هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.اگه وقتی داری با دستگاه کار میکنی بزنی تو شارژ معلوم نیست ، ولی اگه وقتی در حالت stand by بزنی تو شارژ ، هنگام شارژ چراغ دسته به رنگ زرد مایل به نارنجی در میاد و به آرامی چشمک میزنه و وقتی هم شارژش تموم شد چراغش خاموش میشه و چشمک نمیزنه . به همین راحتی:d

سلام.اگه وقتی داری با دستگاه کار میکنی بزنی تو شارژ معلوم نیست ، ولی اگه وقتی در حالت stand by بزنی تو شارژ ، هنگام شارژ چراغ دسته به رنگ زرد مایل به نارنجی در میاد و به آرامی چشمک میزنه و وقتی هم شارژش تموم شد چراغش خاموش میشه و چشمک نمیزنه . به همین راحتی:d
مرسي
ميشه بگيد نصب بازي هم چه طوريه ؟:d

سلام دوباره
من تو فیفا وقتی میخوام برم تو قسمت skill یا همون تمرینش هی این ارورو میده
و از بازی میاد بیرون : CE-34878-0
میشه بگید باید چیکارش کنم؟؟؟

دوستان یکی اگ میشه فرق دقیق ریجن1با2 توضیح بده و با هر دو ریجن میشه اکانت آمریکا ساخت؟
فرقی بین این دو ریجن نیست
محدودیت در ساحت اکانت وجود ندار
در واقع ریجن دستگاه هیچ اهمیتی نداره در مسعله بازی و ساخت اکانت و ....

ریجن اکانت هست که مهمه ... نیاز هست ریجن اکانت با ریجن بازی مربوطه یکی باشه تا بازی نصب بشه .

سلام دوباره
من تو فیفا وقتی میخوام برم تو قسمت skill یا همون تمرینش هی این ارورو میده
و از بازی میاد بیرون : CE-34878-0
میشه بگید باید چیکارش کنم؟؟؟
به نظر میرسه باگ هست. میتونی بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی. اگر update نکردی بازی رو حتما اپدیت کن .

اقا یعنی یکی اینجا بلد نیست این مشکل رو واسه ما حل کنه...
یا اگه تو پیج های قبلی این مشکل حل شده اینجا هم بذاره ....
اگر صفحه های قبل رو میخوندی جوابت رو میگرفتی
متاسفانه راه حل دقیقی نداره . دوستان راه حلهای مختلف ( از جمله ور کردن توی please wait - تغییر dns - اسفتاده از یک نته دیگه برای sign in دفعه اول - وصل شدن به psn تو ساعات مختلف و ... ) تونستن این مورد رو حل کن .
صفحه های پیشین رو کلا بخون.

سلام دادا ببین من خوندم صفحات قبل رو ولی هیشکی نتونسته یه ج درست و حسابی بده!
اره این روش هایی هم که گفتی از یه نته سرویس دیگه استفاده کردم ولی اونجا هم همین مشکل رو داشت ولی شنیدم باید از وی پیان استفاده کرد ولی نمیدونم چجوری؟؟؟
داداش ممنون میشم اگه میتونی از کسی بپرسی اینجا هم بذار;)

سلام دادا ببین من خوندم صفحات قبل رو ولی هیشکی نتونسته یه ج درست و حسابی بده!
اره این روش هایی هم که گفتی از یه نته سرویس دیگه استفاده کردم ولی اونجا هم همین مشکل رو داشت ولی شنیدم باید از وی پیان استفاده کرد ولی نمیدونم چجوری؟؟؟
داداش ممنون میشم اگه میتونی از کسی بپرسی اینجا هم بذار;)
دوستان kerio هم share کرده بودن مشکلشون حل نشده بود !!!! باز میتونی خودت امتحان کنی . توی صفحه اوله هست
http://forum.bazicenter.com/thread84234/
خب واقعا هم راه حله دقیقی پیدا نکرده کسی . بچه ها تا شده اکثره راه حلهای مختلف رو امتحان کردن تا مشکلشون حل شده ...

اقا کدوم ریجن ps4 به هک نزدیک تره؟که من تو ی هقته ی دیگه بخرم
از هک 4 تا 2-3 سال اینده احتمالا خبری نیست.
اگر میخری اصلا به هوای هک نخر ....

دوستان kerio هم share کرده بودن مشکلشون حل نشده بود !!!! باز میتونی خودت امتحان کنی . توی صفحه اوله هست
http://forum.bazicenter.com/thread84234/
خب واقعا هم راه حله دقیقی پیدا نکرده کسی . بچه ها تا شده اکثره راه حلهای مختلف رو امتحان کردن تا مشکلشون حل شده ...

از هک 4 تا 2-3 سال اینده احتمالا خبری نیست.
اگر میخری اصلا به هوای هک نخر ....
نه فقط میخوام بدونم کدوم ریجن به هک نزدیک تره

اقا میخواستم در رابطه با اونایی که این مشکل وصل نشدن به psn رو داشتن بگم خودم تا همین چند ساعت قبل داشتم و حل شد...
یه اکانت uk ساختم و راحت لوگین شدم و به استور هم دسترسی پیدا کردم و تنها مشکلم اینه که نمیتونم پروفایلم رو ادیت کنم که مشکل بزرگی نیست و همینطور بگم که این مشکل مربوط به isp و dns های سرویستون هستش و با تغییراتی درست میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or