هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

CONGRATULATIONS!

As a thank you for your interest in PlayStation™Now, we would like to invite you into the PlayStation®4 Private Beta! You will have the opportunity to be among the first in the world to experience select PlayStation®3 games on your PS4™!

دوستان این ایمیل برام رسیده یه کد هم داده که بتونم فعالش کنم
کسی از دوستان تست کرده؟ با چه سرعتی میشه راحت استریم کرد؟
دلم هوای journey کرده :دی

سلام من دو تا بازی دارم اساسین و اینفموس اینفموس رو تقریبا یک دوو نیم هفته ای هست خریدم و همه چیزش سالم هست و اساسین رو یک ماه و نیم هست خریدم و این هم سالم تمیز و کد استفاده شده هر کدوم چقد می ارزه اخه فردا می خوام برم بازار با دوتا بازی دسته دوم دیگه عوض کنم بازی های مورد نظرم هم واچ داگز و یکی از بازی های(ولفنشتاین- تامب رایدر -بتلفید)و اسنایپر الیت البته نو رو بتل شک دارم چون زیاد انلاین نمی زنم بعد لطفا قیمت را دست بگید که یک وقت فروشنده دبه درنیاره بعد قیمت دسته دوم هر کدوم ازاین بازی هارو میشه بگیدو این یک سوال رو کسی که بازی دسته دواستفاده کرده جواب بده ایا بازی دسته دو در پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره و یاعمر کنسول رو کاهش نمیده و اخرین سوال توی پی اس 4 من موزیک و ویدئو اولتیمید نداره اون برای تی وی اند ویدئو هم فقط ای جی ان روداره کاری نمی تونم بکونم اینا بیان بعد اکانتمم رجین دو اماراته و دستگاه من خودکار بازی هارو اپدیت نمی کنه یا باید دیک بازی رو بزاری وبعد داخل بازی بری که بخواد اپدیت کنه یا اینکه وقتی دستگاه روشن می شه اینتر نت هم وصل بشه و ایا من بازی های دسته دو ای رو که خریدم یاتعویض کردم می تونم باز تعویضش کنم یا بفروشمش

میشه لطفا بهتر و بیشتر توضیح بدید و منظورم از
پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره ویروسی شدن یا کند شدنشه جواب بدید لطفا

user ها که میتونستی دستی هم delete کنی و نیاز به full یا quick format اصلا نبود .
اون ارور هم ظاهرا برای این هست که اپدیت رو پیدا نمیکنه یا نمیشناستش
اطمینان داشته باش اسمه فولد اولی رو UPDATE و اسمه فایل هم PS4UPDATE.PUP هست .
یا میتونی مستقیم بزاری خوده 4 دانلودش کنه و نصب کنه.

update اجباری هست .
اصلا منتظره هک نباش D: .

اوکی یه ذره خواستیم دلمونو خوش کنیم ها :D
زدم الان کم بود حجمش(190 مگ اینا) زودی تموم شد هزینه بازی کمر شکنه اونم برا من بازی رو میخرم دلم نمیاد بفروشم میخوام ارشیو کنم نمیدونم این چه اخلاق گندیه پیدا کردم اینجوری فک کنم چند برابر کنسول باید بازی بخرم :(

کسی نیست کمک کنه

نیازی نیست آکانت شما ریجن 2 باشه.کلا نیازی نیست ریجن دستگاه با آکانت یکی باشه.هر منطقه ای خواستید انتخاب کنید

با توجه به نوع کشور ریجن آکانت مشخص میشه.

مثلا آمریکا ریجن 1 و کشورهای اروپا ریجن 2 هستند و...

کسی نیست کمک کنه
طریقه ساخته اکانت رو توی نت سرچ کنی هست راحت .
نه ریجن دستگاه اهمیتی نداره
ریجن اکانت بر حسب کشوری که انتخاب میکنید هست ! :)

اوکی یه ذره خواستیم دلمونو خوش کنیم ها :D
زدم الان کم بود حجمش(190 مگ اینا) زودی تموم شد هزینه بازی کمر شکنه اونم برا من بازی رو میخرم دلم نمیاد بفروشم میخوام ارشیو کنم نمیدونم این چه اخلاق گندیه پیدا کردم اینجوری فک کنم چند برابر کنسول باید بازی بخرم :(
D: لول .
یکم که بازی رو بفروشی دیگه دلت میاد ! منم مدتها پیش دلم نمیومد بازی رو بفروشم اما بعد که شروع کردم دیدم اتفاقا خیلی خوبه ! یه سری بازیهای خاص رو نگه میدارم مگرنه کلی بازی داشتم که رد کرد اصلا سالی یه بار هم بهشون دست نمیزدم D: لول.

