شما دستگاه اپدیت کنید میتونید انلاین بازی کنیدمیشه Ps4 که جیلبرک شده رو به حالت عادی برگردوند و باهاش آنلاین بازی کرد؟ یا اینکه دیگه فقط به درد آفلاین میخوره؟
به راحتی!میشه Ps4 که جیلبرک شده رو به حالت عادی برگردوند و باهاش آنلاین بازی کرد؟ یا اینکه دیگه فقط به درد آفلاین میخوره؟
سلامسلام دوستان
Ps4 دسته ps3 رو ساپورت میکنه؟
واسه pes و fifa به عنوان دسته دوم
با لن میریزی؟سلام،کسی میتونه راجع به برنامه psx به من کمک کنه؟من از برنامه استفاده کردم تمام راهنمایی ها رو هم انجام میدم،اما سرعت انتقال پایین به فرض فیفا ۱۹ ۱۴ ساعت طول میکشه!!میشه جواب بدید و بگید برای افزایش سرعت چیکار کنم؟؟ممنون میشم حتما همین امروز هرکسی میتونه راهنمایی کنه
سلام،کسی میتونه راجع به برنامه psx به من کمک کنه؟من از برنامه استفاده کردم تمام راهنمایی ها رو هم انجام میدم،اما سرعت انتقال پایین به فرض فیفا ۱۹ ۱۴ ساعت طول میکشه!!میشه جواب بدید و بگید برای افزایش سرعت چیکار کنم؟؟ممنون میشم حتما همین امروز هرکسی میتونه راهنمایی کنه
سلامدوستان این هک ps4 که میشه بازیهای جدید رو آفلاین بازی کرد امن هست؟ و اینکه یه پیج اینستا هستش که تضمینی اینکارو میکنه.شدنیه؟
و به عنوان سوال آخر هم بگین که این هک چجوریه فقط آفلاین میشه بازی کرد؟ بعد میشه برشگردوند به حالت اورجینال؟
برای بازی گاد عادیه(چون ماکزیم توان کنسول رو به کار میگیره)سلام خسته نباشید
من چند روزه یک ps4 fat کارکرده خریدم ،ظاهرش خیلی سالمه بدونه هیچ خط و خشی ،پلمپ دستگاه هم باز نشده،فن دستگاه هم خوب کار میکنه و صدای غیر عادی نداره ولی چندتا سوال داشتم:
1-هنگامی که وارد بازی god of war میشم یهو دور فن زیاد میشه و صدای فن بلند میشه خواستم ببینم این عادیه؟؟یا مشکلی هست؟؟
2-یه بار بعد از چند ساعت بازی کردن last of us یهو بازی هنگ کرد و تکون نخورد ولی ps4 هنگ نکرد و خیلی راحت بازی رو بستم ، این موضوع عادیه یا نه ؟؟؟ و لطفا دلیلش رو بگید.
3-دکمه R2 و مربع کار نمیکنن میشه تعمیرشون کرد؟
4-دسته بازی کامپیوتر رو میشه به ps4 وصل کرد یا دسته ی دیگه رو؟؟
*(کنسول کپی خوره و اصلا خاموش نمیشه تو بازی)*