هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Region 1

از اینجا ببین http://forum.bazicenter.com/thread88093/
از دوستان بپرسی در مورد اون سوال راهنماییت میکنن

خیر متاسفانه امکانش هنوز نیست که بشه از طریقه External USB/HDD به چنین امکاناتی دسترسی داشت.

شما خودت User محسوب میشه. User یعنی کسی که استفاده میکنی . حالا شما میخوای برای خودت 100000 تا اکانت داشته باشن . اما در محیطه PSN هر اکانت به عنوانه user خودش محسوب میشه و اکانتها لینک و ... نمیشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ! یعنی اینکه قضیه User و Account رو در معانیشون قاطی نکن D:
×_×
knack رو که روی اکانت japan دانلود میکنی . میتونی اونجا بازی کنی. اکانت primary بازیا و dlc ها رو share میکنه .

من الان سه تا یوزر ساختم تو کنسول
ژاپن برای ناک
آمریکا برای پلاس
انگلیس هم چون اکثر بازیها رجین دو هست دی ال سی براشون اومد بگیرم

اکانت آمریکا رو پریمری کردم
حالا
مثلا دی ال سی رو با رجین انگلیس بگیرم با آمریکا میشه استفاده کرد؟
ناک رو با ژاپن بگیرم میشه با انگلیس و آمریکا هم وارد شدم بازیش کنم؟
پلاس رو با آمریکا گرفتم میتونم با اکانت انگلیس هم آنلاین بازی کنم؟

اینه مساله ی اصلی من
ببخش سرتم درد میارم برام مهمه چون میخوام پلاس و پی اس ان کارت بگیرم
ممنون

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

اقا ایکس باکس وان بهتره یا پلی4 چون من وضع اقتصادیم طوری نی که هی بخرم وبفروشم یعنی پشیمونی راهی نداره حالا کدوم بهتره به نظرتون؟در ضمن هک کنسولم برام مهمه کدوم زود هک میشه و تقریبا کی؟

اقا ایکس باکس وان بهتره یا پلی4 چون من وضع اقتصادیم طوری نی که هی بخرم وبفروشم یعنی پشیمونی راهی نداره حالا کدوم بهتره به نظرتون؟در ضمن هک کنسولم برام مهمه کدوم زود هک میشه و تقریبا کی؟

هک کنسول چه وان چه پلي۴ به هیچ وجه معلوم نیست کی و حدود چه زمانی انجام بگیره :)

اگه بخوای بخری هر کدوم را باید گیم اورجينال بخری فعلا رو کپی خور حساب باز نکنb-)

پیشنهاد من پلی ۴ هست:>

اونوقت انتظار داری اینجا پرسیدی بت بگن One ؟:d
خودت ببین با کدوم بیشتر حال میکنی ...
در مورد جیلبریک من پیش بینی میکنم 4 زودتر بشه ولی پیس کاری میشه:d

کلن ببین با انحصاری های کدوم بیشتر حال می کنی همونو بگیر.
این که می گن PS 4 بهتره یا X1 همش bullshit ه :(

ممنون از رفقا من با انحصاری حال نمکیکنم فقط بازی باشه بازی کنم و انلاین خیلی مهمه اگه رایگانم شد که چه خوب:d:|
در ضمن دسته کدوم راحت تره
در ضمن کدوم کنسول اپدیت کمتری میخواد شنیدم وان هر بازی که بخوای انلاین بزنی 10گیگ اپدیت داره؟
ممنون

کلن ببین با انحصاری های کدوم بیشتر حال می کنی همونو بگیر.
این که می گن PS 4 بهتره یا X1 همش bullshit ه :(

ps4 این 3 امتیاز عمده رو داره در هر صورت میخوای فن باشی یا نه
100دلار ارزون تره
قدرت سخت افزاریش 30 الی 50% بیشترع
و مهمتره همه تو ایران خیلی جا افتاده تره مشتریش بیشتره اینجوری بازی ها و دست دوم کلن راحت گیرت میاد

