هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز یه چیزی شنیدم شک دارم درست باشه شما قضاوت کنین
میگن just dance رو میشه با ps eye بدون چیز دیگه ای مث کینکت بازی کرد!

اره دیگ با ps eye سازگاره

- - -ویرایش - - -

سلام حضرات.
خبری از پخش فرمت‌های ویدئویی نشده؟ قرار هست در آپدیت‌های بعدی اضافه شه یا نه؟

نه هنوز متاسفانه .

- - -ویرایش - - -

با سلام
امروز خیره سرمون می خواستیم قبل کنکور آنلاین بازی کنم که نمی دونم چرا اصلا wifi مودممو شناسایی نمی کنه واسه دو نفر دیگه به اسم Elnaz و saeede رو شناسایی می کنه :d
حتی از طریق موبایل هم شناسایی میکنه و راحت وصل میشم ولی ps4 ...
قبلن دو سه بار وصل شدم ولی الان نمیشه
کمکم کنید

شما یه بار مودم رو با کابل لن به کنسول متصل کن و تنظیمات رو اتوماتیک برو جلو بعدش کابل لن رو ازش جدا کن هر دو مودم و کنسول رو ریستارت کن دوباره امتحان کن .

- - -ویرایش - - -

دوستان از کجا بقهمیم کنسول اکبند هست؟

والا از نظر من فقط 2 راه داری :
1. انصاف و مورد اعتماد بودن فروشنده
2. روی قسمت براق کنسول هیچ گونه خش و لکی نباشه حتی ریز .

کلا این پلمپ و اک بودن همش چرته . فروشنده زیاده که راحت دسته یا ... رو عوض میکنه حتی کنسول و طوری بسته بندیش میکنه که انگار نه اگار باز شده . بنظرم مطمین ترین راه انصاف فروشندس :)

سلام من میخوام بعد از کلی تحقیق ی ps4 بگیرم میخواستم هک شد بگیرم ولی دیدم حالا حالاها هک نمیشه
فقط میخواستم بگم(میدم به این تاپیک ربط نداره)این اقایmr.ps4اپاراتهمه ی کنسول هارو داره والا منم همسن اونم و اوضاع خونوادم از اونم بهتره ولی که چی همه ی کنسول هارو واره؟؟؟یکی بره جواب اینو بده درست حسابی

بچه ها کسی اپدیت کرد به 1.72
چیز جدیدی داره اپدیت کنیم یا نه
واقعیتش من میگم شاید مثل پی اس سه هک بشه اینم فریموورشو اپدیت نمیخوام بکنم شاید دیدی 1.71 هک شد خدا رو چه دیدی

سلام من دو تا بازی دارم اساسین و اینفموس اینفموس رو تقریبا یک دوو نیم هفته ای هست خریدم و همه چیزش سالم هست و اساسین رو یک ماه و نیم هست خریدم و این هم سالم تمیز و کد استفاده شده هر کدوم چقد می ارزه اخه فردا می خوام برم بازار با دوتا بازی دسته دوم دیگه عوض کنم بازی های مورد نظرم هم واچ داگز و یکی از بازی های(ولفنشتاین- تامب رایدر -بتلفید)و اسنایپر الیت البته نو رو بتل شک دارم چون زیاد انلاین نمی زنم بعد لطفا قیمت را دست بگید که یک وقت فروشنده دبه درنیاره بعد قیمت دسته دوم هر کدوم ازاین بازی هارو میشه بگیدو این یک سوال رو کسی که بازی دسته دواستفاده کرده جواب بده ایا بازی دسته دو در پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره و یاعمر کنسول رو کاهش نمیده و اخرین سوال توی پی اس 4 من موزیک و ویدئو اولتیمید نداره اون برای تی وی اند ویدئو هم فقط ای جی ان روداره کاری نمی تونم بکونم اینا بیان بعد اکانتمم رجین دو اماراته و دستگاه من خودکار بازی هارو اپدیت نمی کنه یا باید دیک بازی رو بزاری وبعد داخل بازی بری که بخواد اپدیت کنه یا اینکه وقتی دستگاه روشن می شه اینتر نت هم وصل بشه و ایا من بازی های دسته دو ای رو که خریدم یاتعویض کردم می تونم باز تعویضش کنم یا بفروشمش

آخرین ویرایش:
سلام من دو تا بازی دارم اساسین و اینفموس اینفموس رو تقریبا یک دوو نیم هفته ای هست خریدم و همه چیزش سالم هست و اساسین رو یک ماه و نیم هست خریدم و این هم سالم تمیز و کد استفاده شده هر کدوم چقد می ارزه اخه فردا می خوام برم بازار با دوتا بازی دسته دوم دیگه عوض کنم بازی های مورد نظرم هم واچ داگز و یکی از بازی های(ولفنشتاین- تامب رایدر -بتلفید) رو بتل شک دارم چون زیاد انلاین نمی زنم بعد لطفا قیمت را دست بگید که یک وقت فروشنده دبه درنیاره بعد قیمت دسته دوم هر کدوم ازاین بازی هارو میشه بگیدو این یک سوال رو کسی که بازی دسته دواستفاده کرده جواب بده ایا بازی دسته دو در پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره و یاعمر کنسول رو کاهش نمیده و اخرین سوال توی پی اس 4 من موزیک و ویدئو اولتیمید نداره اون برای تی وی اند ویدئو هم فقط ای جی ان روداره کاری نمی تونم بکونم اینا بیان بعد اکانتمم رجین دو اماراته و دستگاه من خودکار بازی هارو اپدیت نمی کنه یا باید دیک بازی رو بزاری وبعد داخل بازی بری که بخواد اپدیت کنه یا اینکه وقتی دستگاه روشن می شه اینتر نت هم وصل بشه و ایا من بازی های دسته دو ای رو که خریدم یاتعویض کردم می تونم باز تعویضش کنم یا بفروشمش

