هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان عزیز...
در چند روز آینده قصد تهیه PS4 رو دارم. در همین زمینه یسری سوالاتی تو ذهنم هست که ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن...
1) اینو برای اطمینان میپرسم. ریجن کنسول و همینطور ریجن بازیها اهمیتی داره؟؟
2) آپدیتی که همون اوایل برای کنسول منتشر شد نصبش مهمه یا نه؟
و آیا خودم میتونم دانلود و نصبش کنم یا نه؟
3) در کل موقع خرید کنسول اصلا نیازی هست کنسول رو تو مغازه برای نصب چیزی باز کنم یا نه؟ (و یا مثل هزینه نصب اپلیکیشن موبایل همش سرکاریه؟)

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنون...

سلام ببخشید ps4 رو تازه گرفتم میخوام به psn وصل شم اصلا کانکت نمیشه و میگه نمیتونی به سرور ها وصل بشی و وقتی هم میخوام یه اکانت دیگه هم بسازم تو لودینگ please wait گیر میکنه!!!
ممنون میشم راهمایی کنید

سلام ببخشید ps4 رو تازه گرفتم میخوام به psn وصل شم اصلا کانکت نمیشه و میگه نمیتونی به سرور ها وصل بشی و وقتی هم میخوام یه اکانت دیگه هم بسازم تو لودینگ please wait گیر میکنه!!!
ممنون میشم راهمایی کنید

سلام مبارکتون باشه برای ماهم وصل نمی شه خود سونی under می نویسه همچین چیزایی می نویسه موفق باشید

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

سلام به دوستان عزیز...
در چند روز آینده قصد تهیه PS4 رو دارم. در همین زمینه یسری سوالاتی تو ذهنم هست که ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن...
1) اینو برای اطمینان میپرسم. ریجن کنسول و همینطور ریجن بازیها اهمیتی داره؟؟
2) آپدیتی که همون اوایل برای کنسول منتشر شد نصبش مهمه یا نه؟
و آیا خودم میتونم دانلود و نصبش کنم یا نه؟
3) در کل موقع خرید کنسول اصلا نیازی هست کنسول رو تو مغازه برای نصب چیزی باز کنم یا نه؟ (و یا مثل هزینه نصب اپلیکیشن موبایل همش سرکاریه؟)

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنون...

سلام پیشاپیش مبارک
1:ریجن اکانت (نه ریجن کنسول) برای خرید dlc باید با ریجن بازی یکی باشه ولی برای انلاین بازی کردن مهم نیست
2: از اپدیت کنسول برای بازی کردن انلاین مهم هست دانلود نکنید نمی تونید انلاین بازی کنید و خودتون هم می تونید به طور مستقیم دانلود اپدیت کنسول (نه اپدیت بازی ها) از خود کنسول بگیرید یا از اینترنت بگیرید بریزید فلش از فلش وارد کنید که اموزش با خود دانلود ها تو همین انجمن بازیسنتر تو قسمت ps4 و در قسمت اپدیت ها و مشکلات اپدیت هست
3: فقط مهلت تست بگیرید همه این هزینه ی اضافی اپدیت با اپلکیشن اینا یا اگه اپدیت نکنی نمی تونی بازی بکنی کلک هست فقط برای انلاین بازی کردن باید اپدیت کنید که خودتون اپدیت می کنید فقط تو این اپدیت کنسول فکر کنم فقط یه اپدیت بود که اونم 1.61 بود که برای انلاین بازی کردن اجباری نبود در کل ببینید اپدیت نکنید افلاین می تونید بازی کنید ولی انلاین نمی تونید بعد اگه کنسولو بخواید اپدیت کنید خیالتون راحت همه اپدیتارو نمی گیره همون اپدیت اخری رو به صورت خودکار راحت می گیره و دیگه لازم نیست همه اپدیت هارو بگیره موفق باشید

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

دوست یه باندل ارزشی معرفی کنید برای خرید ps4 در اینده ! فک نکنم فعلا باندل درستو حسابی باشه
ریجن 2 اروپا
به نظره من که هیچ کدوم از باندلها به اندازه باندل ps4 سفید به همراه Destiny جالب نیستند ! این باندل 100% ارزشه خرید رو داره ! هم بازیه درست حسابی توش هست هم اینکه Ps4 رنگه سفید هم خیلی خوبه !

به نظره من که هیچ کدوم از باندلها به اندازه باندل ps4 سفید به همراه Destiny جالب نیستند ! این باندل 100% ارزشه خرید رو داره ! هم بازیه درست حسابی توش هست هم اینکه Ps4 رنگه سفید هم خیلی خوبه !
اخه من به Destiny اصلا علاقه ندارم رو پی سی هم میتونم اونو بازی کنم ! ps4 سفید با این که خیلی نازه ولی کثیف میشه از ریخت میافته :(

- - -ویرایش - - -

بچه ها پایه هم همراه کنسول هست ؟!؟
تو بعضی عکسای جعبه ها زیر کنسول هست !؟

- - -ویرایش - - -

275x53x305mm
سایز ps3 اسلیم چه قدره ؟
این به این معناست که میتونم کیف ps3 اسلیمم رو برای ps4 م استفاده کنم ؟؟
یه کیف چرمی عالیه حیفم میاد بفروشمش خیلیم محکمه !!

- - -ویرایش - - -

بچه ها پایه هم همراه کنسول هست ؟!؟
تو بعضی عکسای جعبه ها زیر کنسول هست !؟

- - -ویرایش - - -

سایز ps3 اسلیم چه قدره ؟
این به این معناست که میتونم کیف ps3 اسلیمم رو برای ps4 م استفاده کنم ؟؟
یه کیف چرمی عالیه حیفم میاد بفروشمش خیلیم محکمه !!

خیر پایه همراهش نیست!
اینم اندازه های ps3 : 290x65x290mm

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان. اين كد نك ريجن ژاپن خريدار هم داره به نظرتون؟؟؟ حدود قيمت كسي داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. ببخشید یک سوال خیلی خیلی ابتدایی برام پیش اومده. اقا این چراغ های دسته چه معنی میده ؟ بعد وقتی شارژش فول شد چه رنگی میشه و اینا ؟ واقعا شرمنده سوال خیلی ابتدایی پرسیدم ولی خب با نسل های جدید پی اس اشنایی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or