ممنون از رفقا من با انحصاری حال نمکیکنم فقط بازی باشه بازی کنم و انلاین خیلی مهمه اگه رایگانم شد که چه خوب:d:|
در ضمن دسته کدوم راحت تره
در ضمن کدوم کنسول اپدیت کمتری میخواد شنیدم وان هر بازی که بخوای انلاین بزنی 10گیگ اپدیت داره؟
ممنون

کلن وان توی انلاین بهتر عمل می کنه 4 هم تو سینگل.
می گن کیفیت سرور های لایو بهتر از psn حالا من نمی دونم.
نه در حد 10 گیگ هم نیس
دسته ها هم جفتش خوبه
اینا همه نتیجه تحقیقات من توی نت و خونه پسر خاله و پسر عمو ایناست D:

کلن وان توی انلاین بهتر عمل می کنه 4 هم تو سینگل.
می گن کیفیت سرور های لایو بهتر از psn حالا من نمی دونم.
نه در حد 10 گیگ هم نیس
دسته ها هم جفتش خوبه
اینا همه نتیجه تحقیقات من توی نت و خونه پسر خاله و پسر عمو ایناست D:
میگن ها قدیمی شده دیگه. نسل قبل من خودم هم به خاطر کیفیت آنلاین و خیلی چیزای دیگه رفتم سمت 360 اما این نسل دیگه از این حرفا نیست. کیفیت PSN فوق العاده محشر شده و الان مایکرو باید مواظب باشه عقب نیفته.
در حد 10 گیگ نیست اما گاها 3-4 گیگ چرا :دی

کسی نبود اطلاعات داشته باشه در این مورد؟ :arrowd:

واسه یکی از بچه ها یه دستگاه گرفتیم امروز. الان زنگ زد بهم که تصویر شکسته شکسته داره نشون میده. اومدم خونشون خودم چک کنم که دیدم راست میگه. اصلا یه مورد عجیبیه که تا حالا ندیدم. دستگاه روی یه TV دیگه درست نشون میده اما رو TV خودش نه. مثل این میمونه که رزولوشن تصویر پایینه در حالی رزولوشن روی 1080p هست. تلویزیونش هم سونی 40 اینچ مدل bx400 هستش.

میگن ها قدیمی شده دیگه. نسل قبل من خودم هم به خاطر کیفیت آنلاین و خیلی چیزای دیگه رفتم سمت 360 اما این نسل دیگه از این حرفا نیست. کیفیت PSN فوق العاده محشر شده و الان مایکرو باید مواظب باشه عقب نیفته.
در حد 10 گیگ نیست اما گاها 3-4 گیگ چرا :دی

کسی نبود اطلاعات داشته باشه در این مورد؟ :arrowd:

من حدس میزنم hdmi مشکل داره یا کابل یا پورت تلویزیونه

واسه یکی از بچه ها یه دستگاه گرفتیم امروز. الان زنگ زد بهم که تصویر شکسته شکسته داره نشون میده. اومدم خونشون خودم چک کنم که دیدم راست میگه. اصلا یه مورد عجیبیه که تا حالا ندیدم. دستگاه روی یه TV دیگه درست نشون میده اما رو TV خودش نه. مثل این میمونه که رزولوشن تصویر پایینه در حالی رزولوشن روی 1080p هست. تلویزیونش هم سونی 40 اینچ مدل bx400 هستش.

شاید تلوزیونش را باید آپدیت کنه

سلام
عمر باتری دسته ps4 چقدره
ایا خراب میشه خراب بشه چیکار باید کرد
چند ساعت میشه ازش استفاده کرد

اگه از تنظیمات دسته بذاریش رو حالت Dim یعنی کم نور یه 6 - 7 ساعتی میشه مداوم بازی کرد شایدم بیشتر... خراب هم نمیشه البته اگه اصولی ازش استفاده کنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or