سلام من دو تا بازی دارم اساسین و اینفموس اینفموس رو تقریبا یک دوو نیم هفته ای هست خریدم و همه چیزش سالم هست و اساسین رو یک ماه و نیم هست خریدم و این هم سالم تمیز و کد استفاده شده هر کدوم چقد می ارزه اخه فردا می خوام برم بازار با دوتا بازی دسته دوم دیگه عوض کنم بازی های مورد نظرم هم واچ داگز و یکی از بازی های(ولفنشتاین- تامب رایدر -بتلفید)و اسنایپر الیت البته نو رو بتل شک دارم چون زیاد انلاین نمی زنم بعد لطفا قیمت را دست بگید که یک وقت فروشنده دبه درنیاره بعد قیمت دسته دوم هر کدوم ازاین بازی هارو میشه بگیدو این یک سوال رو کسی که بازی دسته دواستفاده کرده جواب بده ایا بازی دسته دو در پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره و یاعمر کنسول رو کاهش نمیده و اخرین سوال توی پی اس 4 من موزیک و ویدئو اولتیمید نداره اون برای تی وی اند ویدئو هم فقط ای جی ان روداره کاری نمی تونم بکونم اینا بیان بعد اکانتمم رجین دو اماراته و دستگاه من خودکار بازی هارو اپدیت نمی کنه یا باید دیک بازی رو بزاری وبعد داخل بازی بری که بخواد اپدیت کنه یا اینکه وقتی دستگاه روشن می شه اینتر نت هم وصل بشه و ایا من بازی های دسته دو ای رو که خریدم یاتعویض کردم می تونم باز تعویضش کنم یا بفروشمش

میشه لطفا بهتر و بیشتر توضیح بدید و منظورم از
پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره ویروسی شدن یا کند شدنشه جواب بدید لطفا
دوست عزیز شما جواب سوالت رو صفحه های پیش گرفتید.
توضیح بیشتر وجود نداره .

خوده سونی ایده Share کردن و بازی دسته دوم رو توی 4 قرار داد ... پس هیچ مشکلی نخواهد بود و دلیلی هم وجود نداره که بازی دسته دوم به دستگاه ضربه بزن ... فرق بازی نو و دسته دو فقط در همین حد هست که جعبش باز شدس و یا کداش استفاده شده است !!!! همین. فرقی تو بازی نیست.

app ها بستگی به region داره . تنها region که همه app ها رو داره همون اکانتهای ریجن 1 هستن و بقیه ریجنهای app هایی رو ممکنه نداشته باشن .

قضیه اینکه auto اپدیت نمیکنه .... میتونی یه rebuild database انجام بدی و یا ببینی احیانا تیکه auto update خورده یا نه !

موفق باشی .

دوستان من چون کنسول تازه خریدم هی برام سوال پیش میاد دیگه ببخشید:d بد ذهنمو درگیر کرده! سوال ها اینه که این نور های ال ای دی روی کنسول چی هست؟! یه بار آبی میشه یه بار سفید بعضی وقت ها هم نارنجی ولی مثلا روی دسته رنگ ها بیشترن!؟ من اینو نفهمیدم؟ سوال بعد این که من الان بازی اینفاموس دستمه بعد مثلا میخام پچ های بازی رو بگیرم باید پلاس داشته باشم؟ یا آپدیت های بازی رو میشه رایگان انجام داد!؟ سوال سوم اینه که دستگاه من ریجن 2 ژاپن هست میخام بدونم فرقی نمیکنه فریم ویر رو از کجا گرفت>!؟ از کدوم کشور؟
ممنون

