هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فرقی بین این دو ریجن نیست
محدودیت در ساحت اکانت وجود ندار
در واقع ریجن دستگاه هیچ اهمیتی نداره در مسعله بازی و ساخت اکانت و ....

ریجن اکانت هست که مهمه ... نیاز هست ریجن اکانت با ریجن بازی مربوطه یکی باشه تا بازی نصب بشه .

به نظر میرسه باگ هست. میتونی بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی. اگر update نکردی بازی رو حتما اپدیت کن .

اگر صفحه های قبل رو میخوندی جوابت رو میگرفتی
متاسفانه راه حل دقیقی نداره . دوستان راه حلهای مختلف ( از جمله ور کردن توی please wait - تغییر dns - اسفتاده از یک نته دیگه برای sign in دفعه اول - وصل شدن به psn تو ساعات مختلف و ... ) تونستن این مورد رو حل کن .
صفحه های پیشین رو کلا بخون.

ممنون از پاسختون ولی من اتفاقا وقتی بازی رو آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومد
الانم بازی رو دوباره نصب کردم و هنوز آپدیتش نکردم ولی بازم مشکل داره.

دوستان سرور بازی آنلاین چه جوریه/ کدوم کشوره؟
من پینگ که میگیریم آی پی امارات میده که پینگش حیلی خوبه

D:\Users\Computer>ping us.playstation.com

Pinging a1843.b.akamai.net [82.178.158.73] with 32 bytes of data:
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=134ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=133ms TTL=51

دوستان سرور بازی آنلاین چه جوریه/ کدوم کشوره؟
من پینگ که میگیریم آی پی امارات میده که پینگش حیلی خوبه

D:\Users\Computer>ping us.playstation.com

Pinging a1843.b.akamai.net [82.178.158.73] with 32 bytes of data:
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=134ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 82.178.158.73: bytes=32 time=133ms TTL=51

سلام می شه بگید چه dns می زنید ماهم استفاده کنیم

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

اقا میخواستم در رابطه با اونایی که این مشکل وصل نشدن به psn رو داشتن بگم خودم تا همین چند ساعت قبل داشتم و حل شد...
یه اکانت uk ساختم و راحت لوگین شدم و به استور هم دسترسی پیدا کردم و تنها مشکلم اینه که نمیتونم پروفایلم رو ادیت کنم که مشکل بزرگی نیست و همینطور بگم که این مشکل مربوط به isp و dns های سرویستون هستش و با تغییراتی درست میشه!

سلام نه درست شده خود سونی رفته بود under

سلام می شه یه dns خوب برای این که پینگم خوب باشه بگید؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:

1- اشکال نداره دیسک بازی داخل دستگاه باشه و خاموشش کنم؟یا هر دفعه باید دیسک رو در بیارم؟

2- برای خاموش کردن دستگاه رو کدوم حالت خاموش کنم بهتره؟ استندبای یا خاموش کامل؟

مرسی

1- اشکال نداره دیسک بازی داخل دستگاه باشه و خاموشش کنم؟یا هر دفعه باید دیسک رو در بیارم؟

مرسی
اگه میخای دسته رو شارژ کنی چون یه 1 یا 2 ساعت شاید طول بکشه کنسول رو رو حالت استند بای بزار! اما اگر نمیخای از کنسول استفاده کنی خاموش کن!
هیچ اشکالی هم نداره دیسک داخل دستگاه بمونه! مانند ps3 و همه ی کنسول ها

این که میگین تو 24 ساعت اول از دستگاه کار بکشین منظورتون اینه که بازی کنیم یا که اگه دستگاه روشن باشه و دانلود بکنه هم مشکلش رو میشه؟

دوستان من قصد خرید ریجن۲دارم فقط ی سوالی دارم ایک چرا ریجن۲از ۱ارزونتر البت بعضی جاها گرونتر درکل دلیل ارزونی یا گرونی ریجن ۲چی؟کسانی ک ریجن ۲دارن دستگاشون. مشکلی نداره؟

دوستان من قصد خرید ریجن۲دارم فقط ی سوالی دارم، یک چرا ریجن۲از ۱ارزونتر البت بعضی جاها گرونتر درکل دلیل ارزونی یا گرونی ریجن ۲چی؟کسانی ک ریجن ۲دارن دستگاشون. مشکلی نداره؟

سلام،
داداش من ریجن 2 دارم دستگاهم هم هیچ مشکلی نداره...
دلیل گرونی یا ارزونی هم برمیگرده به قیمت خرید و هزینه هایی که براشون موقع وارد کردن افتاده،البته تو بازار ایران همین جوری الکی قیمت ها نوسان داره مثلا بری موقع خرید بهت میگن ریجن 1 بهتره میگی چرا مثلا چه فرقی داره میگه اون سفارش آمریکاست و از این حرفا!!!
ولی در کل اگه منظورت ریجن 2 اروپاست چون خرید ها به یورو هست نسبت به دلار قیمت ها بالاتره...

