senator.boy2002
کاربر سایت
دوستان ایرانسلی که بسته ۴ جی میگیرید. برای شما هم دانلود با کنسول از محتوای داخلی حساب میشه؟
قبلا اینجوری میریختم ولی سیستمم خراب شد مجبورم از طریق کنسول بگیرم که سرعتش پایینبازی که میخرید ببیند ریجن چنده بعد از سایت ها دیتا رو دانلود کنید و با psx بریزید روی دستگاه
شنیدم بازی ظرفیتی بعد از 6 ماه دی اکتیو میشن حقیقت داره؟ اگ داره میشه دوباره اکتیو کرد؟احتمال بن شدنش خیلی کمه ، ولی احتمالش هست ، اکثر مواقع بازی ها قفل میشن فقط
بازی های ظرفیتی هم خوبه اگه میخای استفاده کنی که دیگه خطر بن هم نداره اصلا که توی 3 تا ظرفیت هست اگه اطلاعات بیشتری خاستی پیام بده
لطفا بفرستبازی های ظرفیتی هم خوبه اگه میخای استفاده کنی که دیگه خطر بن هم نداره اصلا که توی 3 تا ظرفیت هست اگه اطلاعات بیشتری خاستی پیام بده
شنیدم بازی ظرفیتی بعد از 6 ماه دی اکتیو میشن حقیقت داره؟ اگ داره میشه دوباره اکتیو کرد؟
پلاس هکی چطوره به نظرتون ؟
لطفا بفرست
اکتیو کردنش سخته ؟ نمیشه خودم اکتیو کنم؟اگه از جای معتبر خرید کنی مشکلی پیش نمیاد بعد از 6 ماه هم میتونی بهشون بگی دوباره اکتیو کنن
اکتیو کردنش سخته ؟ نمیشه خودم اکتیو کنم؟
اگه فایل ها رو از شاتل دانلود کردین و آمادس لپ تاپ رو با کابل لن به کنسول وصل کنید و با آموزش های موجود و با استفاده از نرم افزار psx download helper دیتای بازی رو انتقال بدین به کنسول ... تو این روش هم فقط یه اتصال به اینترنت لازمه شاید در حد چند مگ با دیتای گوشی دانلود داشته باشه ولی بقیه مراحل باید با سرعت بالا و با همون کابل لن انجام بشه ...سلام داداش سخسته نباشین.. داش یه سوال در مورد ریختن بازی داشتم که اینه دیتای بازی رو از سایت شاتل دان میکنم و بعدش برای ریختن بازی به کنسول از لپ تاپ استفاده می کنم قبلش چندتافیلم آموزشی دیده بودم که چه جوری انتقال بدم..یعنی با انقال مشکلی ندارم ولی اونجاشو نفهمیدم که میگن کابل وصل باشه حالا منظرشونو نمی فهم کابل لن رو به لپ تاپ وصل به چی یعنی راهی نیست چون یه کنسوله یه لپ تاپ . یه گوشی واسه همون کانکشن (مودم ندارم) حالا منظور کابل لن وصل کنیم به مودمه؟؟؟؟؟؟؟ بعدش سرعتش چه جوریه چون مودم ندارم به اینترنت گوشی وصله فکر کنم سرعت خیلی ضعیف باشه راحلی در رابطه با کسانی که مودم ندارند برای کانکشن برای انتقال دیتا چیه یعنی با همون سرعت پایین باید صبر کنم
اولا یه توضیح بدمسلام دوستان من با این شرایط اقتصادی میخوام این اکانتای ظرفیتی که از 1 تا 3 هستو امتحان کنم . میشه یه راهنمایی کنین و سایتی که معتبره و قیمت مناسب داره توی پیام خصوصی معرفی کنین . در ضمن آیا این اکانتا هکی هستن و غیر قانونی ؟ احتمال آسیب رسیدن به کنسول و اکانت خودمو دارن ؟ درضمن میشه من روی اکانت خودم بازی کنم و تروفی بگیرم ؟ و مثلا اگه یکی دیگه از اعضای خانواده هم یه اکانت دیگه روی ps4 داره ایا میتونه روی اکانت خودش بازی کنه ؟
ممنون . پس یعنی ظرفیت 1 و 3 روی دستگاه شخص دیگه ای اکتیو و ما بدون اطلاعش داریم بازی میکنیم ؟ ولی ظرفیت 2 روی سیستم خودمون اکتیو و ریسکی نداره ؟اولا یه توضیح بدم
وقتی اکانت جدیدی روی دستگاه وارد می کنی و گزینه اکتیو رو می زنی همه محتویات اون اکانت توی اکانت های دیگه موجود روی دستگاه قابل دسترسی هست ولی اگر گزینه دی اکتیو رو بزنی تنها روی همون اکانت میشه بازی کرد و کنار بازی توی اکانت های دیگه علامت قفل میاد به خاطر همین هم هست اکانتای هکی بازیاش قفل میشن چون شما اکانتو روی دستگاه خودت اکتیو می کنی ولی بعد یه مدت صاحب اکانت می فهمه ((از کجا ؟ از این جا که اکتیو اکانتش روی دستگاه دیگس و تا وقتی انلاینه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی افلاین بشه بازی هاش قفل میشه)) اینجاس که دوباره اکانتو روی دستگاه خودش اکتیو می کنه و بازی ها برای کسی که اکانت هکی زده قفل میشه. حالا جواب شما :
ظرفیت ۱ : اکانت به شما فروخته میشه و شما روی دستگاه اکتیو می کنی بهتون مهلت می دن چند ساعت تا دیتای بازی رو بریزی و بعد اون باید افلاین بشید و اکتیو رو ازتون پس می گیرن و هرگز نباید دوباره انلاین بشید چون اکانت روی دستگاه شما اکتیو نیست اگر انلاین شید علامت قفل بغل بازی میاد. ارزون ترین _ بدون گارانتی _ غیر قابل فروش مجدد
ظرفیت ۲ : شما اکانت رو روی دستگاه می زنی و اکتیو می کنی و راحت می تونی با اکانت اصلی خودت بازی کنی انلاین و افلاین _ دارای گارانتی _ قابل فروش مجدد _ گرون ترین
ظرفیت ۳ : شما اکانت رو می زنی ولی اکتیو نمی کنی و فقط بصورت انلاین و در اکانت خریداری شده قابل بازی هست
دارای گارانتی و فروش مجدد قیمت متوسط
ممنون . پس یعنی ظرفیت 1 و 3 روی دستگاه شخص دیگه ای اکتیو و ما بدون اطلاعش داریم بازی میکنیم ؟ ولی ظرفیت 2 روی سیستم خودمون اکتیو و ریسکی نداره ؟
شما اگه اکانت به صورت قانونی بگیرین دیگه پای اکانت کسی یا هک در میون نیست فروشنده یه اکانت می سازه ، یعنی اکانت به اسم خود فروشنده یا فروشگاه هست و اکثرا یک بازی با اون اکانت می خره و میاد سه ظرفیتشو جداگانه می فروشهممنون . پس یعنی ظرفیت 1 و 3 روی دستگاه شخص دیگه ای اکتیو و ما بدون اطلاعش داریم بازی میکنیم ؟ ولی ظرفیت 2 روی سیستم خودمون اکتیو و ریسکی نداره ؟