قیمتش زیاد دقیق دستم نیست

منتهی بازی دست دو هیچ فرقی با نو نمی کنه که بخواد تاثیری رو عمر دستگاهتون داشته باشه هر چند بار هم که بخواید میتونید تعویض کنید
yahoo_3.gif

واقعیتش من میگم شاید مثل پی اس سه هک بشه اینم فریموورشو اپدیت نمیخوام بکنم شاید دیدی 1.71 هک شد خدا رو چه دیدی

اقا اگه هك شدني باشه، حتما يه راهي واسه دانگريد يا هك ورژناي بالاش هم پيدا ميشه چون خيلي معماري سيستم شبيه pc شده. من ديشب اپديت كردم اما بعدش دستگاهو خاموش كردم خوابيدم:دي. براي چيزاي جديد چك نكردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

نوشته دیگی کارایی بعضی برنامه ها بهتر شده

هیچ چیزی جدیدی توش نداره...فقط بهبود نرم افزاری...

سلام من دو تا بازی دارم اساسین و اینفموس اینفموس رو تقریبا یک دوو نیم هفته ای هست خریدم و همه چیزش سالم هست و اساسین رو یک ماه و نیم هست خریدم و این هم سالم تمیز و کد استفاده شده هر کدوم چقد می ارزه اخه فردا می خوام برم بازار با دوتا بازی دسته دوم دیگه عوض کنم بازی های مورد نظرم هم واچ داگز و یکی از بازی های(ولفنشتاین- تامب رایدر -بتلفید)و اسنایپر الیت البته نو رو بتل شک دارم چون زیاد انلاین نمی زنم بعد لطفا قیمت را دست بگید که یک وقت فروشنده دبه درنیاره بعد قیمت دسته دوم هر کدوم ازاین بازی هارو میشه بگیدو این یک سوال رو کسی که بازی دسته دواستفاده کرده جواب بده ایا بازی دسته دو در پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره و یاعمر کنسول رو کاهش نمیده و اخرین سوال توی پی اس 4 من موزیک و ویدئو اولتیمید نداره اون برای تی وی اند ویدئو هم فقط ای جی ان روداره کاری نمی تونم بکونم اینا بیان بعد اکانتمم رجین دو اماراته و دستگاه من خودکار بازی هارو اپدیت نمی کنه یا باید دیک بازی رو بزاری وبعد داخل بازی بری که بخواد اپدیت کنه یا اینکه وقتی دستگاه روشن می شه اینتر نت هم وصل بشه و ایا من بازی های دسته دو ای رو که خریدم یاتعویض کردم می تونم باز تعویضش کنم یا بفروشمش
میشه لطفا بهتر و بیشتر توضیح بدید و منظورم از
پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره ویروسی شدن یا کند شدنشه

میشه لطفا بهتر و بیشتر توضیح بدید و منظورم از
پی اس4 مشکلی به وجود نمیاره ویروسی شدن یا کند شدنشه

سی دی اورجینال PS4 که ویروس نمیگیره :| اینم از اون حرف ها بود ها :|

سی دی اگه سالم باشه دسته دومش هیچ فرقی با نوش نمیکنه

آقا من همین امروزپی اس 4 دستم رسید وقتی روشنش کردم سه تایوزربراش درست کرده بودن! که من همشون رو پاک کردم با این تصورکه فقط یوزرها پاک شده که گفت فول یا کوییک پاک کنم که من فول رو زدم بعد دستگاه ریست کرد ور فت تو حالت safe mode والا نمیدونستم فریمورم اینجوری پاک میشه آخه تو پی اس3 اینجوری نبود خب حالا بهم میگه 1.71 یا بالاتر نصب کنم راستی تا یادمم نرفته بگم که کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش ممنون خواهشن کمک کنید چون الان رفتم 1.72 رو طبق آموزش گرفتم ولی وقتی میزنم توش ارور ce-34788-0 ldni
:(

آقا من همین امروزپی اس 4 دستم رسید وقتی روشنش کردم سه تایوزربراش درست کرده بودن! که من همشون رو پاک کردم با این تصورکه فقط یوزرها پاک شده که گفت فول یا کوییک پاک کنم که من فول رو زدم بعد دستگاه ریست کرد ور فت تو حالت safe mode والا نمیدونستم فریمورم اینجوری پاک میشه آخه تو پی اس3 اینجوری نبود خب حالا بهم میگه 1.71 یا بالاتر نصب کنم راستی تا یادمم نرفته بگم که کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش ممنون خواهشن کمک کنید چون الان رفتم 1.72 رو طبق آموزش گرفتم ولی وقتی میزنم توش ارور ce-34788-0 ldni
:(
user ها که میتونستی دستی هم delete کنی و نیاز به full یا quick format اصلا نبود .
اون ارور هم ظاهرا برای این هست که اپدیت رو پیدا نمیکنه یا نمیشناستش
اطمینان داشته باش اسمه فولد اولی رو UPDATE و اسمه فایل هم PS4UPDATE.PUP هست .
یا میتونی مستقیم بزاری خوده 4 دانلودش کنه و نصب کنه.

update اجباری هست .
اصلا منتظره هک نباش D: .

شارژ دسته چه جوری معلوم میشه ؟
هرچقدر که ps Button رو میزنم نمیاره !!!
شما باید چند لحظه دکمه ps Button نگاه دارید بعد صفحه ای که میشه کنسول خاموش کرد یا یوزر عوض کرد میاد گوشه سمت چپ پایین عکس شارژ دسته میاد که معلوم میشه چقدر شارژ داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or