هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کجا کمن
BF4 حجمه اپدیتش 1800 مگ هست . برای cod که فکر کنم 2 گیگی بود .... بعضیا مثل Wolfen هم 5 گیگی اپدیت داشتن !!!!!_!!!!! ac هم یادمه 2 گیگ داشت .
D:
160 مگ کجا بود ....

والا من بتل رو روز اول كرفتم قشنك يادمه 200 مك اينا بود فيفام يادمه 160 مك بود واج داكزم حتي به 100 مك نرسيد

سلام . دوستان توی این بی بازی تابستون نظرتون چیه در مورد بازی انتخابی ؟ من الان infamous رو میخوام رد کنم بره یه بازی درست راست بگیرم موندم بدجور . فعلا هم که نت مشکل داره مولتی برام مهم نیست . بین اینا کودوم جذابیت و حالش به قول خودمون بیشتره ؟
NEED FOR SPEED RIVALS
Wolfenstien
Thief
Killzone shadowfall

مولتی برام مهم نیست فقط 3 مورد مهمه :
1. گیم پلی جذاب و درگیر کننده از اینا که میخ میشی و حال میده کلا :دی
2. گرافیک نسل هشتمی
3. بدون باگ و افت فریم :دی حالا این هرچی درصد افت فریمش و باگش کمتر باشه بهتره .

سلام . دوستان توی این بی بازی تابستون نظرتون چیه در مورد بازی انتخابی ؟ من الان infamous رو میخوام رد کنم بره یه بازی درست راست بگیرم موندم بدجور . فعلا هم که نت مشکل داره مولتی برام مهم نیست . بین اینا کودوم جذابیت و حالش به قول خودمون بیشتره ؟
NEED FOR SPEED RIVALS
Wolfenstien
Thief
Killzone shadowfall

2. گرافیک نسل هشتمی
3. بدون باگ و افت فریم :دی حالا این هرچی درصد افت فریمش و باگش کمتر باشه بهتره .

KillZone ShadowFall . . .

میلیون نفر از ملتهای بیکار دنیا هنو دارن تو سرورهای Ps3 کیلزون 2 میزنن :دی

NEED FOR SPEED RIVALS
Wolfenstien
Thief
Killzone shadowfall

2. گرافیک نسل هشتمی

Killzone shadowfall گرافیک عالی داره

NEED FOR SPEED RIVALS
Wolfenstien
Thief
Killzone shadowfall

2. گرافیک نسل هشتمی
از بین لیستی که نوشتی فقط یک Wolfenstien پیشنهاد میشه. که البته خبری از گرافیک نسله 8 هم نیست توش ! اما gameplay بازی کلای خوب و لذت بخش هست .
میخ میشی که فقط یه بازی هست داره میاد که همون TLOU ×_× لول . دیگه بقیه بازیا میخی نداشت D: لول .

Thief و Killzone هم اصلا gameplay جالبی ندارن . thief سریع خسته کننده میشه و Killzone به شدت حوصله سربر هست و فقط گرافیک قابله قبولی داره !

پیشنهاد میدم Watch Dogs هم توی لیست بزاری چون هم باگ کم داره !_! هم گرافیکش خیلی خوبه ×_× هم اینکه gameplay بازی خوبه و داستانش هم درگیر کننده هست .
اگر WD دوست نداری که کلا بازی نیست تا چند ماه دیگه 9 september که با Destiny شروع میشه و تا اخره سال هم همه بازیهای قابل توجه مثل AC - COD - Dragon Age و ... و... عرضه میشن

D:

NEED FOR SPEED RIVALS
Wolfenstien
Thief
Killzone shadowfall

2. گرافیک نسل هشتمی
جرا watch dogs نميكيري بازي كني فوق العادست

سلام . من میخوام از قایلبت Share استفاده کنم حالا باید حتما sharefactory رو دانلود کنم یا لازم نیست ؟ چون هرچی دکمه share رو میگیرم وارد منوی share نمیشم . میخوام یه کاری کنم با یه فشار عکس بگیره با 2 فشار فیلم

سلام . من میخوام از قایلبت Share استفاده کنم حالا باید حتما sharefactory رو دانلود کنم یا لازم نیست ؟ چون هرچی دکمه share رو میگیرم وارد منوی share نمیشم . میخوام یه کاری کنم با یه فشار عکس بگیره با 2 فشار فیلم

فك نكنم بشه همجين جيزي شما يكبار دكمه شير رو بزني وارد منوي شير ميشه نياز به نكه داشتن نيست بعد اكر مربع رو بزنيد بعد خارج شيد از اون قسمت شروع ميكنه به ذخيره فيلم اكر يكبار ديكه دكمه شير رو بزنيد فيلمتون سيو ميشه

آقا الان PS4 مدلی داره که خرابی نداشته باشه؟

در کُل هیچ وسیله‌ی الکتریکی نداریم که اصلاً خرابی نداشته باشه!
ولی PS4، به خصوص تولیدات بعد از لانچ (دسامبر 2013 به بعد)، درصد خرابیشون به حدی پایین بوده که شما می‌تونی با خیال راحت خرید کنی. به نظر من خیلی از مشکلاتی هم که گزارش شده، شبیه به مشکلات نرم‌افـــزاری هستن و به احتمال زیاد در آینده نزدیک با آپدیت فریم‌ور بیشتر این مشکلات حل می‌شن. مهمترین چیز مشکل گرمایی هست که خوشبختانه PS4 از این بابت هیچ ایرادی بهش وارد نیست.

من بلاخره وقت کردم چند روزی رو با دوست خوبم ps4 بگذرونم...باید بگم ایشون نه داغ کرد، نه صدایی ازش بلند شد، نه هنگ کرد، نه هیچ چیز دیگه! نمره 20 گرفته از من :D پی اس ان هم هیـــــچ مشکلی نداشت واسه کانکت شدن
عالیه ps4
میگفتید داغ میکنه و اینا من که اصلا دستگاهم داغ نکرد ولرم میشه فوقش :D صدا هم که 0

ریجن 1 تولید فوریه 2014 هم هست دستگاهم
بدجوری راضیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or