۱.جا دکمها دسته فرق ندارن با ریجن۱ بعضیا میگن جابجاس؟؟!۲.برا خرید دی السی هم ک ب قندشکن نیاز هست؟۳.بازی ریجن۱رو ریجن۲ اجرا میشه یا ن؟

این که میگین تو 24 ساعت اول از دستگاه کار بکشین منظورتون اینه که بازی کنیم یا که اگه دستگاه روشن باشه و دانلود بکنه هم مشکلش رو میشه؟
بهتره بازی هم بکنید ! یا کلا روشن باشه تا اطمینان داشته باشید کنسول سالم هست :) کنسولهای جدید مشکلی نداشتن. زیاد جای نگرانی نیست
laugh22.gif

مرسی
1. موردی نداره به نظره من . نه لازم نیست. من خودم گاهی disk رو توی دستگاه به مدت 2-3 ماه نگه میدارم مشکلی نیست
3. standby برای زمانی هست که میخوای مثلا توی طوله روز برگردی بازی کنی . اما خاموش کامل برای زمانی هست که دیگه توی چندین ساعت اینده دیگه نمیخوای بهش دست بزنی. در ضمن standby برای دانلود هم لازم هست.

سلام می شه یه dns خوب برای این که پینگم خوب باشه بگید؟

DNS تاثیره بسازی توی پینگ نداره و مسعله دانلود هست
8.8.8.8
8.8.4.4

برای پینگ بیشتر برمیگرده به ISP شما و همچنین NAT TYPE برای پیدا کردن بازی که بهتره UPNP رو تیک بزنید تا 2 بشه !

سلام دوستان

Ps4 ریجن ژاپن ۱.۴۳۰ گیر اوردم .
بگیرم ؟
فرقش چیه ؟
فروشنده میگفت فقط وقتی میخوای enter بزنی تو ریجن ژاپن با مربعه
مربع نیست. به جای X هست O >
920.gif

ممنون از پاسختون ولی من اتفاقا وقتی بازی رو آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومد
الانم بازی رو دوباره نصب کردم و هنوز آپدیتش نکردم ولی بازم مشکل داره.
به نظرم از save هات یه backup بگیر بعدش پاکن کن از روی دستگاه
امتحان کن ببین همین مشکل رو داره یا نه !

- - -ویرایش - - -

۱.جا دکمها دسته فرق ندارن با ریجن۱ بعضیا میگن جابجاس؟؟!۲.برا خرید دی السی هم ک ب قندشکن نیاز هست؟۳.بازی ریجن۱رو ریجن۲ اجرا میشه یا ن؟
توی ریجن 3 و japan هست. دکمه تایید O هست و X نیست .
نه . دوستان به psn وصل میشن میتونن خرید کنن . پیش اومد زمانی که استور هیتلر بشه البته ! اما الان نیست.
3.بله اجرا میشه.

سلام دوست عزیز

من دیروز ریجن 2 ژاپن خریدم 1550 اصفهان...تنها فرقش تو منوی اصلی هست که برای تایید باید O رو زد و برای کنسل X

تو بازی هم مثل ریجن 1 و 2 میشه و جای دکمه ها فرقی نداره با ریجن 1 و 2 اروپا...بازی همه ریجن ها اجرا میشن و واسه آنلاین هم فرقی نداره

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز

من دیروز ریجن 2 ژاپن خریدم 1550 اصفهان...تنها فرقش تو منوی اصلی هست که برای تایید باید O رو زد و برای کنسل X

تو بازی هم مثل ریجن 1 و 2 اروپا میشه و فرقی نداره...بازی همه ریجن ها اجرا میشن و واسه آنلاین هم فرقی نداره

اقا تو منو بازي ها هم مثل منو خود كنسول دكمه ها فرق دارن يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or