live is life
کاربر سایت
سلام ببخشید ps4 رو تازه گرفتم میخوام به psn وصل شم اصلا کانکت نمیشه و میگه نمیتونی به سرور ها وصل بشی و وقتی هم میخوام یه اکانت دیگه هم بسازم تو لودینگ please wait گیر میکنه!!!
ممنون میشم راهمایی کنید
سلام به دوستان عزیز...
در چند روز آینده قصد تهیه PS4 رو دارم. در همین زمینه یسری سوالاتی تو ذهنم هست که ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن...
1) اینو برای اطمینان میپرسم. ریجن کنسول و همینطور ریجن بازیها اهمیتی داره؟؟
2) آپدیتی که همون اوایل برای کنسول منتشر شد نصبش مهمه یا نه؟
و آیا خودم میتونم دانلود و نصبش کنم یا نه؟
3) در کل موقع خرید کنسول اصلا نیازی هست کنسول رو تو مغازه برای نصب چیزی باز کنم یا نه؟ (و یا مثل هزینه نصب اپلیکیشن موبایل همش سرکاریه؟)
پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنون...
به نظره من که هیچ کدوم از باندلها به اندازه باندل ps4 سفید به همراه Destiny جالب نیستند ! این باندل 100% ارزشه خرید رو داره ! هم بازیه درست حسابی توش هست هم اینکه Ps4 رنگه سفید هم خیلی خوبه !دوست یه باندل ارزشی معرفی کنید برای خرید ps4 در اینده ! فک نکنم فعلا باندل درستو حسابی باشه
ریجن 2 اروپا
اخه من به Destiny اصلا علاقه ندارم رو پی سی هم میتونم اونو بازی کنم ! ps4 سفید با این که خیلی نازه ولی کثیف میشه از ریخت میافتهبه نظره من که هیچ کدوم از باندلها به اندازه باندل ps4 سفید به همراه Destiny جالب نیستند ! این باندل 100% ارزشه خرید رو داره ! هم بازیه درست حسابی توش هست هم اینکه Ps4 رنگه سفید هم خیلی خوبه !
سایز ps3 اسلیم چه قدره ؟275x53x305mm
نحوه ی تشخیص دسته اصل و غیر اصل لطفا ؟
- - -ویرایش - - -
بچه ها پایه هم همراه کنسول هست ؟!؟
تو بعضی عکسای جعبه ها زیر کنسول هست !؟
- - -ویرایش - - -
سایز ps3 اسلیم چه قدره ؟
این به این معناست که میتونم کیف ps3 اسلیمم رو برای ps4 م استفاده کنم ؟؟
یه کیف چرمی عالیه حیفم میاد بفروشمش خیلیم محکمه !!
دسته غیر اصل هنوز نیومده
پس چرا با قیمت های متفوات و پک ها و بسته بندی متفاوت تو بازار هستش
قضیش چیه