون اکانتم ترکیه بود به پشتیبانی ترکیه ایمیل زدم 10 دقیقه اینا بعد جواب دادن
حالا حالا ها نه من میخواست پی اس فور کپی خور بگیرم دیدم حالا حالا خا نمیشه هفته ی دیگه میرم ریجن ۲ بخرم
Copy یعنی اینکه بازی اصل نخریم D:یعنی xbox کپی خور نمیشه؟بعدشم کپی ور نگفتین یعنی چی؟ریجن 2 دیگه چیه؟؟؟ببخشید خیلی مبتدیم تا حالا فقط pc بازی میکردم
Copy یعنی اینکه بازی اصل نخریم D:
فعلا که خبری از کپی خور شدن کنسولهای نسل جدید نیست.....
ریجن مناطقی هست که کنسول براشون در نظر گرفته شده . چون هر کشوری و منطقه ای قوانین خودش رو داره دستگاها به صورت ریجن بندی شده عرضه میشه تا مطابقت به منطقه داشته باشن از نظر زبان و .... .
ریجن 1 امریکا هست
ریجن 2 اروپا هست
ریجن 3 اسیا هست
ریجن 4 هم استرالیا و نیوزلند.
سلام وقتی شما یه بازی رو دانلود میکنید تو هر ستاش خودبخود share میشهیه سوال تخصصی داشتم
الان من سه تا ای دی درست کردم
یکی رجین دو انگلیس برای خرید psn کارت یکی هم امریکا برای همین منظور حالا هرکدوم گیر بیاد
یدونه هم ژاپن درست کردم دارم ناک رو دانلود میکنم
الان میخوام هم ناک رو کنسول باشه با هر سه تا ای دی بشه بازی کرد
هم اگر کارت پی اس ان گرفتم و چیزی خریدم بازم بین سه تا ای دی مشترک باشه
چه کنم این ای دی ها رو کجا و چجوری وارد کنم؟
کدوم ای دی اصلی باشه ؟؟
لطفا یجوری توضیح بده که قشنگ دوزاریم بیوفته مثلا تو ستینگ یه جایی هست psn اونجا باید بزنم یا جدا جدا برا هر کدوم همون اول یوزر بسازم
سلام وقتی شما یه بازی رو دانلود میکنید تو هر ستاش خودبخود share میشه
یه سوال تخصصی داشتم
الان من سه تا ای دی درست کردم
یکی رجین دو انگلیس برای خرید psn کارت یکی هم امریکا برای همین منظور حالا هرکدوم گیر بیاد
یدونه هم ژاپن درست کردم دارم ناک رو دانلود میکنم
الان میخوام هم ناک رو کنسول باشه با هر سه تا ای دی بشه بازی کرد
هم اگر کارت پی اس ان گرفتم و چیزی خریدم بازم بین سه تا ای دی مشترک باشه
چه کنم این ای دی ها رو کجا و چجوری وارد کنم؟
کدوم ای دی اصلی باشه ؟؟
لطفا یجوری توضیح بده که قشنگ دوزاریم بیوفته مثلا تو ستینگ یه جایی هست psn اونجا باید بزنم یا جدا جدا برا هر کدوم همون اول یوزر بسازم
اون اینکه پیشنهاد می کنم اکانت رجین 1 رو پلاس کنی ( چون دلار ارزون تر از پوند هست) هزینه پلاس و خرید بازی ها و... خیلی کمتر پات در میاد
اکانتی که به عنوان اکانت اصلی مشخص بشه باقی اکانت ها می تونن از محتواش استفاده کنن، برعکس رو مطمطئن نیستم بشه