هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام همگی
من میخواستم بدونم اگه من برم دیتای یک بازی رو دانلود کنم و از طریق پی سی بخوام انتقال بدم
اگه تا اون مدت بازی اپدیت جدید بده بیرون .
و توی کنسول باید یکجا دانلود باشه با همه ی اپدیت ها .
آیا روشی هست یا اصلا من چجوری میتونم اپدیت جدید و به دیتای بازی توی پی سی انتقال بدم بعد بریزم داخل کنسول ؟

سلام دوستان من با نت موبایل دیویژن۲ بازی میکنم ولی بخاطر وصل کردن وی پی ان لگ دارم میخواستم بدونم واسه کنسول روشی هست که بتونم آی پی آدرس بازی رو پیدا کنم و تست بزنم که بفهمم با کدوم سرور وی پی ان پینگ کمتری داره

سلام من تازه کنسولم رو گرفتم؛
برای افزایش سرعت بازی انلاین پیشنهاد میکنید از چه مودم و اینترنتی استفاده کنیم؟
درود.مودم که چندان تفاوتی نداره اما اینترت در کل اینترنت همراه پینگ بهتری داره خصوصا همراه اول از adsl بعضی مثل پارس آنلاین سرویس گیم دارند که برلی بازی خوبه ولی بازهم همه اینها نسبی هستند و به منطقه شما هم بستگی داره باید تست کنی ببینی جایی که هستی کدوم بهتر جواب میده.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام دوستان
PS4 Fat 1 Tb به همراه دو دسته و Fifa 19، سه تومن میارزه؟
فروشنده هم فرد قابل اطمینانیه.
اگه سالمه کنسول حتما بخر . ولی معمولا کنسول اگه مشکلی داشته باشی طی زمان مشخص میکنه هنگام بازی کردن معمولا . یا مثلا چندبار خاموش شدن ناگهانی روی سیستم تاثیر داره .برای مثال من خودم تابستون قبلی همیشه برق منطقه چند ساعتی میرفت هنگام ظهر و عصر و توی 2روز کنسولم دوبار خاموش شد .همه چی اوکی بود ولی وقتی سر بازی میرفتم مثلا بلک ابس کنسول پیام میداد وسط بازی و قطع میشد بازی این تجربه منه . اگه چند روز تستی بده بهتون امتحان کنید خیلی خوبه تا اینکه بدون چک کردنش بخرینش

• Like
Reactions: UnHoLy666
سلام عزیزان
وقت بخیر
کنسول Ps4 Pro توانایی پخش دیسک‌های بلو-ری که حاوی فیلم و سریال هست رو میتونه پخش کنه؟
البته این دیسک‌هایی که من میگم به احتمال زیاد کپی هستند.
فی‌الواقع میخوام از کنسول به جای بلو-ری پلیر استفاده کنم...
ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام عزیزان
وقت بخیر
کنسول Ps4 Pro توانایی پخش دیسک‌های بلو-ری که حاوی فیلم و سریال هست رو میتونه پخش کنه؟
البته این دیسک‌هایی که من میگم به احتمال زیاد کپی هستند.
فی‌الواقع میخوام از کنسول به جای بلو-ری پلیر استفاده کنم...
ممنون میشم پاسخ بدید.
درود.بله البته بلوری رو که PS3 هم میتونه پخش کنه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: TheGodfather
یه مشکل عجیبی برام پیش اومده!
تا دیرو با نت adsl به دستگاه وصل میشدم و بازی میکردم یهو دیشب نشد زنگ زدم پشتیبانی گفتن اختلال بوجود اومده جالبه بعدش تونستم با نت گوشی به دستگاه وصل بشم ولی الان از صبح هر کاری میکنم نمیتونم دیگه دستگاه رو به نت خونه وصل کنم!هی آی پی میخواد و دستی هم تنظیم میکنم وصل نمیشه در حالیکه به راحتی به نت موبایل وصل میشه.موبایلمو و تبلت و پی سی هم وصل میشن به نت خونه!زنگ زدم پشتیبانی میگه بلد نیستیم.کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟نتم هم آسیاتک هست.

یه سوال...من چند بازی رو بضورت آفلاین پلات کردم و بخاطر قفل شدن یکی دیگه از بازیام به اینترنت وصل نشدم...حالا اگه rebuild کنم تروفی های سینک نشده پاک میشن؟

سلام من بعد یک مدت تجربه pc تصمیم گرفتم کنسول بخرم
چند نفر بهم گفتن اکانت هکی میخری وارد اکانت میشی 1مگ از بازی ک میخوای دانلود میکنی بعد از اکانت خارج میشی بعد دنبالش تو اکانت خودت دانلود میکنی پلاس هم همیطور و دیگ هم نزدیک اون اکانت هکی نمیشی
ولی تو اینترنت خوندم کنسول بن میکنه
میخواستم بدونم کنسول بن میشه یا فقط بازی ها قفل میشه یا اصلا بن نمیشه

سلام دوستان تو استور روشی هست که بتونی قبل از خرید بازی دیتاشو دانلود کنی؟
سرعت دانلود خیلی داغون هروقت بازی میگیرم باید ۲۰روز صبرکنم تا دانلود بشه

سلام دوستان تو استور روشی هست که بتونی قبل از خرید بازی دیتاشو دانلود کنی؟
سرعت دانلود خیلی داغون هروقت بازی میگیرم باید ۲۰روز صبرکنم تا دانلود بشه
بازی که میخرید ببیند ریجن چنده بعد از سایت ها دیتا رو دانلود کنید و با psx بریزید روی دستگاه

• Like
Reactions: alone19933
سلام من بعد یک مدت تجربه pc تصمیم گرفتم کنسول بخرم
چند نفر بهم گفتن اکانت هکی میخری وارد اکانت میشی 1مگ از بازی ک میخوای دانلود میکنی بعد از اکانت خارج میشی بعد دنبالش تو اکانت خودت دانلود میکنی پلاس هم همیطور و دیگ هم نزدیک اون اکانت هکی نمیشی
ولی تو اینترنت خوندم کنسول بن میکنه
میخواستم بدونم کنسول بن میشه یا فقط بازی ها قفل میشه یا اصلا بن نمیشه

احتمال بن شدنش خیلی کمه ، ولی احتمالش هست ، اکثر مواقع بازی ها قفل میشن فقط

بازی های ظرفیتی هم خوبه اگه میخای استفاده کنی که دیگه خطر بن هم نداره اصلا که توی 3 تا ظرفیت هست اگه اطلاعات بیشتری خاستی پیام بده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or