هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه ها
امكان داره دستگاه ادم نيمسوز بشه.من تو بازي كال اف ديوتي تو بعضي جاها لگ دارم. دستگاهم ريجن ٢ هست ولي تاريخ ساخت 3d هست.ميدونيد اين مشكل از كجاست؟دستگاه هم زياد داغ ميكنه ولي فكر كنم طبيعي باش. لطفا راهنمايي كنيد مرسي

دوستان اگ بازی با دستگا هم ریجن نباشه برا انلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد؟
خیر

سلام بچه ها
امكان داره دستگاه ادم نيمسوز بشه.من تو بازي كال اف ديوتي تو بعضي جاها لگ دارم. دستگاهم ريجن ٢ هست ولي تاريخ ساخت 3d هست.ميدونيد اين مشكل از كجاست؟دستگاه هم زياد داغ ميكنه ولي فكر كنم طبيعي باش. لطفا راهنمايي كنيد مرسي
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیسوز ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
نه همچین امکانی وجود نداره .
بله COD گاهی افته فریم داره . باید بازی رو اپدیت کرده باشین تا از افت فریم تا جایی که میشه جلوگیری کرد.

دوستان اگ بازی با دستگا هم ریجن نباشه برا انلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد؟

خیر ، ریجن دستگاه و بازی هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه فقط اگر بخوای DLC بخری باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه.
در این 865 صفحه 86500 بار دوستان اینو توضیح دادن اگر صفحه های قبل رو نگاه میکردی جوابتو میگرفتی!

رضا جون اگ میشه در رابطه با خرید دی السی برام بیشتر توضیح بدین اگ دستگام ریجن ۲ باش بازیم هم ریجن۱باش واس خرید دی السی باس برم بازی عوض کنم ریجن۲ بگیرم؟

رضا جون اگ میشه در رابطه با خرید دی السی برام بیشتر توضیح بدین اگ دستگام ریجن ۲ باش بازیم هم ریجن۱باش واس خرید دی السی باس برم بازی عوض کنم ریجن۲ بگیرم؟
اگر پسته دوستمون رو درست خونده باشید جواب سوالتون رو گرفتید

ریجن کنسول هیچ گونه محدودیتی در اجرای بازی و نصب DLC ایجاد نمیکنه و ریجن کنسول در واقع در محدوده game و online و dlc هیچ اهمیتی نداره. تنها محدودیتی که ریجن کنسول ایجاد میکنه bluray های اوریج هستند که گاها دارای region lock هستن .

اکانت شما هست که در مورد DLC مهم هست. برای نصب dlc در واقع ریجن بازی خریده شده باید با ریجن اکانت شما برای نصب dlc مطاقبت داشته باشه .

بر فرضه مثال اگر هنگام ساخت اکانت کشور رو اینگلیس انتخاب کرده باشید اکانت شما ریجن 2 محسوب میشه و اگر بازی شما ریجن 1 باشه dlc نصب نخواد شد. مگر اینکه اکانت ریجن 1 بسازید ( بر فرضه کشور امریکا ) و یا بازی رو عوض کرده و ریجن 1 بخرید

موفق باشید.

الان قيمت جهاني PS4 ، ٣٩٩$ و قيمت إمارات ٤٦٩$ هست. اين اختلاف قيمت بخاطر كمتر بودن ارزش دلاره إماراته ؟
قیمت جهانی ps4 نیست 399 دلار . فقط امریکا 399 دلار هست.
استرالیا خودمون 499 دلار هست .
هر کشوری قیمتش بسته به شرایط tax و اقتصادی خودشون هست.

قیمت جهانی ps4 نیست 399 دلار . فقط امریکا 399 دلار هست.
استرالیا خودمون 499 دلار هست .
هر کشوری قیمتش بسته به شرایط tax و اقتصادی خودشون هست.
با اين اختلاف قيمت ها، قيمت تموم شده در تمام كشورا از نظر ارزش، يكيه ؟

من امروز زدم نمیره داخل اکانتم چی شده یعنی ؟
Your account is suspended. If the problem persists, please contact Customer Services.

چه مشکلی پیش اومده برا همه اینجوریه یا فقط برا منه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or