دوستان من چون کنسول تازه خریدم هی برام سوال پیش میاد دیگه ببخشید:d بد ذهنمو درگیر کرده! سوال ها اینه که این نور های ال ای دی روی کنسول چی هست؟! یه بار آبی میشه یه بار سفید بعضی وقت ها هم نارنجی ولی مثلا روی دسته رنگ ها بیشترن!؟ من اینو نفهمیدم؟ سوال بعد این که من الان بازی اینفاموس دستمه بعد مثلا میخام پچ های بازی رو بگیرم باید پلاس داشته باشم؟ یا آپدیت های بازی رو میشه رایگان انجام داد!؟ سوال سوم اینه که دستگاه من ریجن 2 ژاپن هست میخام بدونم فرقی نمیکنه فریم ویر رو از کجا گرفت>!؟ از کدوم کشور؟
ممنون
ابی که boot هست
سفید در حال کار هست
blue pulse نشانه خرابی هست
نارنجی هم standby هست
قرمز هم مشکله overheat و یا خرابی هست .

روی دسته بسته به بازی داره ...

خیر. patch به صورت خودکار دانلود میشه وقتی به psn وصل باشید.

اینطور که معلومه همه با بازی just dance 2014 و ps4 eye مشکل داشتن و میگفتن درست نمیتونه آدمارو track کنه
حقیقت داره؟
بنظرتون بخاطر ps4 eye هست یا خود بازی؟

ابی که boot هست
سفید در حال کار هست
blue pulse نشانه خرابی هست
نارنجی هم standby هست
قرمز هم مشکله overheat و یا خرابی هست .

روی دسته بسته به بازی داره ...

خیر. patch به صورت خودکار دانلود میشه وقتی به psn وصل باشید.
ممنون. من الان یه اکانت آنلاین ps3 از قدیم داشتم و هنوز هم فعاله اینو میشه به ps4 منتقل کرد؟! بعد قزیه ی آپدیت پچ بازی هم درست متوجه نشدم چی گفتی! منظورم اینه برای پچ رفع باگ بازی هم باید پول داد به سونی

ممنون. من الان یه اکانت آنلاین ps3 از قدیم داشتم و هنوز هم فعاله اینو میشه به ps4 منتقل کرد؟! بعد قزیه ی آپدیت پچ بازی هم درست متوجه نشدم چی گفتی! منظورم اینه برای پچ رفع باگ بازی هم باید پول داد به سونی
بله میشه فعال کرد
خیلی راحت user و pass رو وارد میکنی و sign in میشه D:
خیر . پچ ها همه در صورت کانکت بودن به نت یک راست به دستگاه auto دانلود میشن !
اون قضیه پرداخت پول مربوط میشه به انلاین بازی کردن ...

با عرض سلام خدمت شما ... نمی دونستم باید سوالم رو کچا بپرسم. دوستان من یه PS4 ریجن 2 ژاپن خریدم تازگیا، فروشنده یه کارت FIFA 14 از سرور ژاپن به من داد که به من گفت که کد 12 رقمی رو پس از ثبت نام تو پی اس ان ژاپن، وارد می کنی تا بتونی بازی FIFA 14 رو به طور کامل دانلود کنی. مشکل من اینجاست که وقتی من این کد رو وارد می کنم ، اولش حجم بازی در حال دانلود رو مینویسه 7 گیگ و خورده ای و لی یه دفه حجم بازی میشه 2گیگ خورده ای! من با نرم افزار psx downloader که در سایت هم موجود هست دانلود کردم و دوتا PKG فایل یکی 4 گیگ و دومی هم 2.5 گیگ دانلود کردم و لی دستگاه همش فایل 2 گیگ رو دانلود می کنه و آخرشم وقتی بازی رو ران میکنم، انگار نسخه ی دمو هستش!!! 4 تا تیم بیشتر نداره و تمت گزینه های کریر مود ایجا که البته به ژاپنی نوشته شده اند، بسته و هیدن هست. دوستان من نسخه ای رو از psn دانلود می کنم که جلوش زده DL/Disk ! تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه! من یه کد دانلود نک هم دارم .

سلام توی فیفا 14 میگه برای ورود به حساب ea باید R3 رو بزنی ولی من
نمیدونم r3 کدومه لطفا راهنمایی کنید!!!!:-/:d​
استیک ( همون گرد ها که باهاشون جلو عقب و چب راست میری) سمت چپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or